Autor Wątek: Zespół AFROBAND- proszę o opinie ;]  (Przeczytany 7322 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karina04
  • nowicjusz
  • *
Zespół AFROBAND- proszę o opinie ;]
« dnia: 25 Czerwca 2010, 16:26 »
poszukuję opinii na temat zespołu Afro Band. . . . 

Offline Krzychu@
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.05.2011
Odp: Zespół AFROBAND- proszę o opinie ;]
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Maja 2011, 12:35 »
Witam,

Widzę, że data zapytania jest dość stara, wiec za wiele nie pomogę ;-), ale dla przyszłych Par Młodych opinia może okazać się pomocna ;-)

W 100% mogę polecić zespół AFROBAND z Mysłowic !
Grali na naszym weselu 2 maja 2011, są rewelacyjni !
Świetne brzmienie, wokale 1 klasa, byliśmy na kilku weselach, ale jeszcze nigdy nie słyszeliśmy tak świetnie brzmiącego zespołu, wesele poprowadzone w sposób profesjonalny, repertuar dobrany idealne - po prostu POLECAM!
Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz za wspaniałe wesele - gdyby nie Oni napewno nie byłoby tak wspaniale!

Krzysiek.

Offline Kasia i Szymon
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 7 Maja 2011, 13:32 »
Mieliśmy przyjemność bawić się na weselu, na którym grał zespół afroband. 
Nie lubię wesel. . , ponieważ wszyscy wiemy jak graja zespoly weselne. . .  Bylismy mile zaskoczeni słuchając i bawiąc się przy zespole afroband :-)

Pani wokalistka przepięknie śpiewa, ku naszemu zaskoczeniu - widzieliśmy Ją w kilku programach w TV gdzie śpiewała co bardzo dobrze świadczy o zespole, bardzo podobał nam się również śpiew wokalisty, a Pani saksofonistka chyba urodziła się z saksofonem ;-)
Brawa należą sie oczywiście również Panu, który grał na klawiszach, nie lubię kiedy muzyka jest "puszczana" a Oni naprawdę grali na żywo co zresztą słychac i widać.

W porównaniu z innymi zespołami, które słyszeliśmy - AFROBAND jest najlepszy !!!

Jesli szukacie Państwo zespołu na imprezę i zależy wam na profesjonalnej oprawie muzycznej oraz świetnej zabawie polecamy tylko AFROBAND !!!

Offline vega050
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Maja 2011, 09:44 »
Dzień bobry!

Jeśli to pomoże przyszłym narzeczonym w wyborze zespołu to jak najbardziej polecam zespół afroband z Mysłowic.
Grali na weselu mojej przyjaciółki, wszyscy goście byli bardzo zadowoleni, to prawda, że zespół gra profesjonalnie (jakoś inaczej - sto razy lepiej - w porównaniu z innymi zespołami weselnymi)
Bardzo ładnie grają i śpiewają, moim zdaniem NAJLEPSZY ZESPÓŁ !!!
Jeślie kiedyś będę wychodziła za mąż napewno u mnie zagrają ;-)

Pozdrawiam

Offline szuri
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Sierpnia 2011, 21:13 »
Mieliśmy wesele 20. 08. 2011r, czyli całkiem świeża spawa, gorąco POLECAM zespół AFROBAND naprawdę świetnie śpiewają super wokal, repertuar trafiony w 10 muzyka i dla młodych i dla starszych. Perfekcyjnie poprowadzona zabawa wszystko kulturalnie i na wesoło.
Można im w pełni zaufać!!!!!!!!!!!!!Goście mówią , że to najlepsze wesele w ich życiu, sa nadal pod wrażeniem.
Wesele było pod Wroclawiem a zespół ściągnęliśmy aż  z Mysłowic i BYŁO WARTO!!

11

Offline elusia89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.06.2013
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Września 2011, 09:35 »
Hej Wszystkim :) Jestem tu nowa :) Ślub planujemy na czerwiec 2013 rok :) czy mogłabym prosić o jakieś namiary na ten zespół ? Nie mogę ich znaleźć w sieci.
Pozdrawiam!

Offline Adunia niunia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27092010
  • Ślub w: Szczecin
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Sierpnia 2017, 07:13 »
To już kilka lat od tego dnia…i ciągle niezapomniane wrażenia :) Profesjonalne podejście do imprez, super kontakt z całym zespołem, otwarci, spontaniczni z genialnym wyczuciem czasu i chwili :) Mało tego, specjalnie skomponowany utwór na nasze życzenie za co ogromnie dziękujemy! Gorąco polecamy na wszelkie imprezy!Serdecznie polecam  :)

Offline Lovitka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27/09/2008
  • Ślub w: Toruń
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Października 2017, 06:54 »
 to najlepszy zespół jaki można sobie wymarzyć na ślub. Perfekcjonizm w każdym calu. Ich perfekcyjne wykonanie utworów porywa wszystkich gości na parkiet do zabawy pomimo zmęczenia. Gorąco polecam :-)

Offline Lovitka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27/09/2008
  • Ślub w: Toruń
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Listopada 2017, 20:04 »
Zespół AfroBand  jednym słowem REWELACJA !!! Wszyscy goście wspominają jak się świetnie bawili na Naszym weselu. Dziękujemy :):):) JEDEN Z NAJLEPSZYCH ZESPOŁÓW !!! POLECAMY !!!

Offline Kochany mój
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2019,05,23
  • Ślub w: Mysłowicach
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Grudnia 2017, 07:12 »
Zespół znakomity! Sympatyczni ludzie.Zabawa przez nich prowadzona jest naprawdę na wysokim poziomie.Każdemu polecam ten zespół - są tego warci. Goście zachwyceni, nie chcieli schodzić z parkietu.Jeśli zabawa to tylko z Afroband :)))