Autor Wątek: Weekend w najlepszym towarzystwie (bo forumkowym ;D ) - wrzesień 2010!!!  (Przeczytany 40756 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Też mi się wydaje że we wrześniu nad morzem może być troszkę zimno, morze jakieś jeziorko zatem ?

Poza tym wiecie jak jest, zgłasza się tłum a jak przyjdzie co do czego to pojawi się garstka może więc nie takim głupim pomysłem było by zabrać chłopów naszych, choć rozumiem też chęć samotnego wyjazdu  ;) Dla mnie najważniejsze żeby termin został zmodyfikowany, bo jak czytamy nie wszystkim pasuje

Offline Ninka
  • Chuck Norris
A co ciepłych swetrów nie macie?  ;D ;D ;D

Maja, postawa zrozumiała. Mnie właśnie dlatego na ostatnim zlocie nie było.

Offline Olucha

• Chuck Norris
Macie  ;)

W sumie z małżem jak z małżem ale z dzieckiem to już chyba większa misja by była

Offline Justys851
  • Chuck Norris
A czy może być jakis inny termin ??????  ::)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Dziewczyny - ale przeciez to nie jest obowiązkowe spotkanie. Jesli ciążówki nie moga - bo wiadomo ich stan nie sprzyja imprezom to nikt nie bedzie przecież robił im wymówek. Tak samo jak z dziewczynami które mają małe dzieci lub meżów terrorystów niepozwalającym im gdzies samym wyjechac...To luźna propozycja...
Poza tym to ma byc wyjazd IMPREZOWY (piffko, jakiś ew. grill, plotki, muzyka etc.) a nie kołka miłośników spacerów po lesie...Głownie bedziemy się bawic a nie hasac po plażach, łąkach czy polach... ::) wiec czy to nad jeziorem czy nad morze czy w mieście... it doesn't matter!!

Termin - jak juz pisałyśmy - jest jeszcze kwestią dogadania!! Moze po prostu piszcie jaki termin by wam odpowiadał..powiedzmy koniec sierpnia- poczatek wrzesnia...?

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mi by bardziej pasował 4-5 , bądź 11-12 wrzesień  ;)

Poza tym jeśli mają być forumki z południa to raczej morze odpada - musiałybyśmy tam jechać cały dzień  ::)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Mi ten jeden właśnie pasuje. W inne mam poustawiane klientki, ale dla mnie to rybka. Po zleceniach wsiądę w auto i dojadę. Dla chcącego nic trundego. Byle nie za daleko.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Właśnie ja mam 18 września wesele przyjaciół - przez nas zeswatanych więc choć bym bardzo chciała wtedy przyjechać na spotkanie to jednak nie mogę  ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
Aga ja tam bym chciała z tobą po polach pohasać  :P

Mi najbardziej pasuje koniec sierpnia, pierwszy weekend września

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Oluś- ja z tobą zawsze i wszędzie pohasam!! ;D ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Ja będę obserwować wątek :)

W zależności gdzie to będzie, to chociaż na jeden dzień się wyrwę i przyjadę samochodem. Chyba, że więcej osób będzie chętnych na taki jeden dzień to zabierzemy się wspólnie.

Choć termin baaaaardzo odległy i jak widzę to ten termin wypada zaraz po naszej rocznicy ślubu to jeszcze nie wiem jak to będzie, ale będę tutaj zapuszczać żurawia  ;D ;D ;D

Mój chłop też by się odnalazł, ale może przecież posiedzieć w domu i zająć się dzieckiem ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
O pojawiła się i dla mnie nadzieja.

Agulek ja też bym chciała pobalować z wami a co :)

Mi pasuje tak jak Olucha koniec sierpnia początek września.

Pamiętajcie o moim ślubiku 11 września a potem będziemy w Egipcie, ale przed i po tymi terminami jestem za!!

Na końcu sierpnia pogoda jest ładna, już jest bardzo mało ludzi więc będzie taniej :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Poza tym jeśli mają być forumki z południa to raczej morze odpada - musiałybyśmy tam jechać cały dzień  ::)

Miejsce jest uzależnione od ilości forumek z danego regionu PL..!!!

Co do terminu...słuchajcie, nie ma tak, że wszystkim się dogodzi... ::) ::) ::) Zawsze komuś coś nie będzie pasować wiem- okrutne. Ale jest nas naprawdę dużo i ciężko taki wyjazd skoordynować ;) ;)

Wracając do września...tu nie chodzi o pogodę, a głownie o cenę!!!Będzie niższa niż w sierpniu więc myślę, że w tej kwestii nie będzie dyskusji, bo nie dość, że co do terminu będzie się ciężko dogadać to forumki mogą zrezygnować ze wzg. na ceny jakie są w sierpniu.

A jak napisała Agulek79 to ma być wyjazd imprezowy  :pijaki: :pijaki: :pijaki:  ;) ;) ;)

Na końcu sierpnia pogoda jest ładna, już jest bardzo mało ludzi więc będzie taniej :)

??Pierwsze słyszę do końca sierpnia ceny są równie wysokie, a we wrześniu może trafić się ładny weekend podobnie jak w sierpniu brzydki ;) ;) ;)

Jestem za ewentualnymi roszadami w terminie wrześniowym czyli może to być 3-5, 10-12, 17-19, 24-26 ;) ;) ;)

Czasu jest sporo, myślę że w połowie lipca zdecydujemy się konkretnie na jakiś termin, może być?

Przepraszam, że tak Was tu cisnę, ale wiem, że jak zaczniemy zmieniać mocno terminy i wszystko inne, to g....z tego wyjdzie!!Więc postaram się trzymać rękę na pulsie  :P :P :P

:-* :-* :-*

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Hmm racja za duzo sie namiesza ale chyba poczatek wrzesnia byl by fajniejszy ...ale ja sie dostosuje

Offline Olucha

• Chuck Norris
Racja wszystkim się nie dogodzi ale w rezultacie tak jak pisałam wcześniej pomiędzy chętnymi a tymi które przybędą będzie pewnie drastyczna różnica i tym wypadałoby dogodzić jeśli już się zdecydują  :)
 Co do regionu Polski  to najpierw wypadałoby podać konkrety a  później uściślić listę, a nie na odwrót

Dobrze mka że nas trzymasz w ryzach, dyscyplina musi być  ;)

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Dobrze mka że nas trzymasz w ryzach, dyscyplina musi być  ;)
..no własnie!! bo inaczej..wiadomo - mokra szmata!! ;) ;D ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
mka :brawo_2:

Olucha dobrze mówi ustal gdzie, a potem wpiszą się chętne ;)

Jak będę mogła przyjechać to dla mnie nie będzie miało znaczenia gdzie, bo i tak będę miała daleko ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
mka nasz przywódca  :Rezyser: :terefere:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ok, to robimy tak, że do końca czerwca ustalamy miejscówkę, potem termin no i listę OSOBISTOŚCI ;D ;D ;D ;D
Czekam na propozycję!! ::) ::) ::)
Moja pierwsza... :P

http://www.emorze.eu/kris/kissun.php?id1=menu_pl&id=oferta

Żeby nie było, to ja już tam byłam :skacza:
Bardzo blisko do morza (jeśli to jest kryterium, ale chyba nie :P ), 3X6+1X2=To jest 20 osób...a w domkach jest jeszcze dużo miejsca i spokojnie w każdym domku jeszcze po 2 dodatkowe osoby ;D ;D ;D Łazienki duże, domki z tarasem można robić grilla ;D ;D ;D

Ogólnie ekstrasko..cena...300zł/ liczę 8 osób na domek to za dobę =37, 5zł, jak po 6 os. w domku to 50 zł ;) ;)

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
ja wstępnie się piszę, ale to tak odległy termin, w każdym razie będę zaglądać.

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Ja z pewnością będę po porodzie.
Póki co nie deklaruję się-obserwuję wątek ;D

Miejscówka niezła.
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
miejscówka  :ok:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Jestem za i się piszę. Nieważny jaki weekend bo przesunęłam urlop na sierpień żeby mieć wrzesień na tkaowy wyjazd z Wami. I zdecydowanie ogłaszam że męża i dziecia to ja na pewno nie zabieram!!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Ja powiem stanowczo, albo morze albo nie  wpadam na imprę ;D

Acha, mnie interesuje tylko 2 połowa września.

Offline ciriness

• Chuck Norris
miejsce super, cena git :)
Czekam na termin i mogę się zapisać :)

Tyle że widzę że zostanie ten 18-19 więc trudno :(

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Miejscówka może byc-nie przepadam za Pobierowem ale wtopię się w tłum  :D :D :D :D :D
Też czekam na termin,chociaż w sumie nie mam większych planów na wrzesień więc powinnam się stawic  ;D ;D ;D ;D

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Mi miejscówka odpowiada!! ;D
...a moze dziewczyny z południa i centrum zaproponują jakieś miejsce?

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Jak już pisałam wcześniej dla miejscówka odpada , za daleko .

Mogę coś poszukać coś bardziej w centrum ale nei wiem jak z terminem wypadu , mam duzo wesel pod koniec sierpnia i we wrześniu wiec nie wiem czy się wstrzele z terminem dla Was dogodnym ::)

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Jestem za, termin jaki by mi pasował to 1 weekend września: 3-5.

Co do miejscówki bardzo fajna sprawdzona nad jeziorkiem:
http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/669,pila,osrodek-wypoczynkowy-w-pile-w-wielkopolskim;wielkopolskie

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Mnie na pewno termin 17-19 września nie pasuje- wiadomo rocznica, zaś 25-26 mamy wesele. co do wcześniejszych terminów jak najbardziej... z tym że ja pewnie z mężem bo sama w 7 miesiącu ciąży przez całą Polskę bym się nie wybrała... Będę obserwować wątek i później zdecyduję  :P
 MIejscówki fajne, ta druga to dla Łukasza- pewnie poszedł by z wędką na rybki ;D