Autor Wątek: " Czy słyszysz biją nam weselne dzwony..." - 100 dni czyli odliczanie  (Przeczytany 17866 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Makijaże same w sobie bardzo ładne. Ciężko powiedzieć czy Tobie będą pasować, bo buzi Twojej nie widziałam :) Ale mam nadzieję, ze pokażesz się nam :)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Wszystkie mi się podobają, ale najbardziej chyba pierwszy ;)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Do Waszego slubu jeszcze troszke więc sie wpraszam :)
suknia przepiekna!!! a makijaz ja bym obstawiała za 1.
A co do biustonoszy moge ci z czystym sumieniem polecic sklepik na Kościelnej w Sosnowcu zaraz przy katedrze, pani ma bardzo duzy wybór i sliczne biustonosze. Oczywiście życze ci aby ten z internetu był idealny ale tak na przyszłośc :) Jak mierzyłam sukienke (bez ramiączek) to tez palnęłam, że biustonosz chyba niepotrzebny ale Pani szybko mnie wyprowadziła z błędu no a patrząc na to  zdjęcię z gołymi cycuszkami  :o to na pewno nie poszłabym bez!!!

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Super biżu :)

Makijaż jak dla mnie dwójeczka, aczkolwiek żadne z tych makijaży nie powalają, 3 tak naprawdę nie widać, na Tobie na pewno lepiej będzie wyglądał :) Musisz się nam pokazać!

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Biżuteria fajna i makijaże też, ale czekamy na próbny! :)
Nasz synek:

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
jak wkleisz fotki makijażu ale na tobie to ocenimy  :P
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline mikoala

• Chuck Norris
Ładne makijaże w sumie to one bardzo podobne do siebie!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Zrób któryś próbny i nam pokaż a wtedy ocenimy :P

Offline pusia24
  • uzależniony
Makijaze bardzo ladne wszystkie mi sie podobaja ale chyba najbardziej 1 i 3.
Czekamy na Twoja relacje z makijazu probnego.

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
lubie mocno podkreslone oczy i dlllugie rzesy :)  jak dla mnie 1 wygrywa  ;D
czekamy na foteczki  :P
 :-*

Offline kinia8900

• forumowicz
  • data ślubu: 24.07.2010
Witam kochane

więc tak, wklejam makijaż i same oceńcie, a potem ja powiem co o tym myślę.
Na jednym zdjęciu jest bizuteria ślubna niestety się ono zamazało, a już nie chce mi sie cykać kolejnych ;)

a tu z biżu ślubną

nie zwracajcie uwagi na różnorodną biżuterię ale siostra robi i robiła mi w niej sesję :D

<a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20601.msg1233972#msg1233972" target="_blank"> Odliczanie do wielkiego dnia [/url]

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Mi się makijaż bardzo podoba...masz takie duże oczy, że nic tylko szaleć z cieniami!!! :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
w pelni zgadzam sie z mka ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ja bym jeszcze trochę różu nałożyła i będzie miód malina  ;D ;D ;D ;D

Offline kinia8900

• forumowicz
Patrycja ja właśnie wcale nie chciałam takich kolorów jak róż, i mam do nich średnia sympatię. Nie wiem co mysleć :)

Wiec tak. Cieszę się że Wam się podoba ;D ja mam mieszane uczucia. W sumie wszystko cacy a jednak coś mi nie pasuje, w sumie sama nie wiem co. Chyba coś z tymi cieniami, ale nie wiem dokładnie.
Chyba jeszcze się gdzies indziej przejdę na próbny i wtedy porównamy, bo jakoś nie jestem na 100% przekonana

<a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20601.msg1233972#msg1233972" target="_blank"> Odliczanie do wielkiego dnia [/url]

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Patrycji chodziło o troszkę różu na policzki, ale myślę, że w lipcu będzie buźka troszkę opalona więc też inaczej to będzie wyglądało.
Ale makijaż bardzo ładny. Ja po swoim próbnym też nie byłam zadowolona choć wszyscy mówili jak ja to ślicznie wyglądam  ::) a ja czułam się nieswojo. Także najważniejsze żebyś ty dobrze się w nim czuła bo po co dodatkowy stres, że z makijażem coś nie tak. Z niecierpliwościa czekamy na fotki z kolejnego prónego, a wtedy porównamy.
Śliczną biżuterię robi twoja siostra mi się bardzo podoba ta 1. A twoja ślubna też ładna coś podobnego poszukuję dla siebie.

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Makijaż super :) Z biżuterią ślubną wygląda zarąbiście ;)

Offline pusia24
  • uzależniony
Kinia powiem ci tak makijaz bardzo mi sie podoba, slicznie sie prezentuje ale... ja bym widziala go w troszke ciemniejszym odcieniu.
Bizuteria slicznie sie prezentuje :-*

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Makijaż świetnie się prezentuje. Ładnie podkreśla Twoje oczy a pryz tym nie przytłacza. Troszeczkę bladziuchna jesteś, ale tak jak dziewczyny pisały na pewno słonko Cię przyrumieni do wesela i będzie idealnie :)

Offline kinia8900

• forumowicz
Cześć dziewczynki. Yhy to jednak się Wam podoba ;D wiecie człowiek na siebie patrzy inaczej, bardziej krytycznie ;) jednak pójdę jeszcze na jeden próbny żeby się upewnić że aby na pewno :)

Patrycja, Anka aaaa na policzki :los: no to się nie zrozumiałyśmy. Tak tak na policzki więcej różu jak najbardziej

Anka Siostra dopiero zaczyna wybór biżuterii, ale muszę przyznać że byłam bardzo zaskoczona jak mi ja pokazała. Myślałam że będzie tandetna, a ona jest na prawdę profesjonalna, czasem u jubilera takiej nie znajdziesz. Już mam się u kogo zaopatrywać  ;D

Zabawex tak wiem że bladzizna ze mnie ;D nie miałam okazji jeszcze w tym roku złapać słoneczka :)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Patrząc na prognozy pogody to nie szybko się "zarumienimy"  :-\
A o biżuterii dobrze wiedzieć:) jak będzie wystawiac na allegro to daj znac :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj źle się wyraziłąm chyba  :D
Chodziło mi o róż na policzki-tak troszke więcej żeby go było  ;D

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Kinia bardzo ładny makijaż, róż na policzkach - tak tak! :)
A dwa na pewno słoneczko zadziała i będzie dużo lepiej! :)
Nasz synek:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Piękny makijaż wyszedł! O wiele lepszy niż ten na zdjęciach, bardzo Ci pasuje :)

Offline moniq

• Chuck Norris
bardzo ładny makijaż i biżuteria również
Dziękujemy

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Bardzo sliczny makijaz!!
Tylko ja bym chyba troszkemocniejszy proponowala ...

Bizuteria cudna !

Offline kinia8900

• forumowicz
Hello....Dziękuję wszystkim za opinie, bardziej mnie do niego przekonałyście :D ale i tak pójdę na jeszcze jeden, może jakoś w tym tygodniu się wybiorę, bo musze mieć porównanie, inaczej będę niespokojna. Od razu umówię się na fryzurkę próbną i wtedy ocenimy cały efekt ;D

Wczoraj byliśmy na kursie przedmałżeńskim. U nas w parafii organizują w jedną sobotę w miesiącu od 8 do 14 i spokój. Spodziewałam się i nastawiałam na gorsze nudy ::) a tu calkiem miłe zaskoczenie bo było w miarę ciekawie, opowieści z życia wzięte itd. Na prawdę pozytywnie.

Jeszcze tylko 25 maja poradnia i papierkowa krzątanina zakończona pomyślnie ;D

Maggi biustonosz doszedł, zamówiłam jeszcze do niego figi, i przesylke miałam gratis :D moge polecić z czystym sumieniem. Jest bardzo fajny, dobrze trzyma się w obwodzie bez ramiączek ;D  tylko nie zamawiaj na ślepo takiego rozmiaru jak nosisz na co dzień tylko wejdź na jakoś stronę z bielizną i tam sa podane tabele rozmiarów, zmierz się porządnie i zamów taki jaki Ci wychodzi. Ja na codzień nosiłam 75C a zamówiłam 70D i jest idealny :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Zazdroszczę Wam takich szybkich nauk, myśmy sie musieli męczyć, a poradnia wciąż przed nami, bo takie terminy ::)

Jeżeli nie jesteś przekonana do make-up w 100%, to powinnaś iść drugi raz, masz się czuć wspaniale, cudownie, a nie po prostu OK ;)

Offline moniq

• Chuck Norris
a możesz wkleić fotkę biustonosza bo ja obecnie szukam ale nic fajnego nie mogę znaleźć
zazdroszczę rozmiaru D
z naukami to super mieliście, u nas 3 spotkania a poradnia jeszcze przed nami, zapisywaliśmy się w marcu a termin pierwszego spotkania mamy 31 maja masakra
zrób jeszcze jeden próbny makijaż, ja też jakaś nienasycona do końca wyszłam z pierwszego i dlatego idę na jeszcze jeden
Dziękujemy

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Dzięki serdeczne Kiniu za info. Fajnie, że o mnie pamiętałaś. Zamówię go jeszcze dziś ;D