Autor Wątek: Sosnowiec: Sala Kolumnowa, Lord, inne propozycje...?  (Przeczytany 4147 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nununu
  • nowicjusz
  • *
Sosnowiec: Sala Kolumnowa, Lord, inne propozycje...?
« dnia: 21 Kwietnia 2010, 22:14 »
Witam serdecznie!

Czy ktoś z Was miał do czynienia z Salą Kolumnową w Sosnowcu? Może miał (będzie miał) tam wesele a może na takowym był. . . ? Miejsce ze zdjęć dość oryginalne, zdaje mi się że nowe, może lokalizacja niewyśniona, ale. .  No właśnie, był ktoś, widział, coś może powiedzieć?

I od razu jak już piszę - podobne pytanie dotyczące sali Lord w Sosnowcu - jakieś opinie? Oglądaliśmy - bardzo nam się podobała, lokalizacja tez niewyśniona ; ) ale sala b.  fajna - nawet bym się nie zastanawiała, ceny ok, tylko że martwi mnie nasze 75 gości tam - może być ciasnawo : (

A może macie jakieś inne propozycje fajnych miejsc. . . ? Gdzieś gdzie są terminy na ten rok - czyli z reguły nowe miejsca, gdzie psychoza rezerwacji terminów na dwa lata w przód jeszcze nie dotarła ; /

Pozdrawiam!
Ania

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: Sosnowiec: Sala Kolumnowa, Lord, inne propozycje...?
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Kwietnia 2010, 10:00 »
Ta psychoza już się powoli kończy :D. Sala kolumnowa ? , gdzie ona jest?

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Kwietnia 2010, 11:13 »
A może macie jakieś inne propozycje fajnych miejsc. . . ? Gdzieś gdzie są terminy na ten rok - czyli z reguły nowe miejsca, gdzie psychoza rezerwacji terminów na dwa lata w przód jeszcze nie dotarła ; /
Jeżeli chodzi o nowe miejsca to wiem że w maju otwiera się nowa sala "Okrąglak" koło Sielca, ale jak tam jest to nie wiadomo, na pewno jest nowo wybudowane.
Sala kolumnowa ? , gdzie ona jest?
Obserwatorze sala kolumnowa jest na Małachowskiego w Sosnowcu, nad Zakręcona. Byłam tam się rozejrzeć i faktycznie okolica niezbyt, ale za to sala wyglądała dość oryginalnie.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Kwietnia 2010, 14:38 »
Dzięki za informację. Wszedłem na stronkę sali kolumnowej, ale nie mogłem zaskoczyć w którym miejscu na Małachowskiego. Teraz już wiem, dzięki Tobie  :Daje_kwiatka:

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Kwietnia 2010, 14:40 »
nie ma za co  :P

Offline paweł
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Kwietnia 2010, 23:06 »
Mysle że 70 na Lorda jest spoko, budują tam sale do tańca ale będzie gotowa dopiero na 2011, tak mi powiedział własciciel, 80 tez się zmieści tylko zależy od towarzystwa jak tanczy. . . . .  podobno otwieraja 1-go maja codziennie. . . . .