Taka dyskusję można ciągnąć w nieskończoność , a i tak nie dojdzie się do prostej odpowiedzi na pytanie......
Zgadzam się z tym , że najlepiej zobaczyć i posłuchać zespół " w akcji ". Przerabiałam juz szukanie wymarzonego zespołu na wesele , przesłuchałam tysiące nagrań , obejrzałam tysiące filmików i dopiero spotkanie z zespołem weryfikowało moje spostrzeżenia ( niestety )

Gdybym kierowała się materiałami pokazywanymi przez zespoły , to wybrałabym pewnie pierwszy , który mi się spodobał

jednak wiele do życzenia pozostawiały poczynania zespołu " na żywo "

Wcale nie zgodzę się z tym , że najlepsze opinie to te z pierwszej ręki od znajomych , czy rodziny.....
O gustach się nie dyskutuje ( jak trafnie już tu stwierdzono nie raz ) - gdybym powierzyła znalezienie zespołu rodzinie , czy znajomym , to pewnie miałabym ochotę zwiać z własnego wesela

zespoły , które mi polecano , okazały się dla mnie totalnym dnem

..............................i nie chcę tu nikogo urazić - Broń Boże - ale to , co podoba się innym ( większości ) , wcale przecież nie musi podobać się mnie , nie?
Wracając do tematu.... dawniej nie wyobrażałam sobie wesela bez zespołu , ale po tych "męczących" poszukiwaniach nie wykluczam współpracy z dj

Jeśli nie znajdę zespołu , który spełni moje oczekiwania , to pewnie powierzę imprezę dj'owi