Kasiu ja Ci zazdroszczę,że Music Time zagra na Twoim weselu. Miałem okazję bawić się z nimi 26 maja w restauracji Biały Dom w Chudowie. Pytasz jak śpiewają?przecież to ludzie po szkole muzycznej,ja byłam zachwycona nie tylko ich graniem,ale podejściem do Gości.
Widać,że znają się na rzeczy i są dobrzy w tym co robią. Mój narzeczony przed oczepinami podszedł z zapytaniem o wizytówkę, wręczyli nam płytę z namiarami. Dzwoniliśmy do nich w niedzielę wieczorem z zapytaniem kiedy możemy podjechać podpisać umowę,bo stwierdziliśmy,że już nie będziemy szukać innego zespołu. Pan Sławek powiedział,że spotkać możemy się w tyg,ale zapytał też o termin i pech chciał ,że 21. 06. 214 ktoś inny już dawno zarezerwował ten termin:-(Jesteśmy na etapie dalszych poszukiwań,choć rozważamy też zmianę terminu. Byliśmy na wielu weselach,ale możemy stwierdzić jednomyślnie,że ten Zespół ma indywidualne podejście do tematu-polecam wszystkim, poszukującym oprawy na poziomie w nowoczesnym stylu. Rozbawiły nas przebieranki i niestandardowe konkursy. Co mogę dodać ,grają na różnych instrumentach , wychodzą na parkiet z gitarą,akordeonem czy saxofonem-dla mnie rewelka,potrafią zachęcić do zabawy,wesele ładnie poprowadzone od początku do końca. Na sam koniec wytrwałych "niedobitków" wkręcili do wspólnego śpiewu i wygłupów na parkiecie,to też nas pozytywnie zaskoczyło. Sama wydzierałam się na środku parkietu hi hi
Kasiu , możesz zdradzić jak wcześnie ich rezerwowałaś?bo z tego co widzę,to jest ciężko;/
Nam się nie udało.