Autor Wątek: Zespół na wesele - Kujawsko-pomorskie  (Przeczytany 1574 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agnes589
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.05.2010.
Zespół na wesele - Kujawsko-pomorskie
« dnia: 22 Czerwca 2010, 23:26 »
Witam wszystkich,
jeżeli zastanawiacie się nad zespołem na Wasze wesele, to polecam zespół 'Vega'. 15 maja ślubowałam i korzystałam z ich właśnie usług. Powiem szczerze, że spełnili nasze oczekiwania          w pełni. To dwójka bardzo sympatycznych osób, z którymi przyjemnie się załatwia różnego rodzaju formalności. Poza tym naprawdę fajnie śpiewają i grają. Polecam wszystkim, którzy jeszcze mają wątpliwości ;)
Pozdrawiam.

Offline sylwunia197
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.2010
Odp: Zespół na wesele - Kujawsko-pomorskie
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Lipca 2010, 11:20 »
Ja z czystym sumieniem mogę polecić zespół Emotion Band z Bydgoszczy. Grali u nas i wszyscy goście byli zachwyceni. Mieliśmy skład 4 osobowy z wokalistą, wokalistą grającym na gitarze, klawiszowcem i perkusistą. Wiem, że grają też w 5tką z saksofonistą. Zaskoczyli gości bardzo zróżnicowanym repertuarem. Były przeboje Abby czy Orbisona, była biesiada przy stołach, grali też disco (NIE DISCO POLO) ale także U2 czy Bon Jovi. Do tego profesjonalna konferansjerka, żadnych głupkowatych tekstów. Potrafili zabawić i młodzież i ciocie. Przed weselem ustaliliśmy wszystkie szczegóły. Zespół przygotował piosenki o które prosiliśmy np. na pierwszy taniec. Polecam.