Autor Wątek: Weselne przygotowania wszystko w jednym miejscu czyli pełna wygoda :)  (Przeczytany 2126 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mikrik

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.10.2010
Witam , mam pytanko czy ktoś może polecić lokal w którym można zrobić full serwis  :P tzn.   fryzurę , makijaż, paznokcie  itp.  i do tego  po " normalnej "  ;D  cenie ? Może ktoś poleci na prawobrzeżu ? :-\

Offline elunciaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.09.2010
Odp: Weselne przygotowania wszystko w jednym miejscu czyli pełna wygoda :)
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Kwietnia 2010, 09:07 »
ocean urody na bezowej na bukowym oferuje wszystko to w jednym miejscu ale niestety nie powiem czy robia fajnie bo nie korzystalam z ich uslug :)

Offline mikrik

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.10.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Kwietnia 2010, 08:35 »
A no tak , moja znajoma tam robiła  włosy , paznokcie , makijaż itp.  i niestety odradziła mi ten gabinet .  :-\

Offline maciejka85

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 sierpnia 2010
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Stycznia 2011, 23:30 »
 Salon Artmasteres na Mickiewicza,  są tam styliści fryzur, wizażystka Sylwia Kochelska i Pani od paznokci: Milena Tyloch

Offline Dalia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Stycznia 2011, 00:20 »
Znam osobę która zrobi ci i makijaż i paznokietki i inne kosmetyczne rzeczy i jest na ul. Długosza tj. koło ronda Giedrojcia. Jak interesuje daj znac na priv. Ja chodze do tej kosmetyczni regularnie i na ślub mi frencha robiła. Pani Magda robi bardzo dobrego idealnego frencha który długo się trzyma mimo że mam naturalne paznokcie. Baardzo polecam, ale namiary na priv.

Aha Pani Magda też maluje, ładnie maluje, ale nie przyjeżdża do domu dlatego z jej usług nie korzystałam.