Autor Wątek: "Pod białym Orłem" - Łaziska Średnie - OPINIE  (Przeczytany 5153 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline truckman
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12 maj
"Pod białym Orłem" - Łaziska Średnie - OPINIE
« dnia: 25 Maja 2010, 19:57 »
Witam mam pytanie co do opinie o w/w lokalu.  Słyszałem wiele złego o nim, czy ktoś może coś potwierdzić lub zaprzeczyć?
Głównie chodzi mi o:
  • jedzenie
  • właścicieli
  • orkiestra
  • alkochol
  • pokoje
  • "dopłaty do extra rzeczy"

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Offline katarina0668

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2011
Odp: "Pod białym Orłem" - Łaziska Średnie - OPINIE
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Sierpnia 2010, 03:58 »
czesc! mieszkalam w laziskach i bylam nawet na imprezie. .  pare dobrych lat temu i z tego co pamietam jedzenie bylo pyszne! Sala ma to do siebie ze jest duza i jasna jest miejsce na orkiestre badz dja co jest duzym plusem.  Sala spokojnie pomiesci 150 a nawet 200 gosci (bylam na masowej imprezie) Z zewnatrz nie wyglada za ciekawie bo jest niedaleko niedzialajacego juz dworca pkp ale sala ma wyjscie na taras (fontanna,krzesla,parasole) z reszta jak ogladalas zdjecia na ich stronie to pewno widzialas :) Pelnie odzwierciedlaja restauracje.  Co do problemu z wlascicielem; bylam niedawno na przymiarce sukni i rozmawialam z krawcowa powiedziala mi ze dziewczyny sie skarzyly na szefa.  Podobno wygonil wszystkich po polnocy bo on nastepnego dnia otwieral restauracje.  Dziewczyna nie dopilnowala i na umowie nie miala doklanego czasu konca imprezy (na "dogadamy sie o ktorej koniec") Mysle ze jak bedziesz miala wszystko czarno na bialym na umowie co i jak i bedziesz konkretna to powinno byc ok.  Powodzenia! Daj znac na co sie zdecydowalas

Offline AgnieszkaM
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.04.07
Odp: "Pod białym Orłem" - Łaziska Średnie - OPINIE
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Września 2010, 13:09 »
Ja tez moge z czystym sumieniem polecic to miejsce jakies 2 miesiace temu bawilam sie tam na weselu.. sala przestronna, jedzenie smaczne, tylko cukiernie mogliby zmienic. i tak jak we wszystkich lokalach trzeba sobie dopilnowac umowy, i z tego co slyszalam to tam bardziej rzadzi szefowa nie szef