Czesc Dziewczyny
Mam kilka zabawek po moich maluchach. Moi syowie juz sie nimi nie bawia. Moze ktoras z was chciala by je kupic dla swoich pociech. Zdjecia robione starym aparatem wiec po czesci nie oddaja kolorow. Zabawki od 2 sierpnia bedzie mozna osobiscie obejrzec w Szczecinie. Gdy juz odbiore kabel USB bede mogla zrobic fotki lepszej jakosci, dla tych z was ktore chcialyby dokladnie sie im przyjrzec. Zapraszam serdecznie
Grzechotki, gryzaki, pluszowa rybka i pilka - kazda zabawka po 2 zl

Grzechotki. Niektore z nich wygrywaja melodyjki - kazda po 4 zl

Zabawny robaczek - male kolorowe kuleczki w plastikowych kulach, szeleszczące nozki, wszystko w barwnych kolorach. Cena 6 zl

Uploaded with
ImageShack.usKolorowy walec z materialu przeznaczony do nauki raczkowania. Kazde ze zwierzatek wydaje jakies dzwieki lub posiada elementy ktore przyciagaja uwage dziecka Cena 8 zl

Kolorowe rybki firmy IKEA cena 5 zl

Zabawka do wozka - 4 zl, Grzechotka 2 zl, Duza pszczolka ma wbudowana pozytywke, pasek z rzepami umozliwiajacy zawieszenie zabawki, szeleszczace skrzydelka - cena 8 zl, Mala pszczolka - wibruje gdy pociagnie sie ja za ogonek, ma na brzuchu mini ksiazeczke z obrazkami - cena 5 zl

Zabawka dla najmlodszych. Zamiast kupowac droga mate edukacyjna kupila takie cos za 10€ i kladlam synkow na duzym grubym kocu. Mieli super zabawe i duzo miejsca. Motylek i beczulke mozna sciagnac i powiesic tam dowolna zabawke. Cena 15 zl

Do tego mam do sprzedania
laktator reczny Aventu,
sterylizator do mikrofalowek Aventu,
rowerek Smart Trike 3 w 1 dla dzieci od 10 miesiaca zycia,
nosidelko dla dzieci do 9 kg.