Autor Wątek: Zespół Music Time  (Przeczytany 10042 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karatynka
  • nowicjusz
  • *
Zespół Music Time
« dnia: 1 Kwietnia 2010, 15:18 »
Witajcie,chciałam prosić o opinie na temat zespołu Music Time,jeśli ktoś coś wie,to będę wdzięczna za infomacje :)

Offline savia99

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07.2011
Odp: Zespół Music Time
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Kwietnia 2010, 11:26 »
Hej!
Oni grali w zeszłym roku u mojej przyjaciółki na weselu i byłam pod wrażeniem.Bardzo chciałam,żeby też grali u mnie,ale pech chciał,że mieli już zajęte jak zaczęłam szukać zespołu,więc znalazłam inny. W każdym razie na tym weselu wszyscy się świetnie bawiliśmy,zarówno my młodzi, jak i starsi.Wszyscy byli mile zaskoczeni jak się poprzebiereli i prowadzili zabawy,także mogę polecić. Oczywiście każdy ma swój gust i każdemu co innego się podoba,więc lepiej jak sama ich sprawdzisz,ale skoro prosiłaś o komentarze to ja mam pozytywne odczucia:)

Offline karatynka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Kwietnia 2010, 11:39 »
Dziękuję za opinię:) A może ktoś jeszcze zna?Poleciła mi ich znajoma,bo też była bardzo zadowolona,ale chciałam się upewnić;)

Offline candy
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Kwietnia 2010, 12:37 »
Z ciekawości weszłam na stronkę znalezioną w necie i zespół prezentuje się dość ciekawie,widać,że nie jest to taki standartowy zespół,który tylko gra.  Zdaje się,że mają ciekawy sposób na wesele,a chyba coraz większej ilości osób,sądząc choćby po tym forum, zależy,żeby mieć na weselu coś innego, no i żeby coś się po prostu działo.  Szkoda,że wcześniej nie słyszałam o tym zespole,bo chętnie bym ich też zobaczyła w akcji.  Zdecydowanie wolę młode zespoły i fajnie jak mają instrumenty typu saksofon czy gitara,bo na całej 5- czy 6-osobowej kapeli to mi akurat nigdy nie zależało.  Też mam wybrany zespół 3-osobowy i myślę,że to w sam raz.  Jeśli chcesz to mogę Ci podesłać namiary na priv,chociaż oni się aż tak ciekawie nie prezentują ;) W każdym razie najważniejsze,żeby dobrze grali.

Offline Nikratka

• forumowicz
  • data ślubu: 02.07.2011
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Kwietnia 2010, 19:23 »
  Szkoda,że wcześniej nie słyszałam o tym zespole,bo chętnie bym ich też zobaczyła w akcji.

Ja znalazłam ich stronę internetową wcześniej i pisałam do nich w sprawie zabawy weselnej, ale niestety mój termin mieli już zajęty (pisałam pod koniec listopada/na początku grudnia 2009). Gdyby nie to, na pewno umówilibyśmy się na jakieś spotkanie, próbę. Na stronie internetowej faktycznie prezentują się rewelacyjnie :)

Offline karatynka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Kwietnia 2010, 11:27 »
Candy, dziękuję,ale zdecydowaliśmy z narzeczonym,że Music Time będzie odpowiedni na nasze wesele,więc już nie szukam wśród innych zespołów.  Jak dotąd znalazłam tylko pozytywne opinie i to mnie bardzo cieszy.  Najważniejsze,że mają jeszcze mój termin wolny,ale to pewnie dlatego,że w mniej obleganym miesiącu mam wesele i muszę jak najszybciej zaklepać,żeby już mnie nikt nie uprzedził;) W każdym razie jeśli ktoś jeszcze coś wie o tym zespole to czekam na dalsze komentarze  :)

Offline Andrew_Tychy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.07.2012 r
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Września 2010, 17:46 »
Potwierdzam zaaajefany Zespół , bawiliśmy się z nimi w sierpniu br.  w restauracji Magnat w Tychach.
Świetnie dobrane stroje do tzw.  bloczków tematycznych. Potrafią bawić nie tylko muzyką , ale mają sposób na połączenie zabaw integracyjnych.  Tylko 3 osoby , ale niezłe instrumentarium , klawisze , akordeon , sax , gitarka i jak się nie mylę pani z zespołu też czasami gra na flecie.
Trzeba przyznać , że znają się na muzyce. Wodzirej od samego wejścia na salę , stara się poprowadzić imprezę jak należy z tego co słyszałem na codzień jest prezenterem radiowym , dlatego nie dziwie się że facet ma gadane hehe.
Niestety nie zagrają na moim weselu , bo 21. 07. 2012 są już zajęci:(
Polecili mi swoich kolegów po fachu , ale ja jeszcze zastanawiam się czy nie zmienić terminu , dlatego jeśli ktoś szuka coś w dobrym stylu , to zdecydowanie polecam tę ekipę.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania myślę , że p. Sławek wszystko Wam opowie , mogę na prv podać nr do niego , ale na stronie też jest wszystko.
Różne są gusta i oczekiwania ,  kto z Was szuka discopolowej kapeli , to raczej nie ten zespół.   O0

Offline Meo
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Września 2010, 08:41 »
Grali na moim weselu i są super.  Wszyscy byli pod wrażeniem ich zabaw.  Mają bloki, w których przebierają się i grają muzykę z jakiegoś zakresu i wymyślają pasujące do tego zabawy.  Wymyślają je co jakiś czas dzięki czemu przyciągają gości na parkiet.  Najbardziej goście byli zachwyceni moją szwagierką przebraną w blond perukę udającą Dodę i naszą próbą zgodności charakterów :) Jeśli organizowałabym wesele to na pewno z tym zespołem.

Czekam jeszcze tylko, jak nagrali mój film weselny.

Offline Anita_20
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Września 2010, 21:49 »
 :)Zespół swoim podejściem potrafi wyciągnać gości na parkiekt.  Byłam już na wielu weselach , ale trzeba przyznać , że mają swój styl i są bardzo orginalni.
Byłam jedynie gościem , ale mój Narzeczony zabrał wizytówkę , pewnie się do nich zgłosimy.
Słyszałam , też że ekipa z tej firmy zajmuje się filmowaniem.  Podobno filmy też mają swój klimat.  Moja koleżanka czekała ponad miesiąc na płyty , ale jest bardzo zadowolona.
Nie wiem czy zdjęcia też robią , ale jak zgłosimy się do nich to o wszystko wypytamy , bo widać , że są profesjonalistami. 
Stawiam na nich i myślę , że można ich z czystym sumieniem polecać.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #9 dnia: 23 Września 2010, 18:47 »
Jak goście nie będą kumaci, mieli kluchy w nosach i w ogóle nie będą mieli zamiaru się bawić (uwierz mi na słowo, tacy też się zdarzają) to nawet końmi ich nie wyciągniesz, żaden zespół nie da sobie z nimi rady. Wesele się nie klei, ciężko się gra, kamerzysta nie ma co filmować, każdy do każdego ma pretensję, tylko nie do siebie. Obsługujących takie wesele ogarnia czarna rozpacz. Zespoły, które grają trochę dłużej wiedzą o czym piszę. Na szczęście są to sporadyczne przypadki.

Offline grusia_5
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2012
Zespół Music Time
« Odpowiedź #10 dnia: 31 Sierpnia 2011, 11:47 »
Witam,
ponawiam pytanie.  Czy dalej ten zespół jest tak dobry? Zastanawiam się nad nim, a nie chciałabym mieć wtopy.
Z góry dziękuję za odpowiedzi:)

Offline laVIOLA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14,09,2012
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Stycznia 2012, 20:35 »
Witam, może się powtórzę ale również chciałabym uzyskać  aktualne informację na temat zespołu TIME  gdyż zastanawiam się nad nim.  Z góry dziękuję za jakąkolwiek informacje na temat tego zespołu. . . 

Offline Angelika_24Katowice
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 1 Lutego 2012, 22:03 »
Bawiłam się z ekipą MT w minionym roku są świetni i na pewno jak będę brała kiedyś ślub to rezerwuje ich na moje weselicho.
Byłam tylko osobą towarzyszącą na weselu znajomego, ale Zespół na dzień dobry zrobił miłe wrażenie. Potrafią odpowiednio podejść do ludzi, a co ważne mają ciekawy pomysł na rozkręcenie imprezki. Często się przebierają , praktycznie zaraz po obiedzie nie wiem jak to się stało , ale wszyscy znaleźli się na parkiecie.
Ich stroje w połączeniu z muzyką robią wrażenie, sama dałam się wciągnąć i latałam z koleżankami po sali w roli celebrytki hehe.
Skład 3 osobowy z tego co zauważyłam Dziewczyna śpiewa i gra na saxofonie , ale chyba też na flecie. Panowie klawisze , gitara i akordeon. Trzeba przyznać , że ciekawie dobrany repertuar, a jeden z klawiszowców chodzący z srebnym cylindrem miał fajną nawijkę.  Ja osobiście polecam - bawiłam się do 5. 30

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 czerwca 2014
« Odpowiedź #13 dnia: 8 Maja 2012, 18:23 »
Music time - skład godny polecenia :) Trafią w gusta tych gości, którzy preferują nieco inną oprawę wesela. Robią show na przyjęciu,  przebierają się - sposób prowadzenia zdecydowanie odbiegający od tradycyjnych.
"Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie.  Do końca życia. " E. G

Offline Kasiula_Pl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #14 dnia: 3 Czerwca 2012, 21:52 »
Czy ktoś jeszcze może coś napisać o tym zespole? Ktoś się bawił na imprezie gdzie grali?

Pozdrawiam

Offline Tomek_Pszczyna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
« Odpowiedź #15 dnia: 4 Czerwca 2012, 01:20 »
Ja pierwszy raz słyszałem ich rok temu podczas koncertu w Tychach. Pomysł na rytmy z okresu lat 70 i 80 uważam za rewelacyjny. Ponad godzinny występ na scenie gdzie można było zobaczyć ich w ciekawych strojach z tamtego okresu, trochę się pokołysałem z moją dziewczyną przy  kawałkach Abby , Modern Talking  i chyba Boney M.
Mój znajomy rezerwował ich z 2-letnim wyprzedzeniem na przyjęcie w maju tego roku. Niestety nie mogłem pojawić się na tym weselu,ale słyszałem,że było bardzo fajnie. Za 2 tyg, zobaczę filmik,podobno było dużo przebieranek. Bardzo poważnie myślimy nad rezerwacją tego zespołu na naszym weselu we wrześniu 2014,ale jeszcze nie mamy załatwionej sali.

Offline Kasiula_Pl
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 10 Czerwca 2012, 08:26 »
Daj znac za 2 tyg po obejrzeniu filmu jak to wyszlo, jak spiewali

Offline Kasiula_Pl
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 26 Czerwca 2012, 17:03 »
I jak Tomek widziałeś film? Polecasz zespół? W sumie u mnie już klamka zapadła bo bez względu na opinie i tak i tak będe miała ich na własnym weselu ale chałabym poznac opinie na ch temat

Offline Ewunia27
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2014
« Odpowiedź #18 dnia: 7 Sierpnia 2012, 10:18 »
Kasiu ja Ci zazdroszczę,że Music Time zagra na Twoim weselu. Miałem okazję bawić się z nimi 26 maja w restauracji Biały Dom w Chudowie. Pytasz jak śpiewają?przecież to ludzie po szkole muzycznej,ja byłam zachwycona nie tylko ich graniem,ale podejściem do Gości.
Widać,że znają się na rzeczy i są dobrzy w tym co robią. Mój narzeczony przed oczepinami podszedł z zapytaniem o wizytówkę, wręczyli nam płytę z namiarami. Dzwoniliśmy do nich w niedzielę wieczorem z zapytaniem kiedy możemy podjechać podpisać umowę,bo stwierdziliśmy,że już nie będziemy szukać innego zespołu. Pan Sławek powiedział,że spotkać możemy się w tyg,ale zapytał też o termin i pech chciał ,że 21. 06. 214 ktoś inny już dawno zarezerwował ten termin:-(Jesteśmy na etapie dalszych poszukiwań,choć rozważamy też zmianę terminu. Byliśmy na wielu weselach,ale możemy stwierdzić jednomyślnie,że ten Zespół ma indywidualne podejście do tematu-polecam wszystkim, poszukującym oprawy na poziomie w nowoczesnym stylu. Rozbawiły nas przebieranki i niestandardowe konkursy. Co mogę dodać ,grają na różnych instrumentach , wychodzą na parkiet z gitarą,akordeonem czy saxofonem-dla mnie rewelka,potrafią zachęcić do zabawy,wesele ładnie poprowadzone od początku do końca. Na sam koniec wytrwałych "niedobitków" wkręcili do wspólnego śpiewu i wygłupów na parkiecie,to też nas pozytywnie zaskoczyło. Sama wydzierałam się na środku parkietu hi hi
Kasiu , możesz zdradzić jak wcześnie ich rezerwowałaś?bo z tego co widzę,to jest ciężko;/
Nam się nie udało.

Offline Ewunia27
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 7 Sierpnia 2012, 10:20 »
Macie pytania możecie pisać do nas na pirv

Krzysiek i Ewa

Offline Ewunia27
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 7 Sierpnia 2012, 10:24 »
Mamy też wielką prośbę,jeśli ktoś zna Zespoły mające podobny styl do Music Time,czekamy na maile-podobno jeszcze sporo czasu mamy,ale nam zależy na weselnym SHOW.Prosimy o maile z namiarami na inne równie dobre kapele-baaardzo dziękujemy!

Offline Kasiula_Pl
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 8 Sierpnia 2012, 22:17 »
Hej Ewunia,
My rezerwowalismy ten zespoł w zeszłym roku, mamy ślub 6.10 więc chyba mniej oblgany termin niż czerwiec,lipiec sierpień, chociaż tez zmianialiśmy termin, bo na początku chcieliśmy wrzesień ale we wrześniu mieli tylko jeden termin wolny, który nam nie pasował tak więc przesunęliśmy na 6.10 :). Tak naprawdę zarezerwowaliśmy ich w ciemno tylko po opiniach z internetu i po przesłuchaniu dema na ich stronie bo jestesmy za granicą. Fajnie, że zespół cieszy się tak pozytywnymi opiniami, bo nie ukrywam obawiałam sie troche jak to będzie.

Pozdrawiam i życze owocnego szukania a jeszcze lepiej może jednak zmienic termin skoro tak wam sie spodobał? W sumie dobry zespół to połowa sukcesu udanego wesela :).

Offline Ewunia27
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 17 Sierpnia 2012, 22:29 »
Zmieniłam datę ślubu i jednak wspólnie razem z moim Ukochanym zdecydowaliśmy się na Music Time.Na spotkaniu okazało się,że poza zespołem mają oficjalną firmę i ekipa od nich zajmuje się też fotografią oraz przygotowaniem fajnych filmików,wiec mamy już ten problem z głowy.Przyznam szczerze,że wybór kapeli na wesele to nie wcale łatwa sprawa jak nam się wydawało.Przebieranie , przesłuchiwanie innych zespołów,można dostać szału hi hi.Ja już w pewnym momencie sama nie wiedziała czego szukamy,bo tak naprawdę jest wiele dobrze grających muzyków,ale brakowało nam tego weselnego show,dlatego zdecydowaliśmy się na nich. Ostatnio wspólnie z rodzicami umówiliśmy się na spotkanie,które trwało ponad 2 godz i klamka zapadła.Dziękujemy za pomoc wszystkich odwiedzającym to forum,dostaliśmy sporo maili z namiarami na różne zespoły,wiec mogliśmy spokojnie porównać.Pozdrawiamy!

Offline madziatyszanka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.09.2013
« Odpowiedź #23 dnia: 27 Sierpnia 2012, 15:41 »
My mamy podpisana umowe z zespołem Music Time na 14. 09. 2013, rezerwowalismy prawie z dwuletnim wyprzedzeniem.  Nasze spotkanie z Panem Sławkiem trwało ponad trzy godziny ale było warto! zespół robi naprawdę niezłe show! My wzielismy ich w pakiecie czyli zespół-foto-video :)
polecamy gorąco!

Offline 19021987
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.02.2013
« Odpowiedź #24 dnia: 9 Stycznia 2014, 20:58 »
Witamy.  U nas grali i zabawiali w sierpniu.  I zarowno my i z opinii gosci - wszyscy byli MEGA zadowoleni.  Mileno juz troche czasu a i tak graja u znajomych i nie schodza z najwyzszego tonu !!!!! SĄ SUPER !!!!!!!!!. . . .  :)