Autor Wątek: SIERPNIOWE PANNY MŁODE 2010  (Przeczytany 18666 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
Odp: SIERPNIOWE PANNY MŁODE 2010
« Odpowiedź #120 dnia: 18 Czerwca 2010, 15:16 »
oleandro ja podobnie jak Ty nie mam jeszcze butow, podziekowan, winietek, alkoholu i zawieszek, zamowionych kwiatów, zawiadomień.. itd itd  ???  na szczescie sukienke na poprawiny juz mam (chyba ze bedzie upalnie to wtedy musze miec cos bardziej przewiewnego)  ::)
i jak spogladam na suwaczek to az mnie cierki przechodza po plecach  :-\   ..no i bym zapomniala :) juz jutro moj wieczor panienski  :jupi:
 :-* :-*

Offline doti29

• bywalec
  • data ślubu: 7/8/10
« Odpowiedź #121 dnia: 18 Czerwca 2010, 20:39 »
Ja nie mam welonu, tiary(albo innej ozdoby),sukni na poprawiny, tortu, winietek,podziekowan dla rodzicow i paru innych rzeczy ???

Alinka zycze superowego panienskiego!!!! ;) Ja juz swoj mialam w zeszlym tygodniu i bylo swietnie :P

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #122 dnia: 19 Czerwca 2010, 00:52 »
wow Alinka no to  trzymam kciuki za udany panienski.... daj znac jak bylo :)

ja winietek oraz podziekowan dla gosci rowniez nie mam... a ten czas tak szybko leci :) kwiatow nie zamowilam ale juz chyba wiem co bede miala.

A jaka pogode na sierpien zapowiadaja w Polsce?  mam nadzieje, ze bedzie pieknie i slonecznie, ale nie za goraco...  ;D  ;D

Offline kijanakijana

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #123 dnia: 19 Czerwca 2010, 07:33 »
To ja chyba powinnam byc z siebie dumna :) mamy prawie wszystko juz zalatwione. Teraz bylismy w Polsce i kupilismy obraczki, garnitur dla B, zalatwilismy USC i kościół. Zaproszenia wszystkie rozdane, sukienka przymierzona i wszystkie dodatki kupione :) buty, bielizna itd. Kwiaty tez juz zamowione i nawet alkohol kupiony. Sala na poprawiny zalatwiona i nauki i protokół przedmałżeński rowniez :D Menu i tort bedziemy wybierac na tydzien przed weselem. Dzis zabieram sie za drukowanie winietek i zawieszek na butelki. No i szykuje niespodzianke dla gosci i rodzicow w postaci prezentacji multimedialnej :) Bedzie to cos jakby podziekowania dla rodzicow. To chyba tyle :)
Co do pogody to roznie mowia, jedni ze caly sierpien ma padac a drudzy ze maja byc upaly 45 stopni :) ja w zadna przepowiednie nie wierze, jedynie w ta na tydzien przed 21 Sierpnia.

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #124 dnia: 20 Czerwca 2010, 17:22 »
Dziewczynki !! moj wieczor panienski byl boski!!  :skacza: było .. smacznie ..wesoło ..i kolorowo ( wszystkie miały hawajskie łańcuchy z kwaitów a ja welon z 2 peniskami :)   :skacza: ..Siostra-świadkowa spisała sie na medal..prezenty i organizacja pierwsza klasa  :pijaki:  :Szczerbaty:  :cancan:  :disco:   ..nachwilic sie nie moge ..gorzej z dzisiejszym dniem  :luzak: kac gigant masakryczny  :beczy:
co do pogody to mam nadzieje ze nie bedzie upalnie ani burzowo  :blagam:

Offline kijanakijana

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #125 dnia: 20 Czerwca 2010, 19:10 »
Alinka, tylko pozazdroscic takiej fajnej zabawy :) na pewno bedziesz na dlugie lata wlasnie ta impreze pamietala :) Tylko ten kac mnie przeraza bo moj panienski jest zaplanowany na 2 dni przed weselem :P:P Niestety w polsce bedziemy na tydzien przed weselem a wlasnie tam mieszkaja moje najblizsze dziewczyny. Oby tylko wyjsc z tego calo :P

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #126 dnia: 20 Czerwca 2010, 20:03 »
Alinka super ze masz takie fajne wspomnienia z panienskiego !!!!!!!!!! brawa dla siostry swiadkowej :)

My w Polsce tez bedziemy tylko tydzien przed slubem, ale specjalnie przyjezdzamy w piatek aby w sobote (dokladnie tydzien przed slubem) zrobic panienski i kawalerski :)  oj ciekawe jak to bedzie u mnie  ???

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #127 dnia: 20 Czerwca 2010, 20:31 »
oj tak wspominac bede baaardzo dlugo :) co do kaca do byl tylko dlatego , ze zmieszalam wino (ktore pijam na imprezach, bo vodki nie cierpie  ::) ) z vodka, ktora musialam wypic za karniaki i bledne odpowiedzi  :-[  a wiadomo..mieszanki bywaja wybuchowe..odmowic tez nie moglam  :P 
Dziewczyny jestem pewna ze u Was tez bedzie cudownie, kijanakijana ja do tej pory umieram i na pewno mdlosci nie ustapia az do jutra..dlatego radze Ci  :P zebys uwazala na swoim wieczorze z %..  ;D
buziam   :-* :-*

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #128 dnia: 21 Czerwca 2010, 14:04 »
alinka692 ale przynajmniej na dlugo Twoj wieczor panienski pozostal Ci w glowie  ;)  ;)

a w jakim lokalu bylyscie? ja sie wlasnie zastanawiam gdzie najlepiej pojsc....

Offline doti29

• bywalec
« Odpowiedź #129 dnia: 21 Czerwca 2010, 16:20 »
Ja na panienski polecam club 77 bo sama tam mialam. To jest na Bohaterow Warszawy, tam gdzie kiedys bylo Imperium.

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
« Odpowiedź #130 dnia: 21 Czerwca 2010, 16:45 »
wow dziewczyny, Wy juz po panienskich?  :o Ja dopiero pod koniec lipca bede miała swój. W planach jest weekend nad morzem, ale zobaczymy czy uda się wszystkie dziewczyny zgrać :)
A jesli miałabym w szczecinie zostać to wybrałabym singsing, potem baile, a na trzecim miejscu 77 :)

Offline doti29

• bywalec
« Odpowiedź #131 dnia: 21 Czerwca 2010, 18:05 »
Ja juz po panienskim tylko dlatego, ze nie mieszkam juz w Szczecinie, ale moje przyjaciolki sa ze Szczecina. Nastepna moja wizyta tam to juz na slub:)

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #132 dnia: 21 Czerwca 2010, 18:48 »
a u mnie przyspieszony panienski byl dlatego, ze 5 dziewczyn, ktore musialy byc, wyjezdzaja zaraz po obronie i nie bede sie z nimi widziala az do wesela :-\ a my loze mialysmy zarezerwowaną w Grand Cru (czy jakos tak) na Deptaku Bogusława..klimat i muzyka okey, ludzi akurat, nawet wieczor kawalerski byl i czyjes urodziny :)  takze polecam :)

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
« Odpowiedź #133 dnia: 21 Czerwca 2010, 19:38 »
Aaaaa to wszystko jasne :D
Grand Cru też jest ok :)

Offline kijanakijana

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #134 dnia: 18 Sierpnia 2010, 19:10 »
Dziewczyny z 21-go!! to juz za 2 dni!! jest stresik??? u mnie narazie luzik chociaz wiem ze im blizej tym bedzie gorzej!!! pozdrawiam i zycze powodzenia!!!

Offline doti29

• bywalec
« Odpowiedź #135 dnia: 18 Sierpnia 2010, 23:47 »
Ja juz po dziewczyny......oj chcialabym jeszcze raz ::)
Pamietajcie cieszcie sie kazda chwila, bo niestety bardzo szybko mijaja >:(

Co do stresu to stresowalam sie bardziej kilka dni wczesniej niz w dniu wesela.
Powodzenia! Naprawde Wam zazdroszcze,ze to jeszcze przed Wami ;)

Offline OlaSzelag

• Już na zawsze razem !!!
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #136 dnia: 19 Sierpnia 2010, 07:33 »
Ja  już Po NIESTETY !!

Zanim się obejrzałam dzień uciekł mi przez palce a wesele.... czas galopował nie płyną!!

CO do stresu - nie ma co się już w tym dniu przejmować drobiazgami !!

Życzę szczęścia !!

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #137 dnia: 19 Sierpnia 2010, 14:23 »
Ja tez musze napisac ze NIESTETY jestem po  :'(  :'( bylo cudownie!
W moim przypadku byl to rzeczywiscie najpiekniejszy dzien w zyciu! A to wszystko dzieki mojemu mezowi, najblizszej rodzinie i przyjaciolom.

Doti
ma racje - cieszcie sie kazda chwila bo warto!!!! a czas tak szybko mija :)

Offline doti29

• bywalec
« Odpowiedź #138 dnia: 19 Sierpnia 2010, 16:47 »
Oleandro bedziesz pisala relacje ze slubu ::)

Ja napisze niedlugo ;D

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #139 dnia: 19 Sierpnia 2010, 17:24 »
Raczej sie nie zdecyduje na relacje, ale osobiscie uwazam ze fajnie cos takiego zalozyc i np wrocic do tej relacji po kilku latach... powspominac...

Twoja relacje Doti z checia poczytam :) bo sami zastanawialismy sie nad Maciejewem :)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #140 dnia: 23 Sierpnia 2010, 13:44 »
Łącze się z dziewczynami które mają 28. 08. 2010 r.  Pozostało 5 dni.  Stresik już lekki się pojawia, a głowa zaprzątnięta tylko tym tematem :).  Tylko o pogode się martwie :( Dziewczyny z 21. 08. 2010 miały bajeczną.
POZDRAWIAM
I życze przyjemnego i owocnego dopinania wszystkiego na ostatni guziczek :)

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #141 dnia: 23 Sierpnia 2010, 18:17 »
Powodzenia dziewczyny, bawcie sie dobrze!!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze pogoda Wam dopisze.