Autor Wątek: Makijaż ślubny - kosmetyczka Bydgoszcz  (Przeczytany 95095 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tymtyrymtym

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23 sierpnia 2014
Odp: Makijaż ślubny - kosmetyczka Bydgoszcz
« Odpowiedź #150 dnia: 30 Września 2013, 19:17 »
odświeżam temat, bo właśnie dotarło do mnie po przeczytaniu wątku, że majikaż i fryzjera też trzeba z wyprzedzeniem bookować.

Pytanie, może głupie, ale co tam, Fryzjer przez makijażem co?

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #151 dnia: 30 Września 2013, 20:16 »
Zgadza się :)

Offline Alis
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 7.06.2014
« Odpowiedź #152 dnia: 30 Września 2013, 21:21 »
No tak,  najpierw fryzjer a potem makijaż,  bo jakby Ci fryzjerka umyla głowę przed czesaniem to by się mógł makijaż rozwalić :) :) :)

Offline demigod
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.07.2014
« Odpowiedź #153 dnia: 28 Października 2013, 08:00 »
Przy okazji fryzury - polecam warsztaty u Grażyny Rybackiej.  Nie doradza w zakresie fryzur, ale wszystko czego się od niej dowiedziałam sprawiło, że łatwiej jest mi wybrać fryzurę na ślub! Poszłam do niej na warsztaty i wszystkiego się dowiedziałam.  Doradziła mi odnośnie odcieni jakie powinnam stosować/wybierać! Cieszę się, że się do niej zgłosiłam.  Zapisałam się też u niej na makijaż.  Miałam już próbny zrobiony i jestem zachwycona!

Offline natalina86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09-08-2014
« Odpowiedź #154 dnia: 30 Grudnia 2013, 14:19 »
Witam, proszę o jakieś namiary na naprawdę dobrą makijażystkę, która dojeżdża do domu.  Na codzień raczej mało się maluję więc nie chciałabym w tym dniu nagle być "wytapetowana" .  Z wątku wywnioskowałam, że w branży warto się zwrócić do Pani Madaj, Jastrzębskiej albo Piotrowskiej (brak terminów).  Niestety ani Pani Monika ani Kamilla nie dojeżdżają do klientki.  Rozważam jeszcze Margo Look ale bardzo mało opinii jest na jej temat.  Dziewczyny help bo mocno się już gubię.  Może polecicie jeszcze jakieś inne wizażystki?

Offline tymtyrymtym

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23 sierpnia 2014
« Odpowiedź #155 dnia: 31 Grudnia 2013, 14:49 »
ja mam Margo Look - dojezdza do klientki i kontakt jest na prawde spoko :)

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #156 dnia: 2 Stycznia 2014, 10:29 »
Natalina

ja polecam Magdę Sułkowską.
W dniu ślubu dojeżdża do klientki, na próbny musisz jechać do niej.

Offline Tamarax25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.07.2013
« Odpowiedź #157 dnia: 6 Stycznia 2014, 13:58 »
nie podajemy linków

naprawdę profesjonal,robiłm,również rzęsy i paznokcie. Polecam. Wyglądałam olśniewająco!
« Ostatnia zmiana: 9 Października 2015, 17:08 wysłana przez zibi »

Offline Domka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #158 dnia: 12 Stycznia 2014, 21:21 »
Ja mam ślub 20 września, myślałam, że jeśli chodzi o makijaż i fryzurę to jeszcze mam duuuuuużo czasu, a tu kicha. . .  Byłam zdecydowana na salon Szczuka Visage, na Karolinę Szczukę, ale niestety się spóźniłam, termin podobno zajęty od czerwca 2013. . .  :-\ Dziewczyny, niedługo zaczniecie zamawiać z 5 letnim wyprzedzeniem!  >:( Jak tak sobie przeglądnęłam osoby, które tak tu zachwalcie, to w sumie nie wiem o co chodzi, bo wszystkie te ich strony i mejkapy jakieś takie przaśne i niedzisiejsze, te zielenie i fiolety na oku to mnie nie kręcą, a mi chodzi o coś więcej niż tylko "żeby się nie świecić'.  Już wpadłam w taką rozpacz, że chyba zmienię datę ślubu dla Szczuki   :'(  Może ktoś zna świetną  wizażystkę z Gdańska albo Poznania, która pokula się do Bydgoszczy?

Offline magna

• uzależniony
  • data ślubu: 27 czerwiec 2015
« Odpowiedź #159 dnia: 13 Stycznia 2014, 01:37 »
Przeglądałam te zdjęcia Szczuki i nawet jeden makijaż wpadł mi w oko. Powiedz Domka, czy Ty widziałaś kiedyś jej makijaż "na żywo"?

Offline Domka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #160 dnia: 13 Stycznia 2014, 13:10 »
Widziałam, widziałam i to na własnej twarzy, bo właściwie to jestem jej stałą klientką, która o zgrozo!!! zapomniała wspomnieć o swoim ślubie we wrześniu. . .  Szczuka jest spoko, świetne kosmetyki, mejkap zawsze dopracowany, salon śliczny.  Może Tobie uda się zapisać, chociaż z tego co mówiła robi jej się mały sajgon z zapisami ;) Ja już zaczęłam poszukiwania wizażystki poza kuj.  - pom.  :))) Wiem, wariacja. . .

Offline Domka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #161 dnia: 13 Stycznia 2014, 13:50 »
O matulko. . .  ten Poznań, to jakaś porażka, ani jednej sensownej wizażystki nie znalazłam, chyba, że na 20 stronie google gdzieś się skrywa. . .  Jeszcze tak sobie myślę o Pani Kaji Gulewicz, kiedyś, gdzieś mi się o uszy obiło,  nie wiecie czy ona dojeżdża do klienta czy ma jakiś salon? Bo kurcze strony chyba nie ma.

Offline magna

• uzależniony
« Odpowiedź #162 dnia: 13 Stycznia 2014, 16:19 »
Ja mam ślub dopiero za półtora roku, więc z tymi terminami nie powinno być tak źle. Chociaż czasem można się zdziwić.. Co do Twoich poszukiwań poza granicami naszego województwa - dla mnie to wcale nie jest wariactwo! Jeśli tu Ci się nic nie podoba.. Ja też fotografa będę szukala poza Bydgoszczą.

Offline Iza i Marcin

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2014
« Odpowiedź #163 dnia: 16 Stycznia 2014, 10:47 »
ja miałam 2 próbne u różnych Pań i byłam załamana ...

aż trafiłam na SKAMIRĘ na Bartodziejach - po próbnym byłam bardzo zadowolona. Polecam

Offline magna

• uzależniony
« Odpowiedź #164 dnia: 16 Stycznia 2014, 13:15 »
Jejku trochę mnie tymi postami przestraszyłyście.. Myślałam, że jeśli chodzi o kosmetyczkę, to akurat nie będzie żadnego problemu.. Chyba jednak zajmę się tym wcześniej niż planowałam.

Offline gosiawhite

• zapaleniec
  • data ślubu: 06/09/2014
« Odpowiedź #165 dnia: 16 Stycznia 2014, 13:25 »
Ja tez myśle, ze jak w Bydgoszczy nie ma kogoś kto nam wpadł w oko to czemu się ograniczać nazwa województwa. Warszawa, Poznań i Gdańsk nie są aż tak daleko.

Offline mberry91

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 sierpnia 2014
« Odpowiedź #166 dnia: 18 Stycznia 2014, 08:54 »
ja mialam makijaz probny w czerwcu robiony u szczuka visage. dokladny  trwaly jednak nie chcac sie ograniczac do jednego jestem zapisana u pani moniki madaj na kolejny probny. nie chce poprostu powieki pomalowanej jedynie jednym brazowym cieniem. zwlaszcza ze cala moja oprawa oczi jest coemna a na slub troche to bedzie przytlaczajace. najwazniejsze, ze wiem jaki efekt chce osiagnac. :)

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #167 dnia: 18 Stycznia 2014, 11:53 »
O matulko. . .  ten Poznań, to jakaś porażka, ani jednej sensownej wizażystki nie znalazłam, chyba, że na 20 stronie google gdzieś się skrywa. . .  Jeszcze tak sobie myślę o Pani Kaji Gulewicz, kiedyś, gdzieś mi się o uszy obiło,  nie wiecie czy ona dojeżdża do klienta czy ma jakiś salon? Bo kurcze strony chyba nie ma.

z czystym sumieniem mogę polecić Kaje Gulewicz, malowała mnie na mój ślub i byłam bardzooooo zadowolona  :) Kaja dojezdza do klienta, bynajmniej dojezdzalai ma swój salon na gdańskiej, o namiary telefonu do Kai prosze pisać na priv.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline Domka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #168 dnia: 15 Marca 2014, 18:57 »
Mberry, bo Pani  Szczuka to Ci kolorków na oko nie da :) Taki ma styl, wiem bo korzystalam :) Ale to właśnie chyba tym bardziej, jeśli masz ciemną oprawę oka to powinnas mieć też mocniejszy mejkap, no chyba że brązowego nie znosisz, ale to zawsze można zasugerować makijażystce ;) To,  że makijaż jest trwały i staranny to już duuuuuuży sukces :)  Ja jestem ciągle w fazie poszukiwań, po 2 kolejnych próbach, i szczerze gdybym miała obiekcje tylko co do koloru cieni to bym w sumie była szczęśliwa, ze tylko to, bo kolor można zmienić, a ja w tych probnych makijazach wygladalam jak stara tirowka ;))) Nazwisk nie podam, bo po co kobitkom robić anty reklamę, to w koncu ich chleb, może miały gorszy dzień, trzeba być człowiekiem :)) Ach, chyba w końcu się sama pomaluje jak się trochę podszkolę :)

Offline natalii
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9.08.2014
« Odpowiedź #169 dnia: 16 Marca 2014, 19:52 »
Ja sobie zaklepałam p. Kamilę Jastrzębską ze studia feniks. Poleciło mi ją kilka osób które były z jej usług bardzo zadowolone;)Mam nadzieję, że i ja będę zadowolona;)

Offline goska55
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2014
« Odpowiedź #170 dnia: 18 Marca 2014, 13:28 »
Dziewczyny jestem po próbie u Pani Karoliny Szczuki.  Jestem bardzo zadowolona, makijaż piękny, dokładny i lekki w noszeniu :) Sama wizażystka śliczna i przesympatyczna,  tak więc polecam gorąco :)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #171 dnia: 18 Marca 2014, 17:32 »
goska, pokaż zdjęcia :)

Offline magna

• uzależniony
« Odpowiedź #172 dnia: 18 Marca 2014, 18:06 »
Ja też bym chciała bardzo zobaczyć, bo się zastanawiam właśnie na tą Panią!!

Offline jauntyangel
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.08.2013r.
« Odpowiedź #173 dnia: 6 Maja 2014, 19:30 »
Mnie też malowała Kamila Jastrzębska- mnie, moją wtedy jeszcze przyszłą teściową, świadkową i mamę :) Byłyśmy wszystkie mega zadwolone, nawet teściowa, która zapierała się rękami i nogami, bo się nie maluje była przeszczęśliwa(a teść jaki zapatrzony w nią ;) ). Osobiście zrezygnowałam z makijażu próbnego i dałam p. Kamili wolną rękę by dopasowała makijaż do mojej twarzy, fryzury, wskazówek jak wygląda suknia i bukiet i muszę przyznać, że to była najlepsza decyzja w moim życiu  :skacza: Polecam, ale wiem z doświadczenia, że w ten dzień liczy się każda minuta(wymagało ode mnie nie lada organizacji zapakowanie wszystkich w odpowiednim czasie i wyjazd do kosmetyczki), a Pani Kamila niestety nie dojeżdża do klientów. Mogę także polecić Darię Berendt, która jest mobilna :) Oprócz tego, gdyby któraś potrzebowała zajmuję się przedłużaniem i zagęszczaniem rzęs oraz stylizacją paznokci(także mobilnie) więc zapraszam :)
« Ostatnia zmiana: 9 Października 2015, 17:08 wysłana przez zibi »

Offline blankowa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 05.07.2014
« Odpowiedź #174 dnia: 15 Maja 2014, 23:14 »
jauntyangel - miód na moje oczy, bo jestem zapisana na próbny do Kamili Jastrzębskiej i mam wstępnie zarezerwowany termin w dzień ślubu. Rozumiem, że makijaż wytrzymał cała noc? A wszystkie trzy byłyście przez nią malowane? Bo ja będę przez panią Kamilę a moja mama w tym samym czasie przez jej koleżankę Agnieszkę Kowalską - ktoś coś słyszał o niej?

Offline magna

• uzależniony
« Odpowiedź #175 dnia: 9 Czerwca 2014, 09:44 »
Dziewczyny, ja byłam na próbnym u Karoliny Szczuki. Tragedii nie było, ale zarówno dobraniem makijażu, jak i trwałością nie jestem zachwycona.

Offline domi90
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.2015
« Odpowiedź #176 dnia: 11 Czerwca 2014, 09:26 »
dziewczyny jakie kosmetyczki możecie polecić? :) najbardziej zalezy mi żeby się nie świecić zbyt szybko, najlepiej całą noc ;)

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #177 dnia: 11 Czerwca 2014, 12:09 »
Monika Madaj, Angelika Piotrowska. ;)

Offline domi90
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.2015
« Odpowiedź #178 dnia: 11 Czerwca 2014, 14:49 »
a malowała któraś z tych Pań którąś z Was? Makijaż wymagał przypudrowania po kilku godzinach? :)

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #179 dnia: 11 Czerwca 2014, 14:54 »
mnie malowała Monika Madaj.

podczas ślubu mialam prawie 40 stopni. Make up pozostał idealny całą noc. rano delikatnie oko poprawiłam  i tyle.