Tego posta z zapytaniem napisałam zanim odwiedziliśmy ten zespół.
Zrezygnowaliśmy bo:

Nie podobały nam się zabawy, które zespół nam zaprezentował, m.in. rąbanie siekierą skarpetek

Chłopak, z którym rozmawialiśmy (wiek, około 18-19 lat) nie wiele mógł nam podpowiedzieć w sprawach organizacji oczepin innych niż tradycyjne, oraz podziękowań dla rodziców, a wg mnie dobry zespół powinien umieć coś doradzić, skoro bywa na wielu weselach i jest z branży
Wg nas, jeżeli taka młoda osoba jest członkiem zespołu, może oczywiście do niego wiele wnosić, ale skoro nie ma odpowiedniego podejścia do klienta, to niech na spotkania umawia kogoś starszego, bardziej doświadczonego na rynku muzycznym.

Ten sam chłopak w bezczelny sposób chciał na nas zarobić 100 zł , nie wiem z jakiej racji. Dzwoniliśmy do niego raz, podał cenę 1600zł, następnym razem podał 1700zł, po czym zadzwonił jeszcze raz mój przyszły teściu tego samego dnia i chłopak podał mu cenę 1600zł. Nie podoba mi się takie podejście do klienta. Powinni mieć z góry ustaloną cenę, a nie zmieniać ją wg swojego widzi mi się kilka razy w ciągu dnia.

kolejnym minusem było to, że przyjechaliśmy na umówione spotkanie sądząc, że zostaną nam zaprezentowane materiały z wesel, tymczasem chłopak był zdziwiony, że wogóle chcemy cokolwiek oglądać, na szybko szukał czegokolwiek w komputerze...