Autor Wątek: Polonus nad Miedwiem  (Przeczytany 11424 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: Polonus nad Miedwiem
« Odpowiedź #30 dnia: 21 Lipca 2009, 13:14 »
tez sie dziwie  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #31 dnia: 21 Lipca 2009, 13:16 »
Ale ja jestem najlepszym przykładem na to, że Twoje oskarżenia są bezpodstawne. Przypomnę Ci, że całą burzę rozpętałeś o to, że na tym forum nie można pochlebnie pisać o firmach których nie ma w bazie danych, a ja udowodniłam Ci że można.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #32 dnia: 21 Lipca 2009, 14:29 »
pewnie,ze  mozna o ile nie jest to sama firma , która popada w samouwielbienie typu 'polecam super wizazystkę ade, która bajecznie umalowała moja   kumpelke " gdzie w mail-u jest wyraxnie napiisane "ada@" zas link podany do bloga z makijazami tez jest na ade.. ;) od razu wiadomo kto jest kto..  ;D

zabawex.. wenus ma bardzo dobra opinie.. nie spotkałam sie  jescze z negatywami na temat  kobylanki...
« Ostatnia zmiana: 21 Lipca 2009, 14:40 wysłana przez monia »
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Google [Bot]
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 21 Lipca 2009, 15:27 »
zabawex jeszcze raz ci pisze ze nie do ciebie pije. Chce obalic wizje cudownego i bezstronnego forum slubnego. Ty opisujesz lokal bezstronnie to fantastycznie. Chodzi mi o posty forumowiczek ( ktore maja po 5000 postów i więcej ) a jada tego biednego polonusa i inne firmy tylko za to ze ich nie ma w ich bazie. Dbaja o odpowiedni PR tych ktorzy w bazie sa.
I blagam nie pisz wiecej ze masz racje,jesli chcesz to ci ja przyznam dla swietej zgody.
Ciesz sie chwilami przed slubem i zycze Ci pieknej uroczystosci, i cudownego zycia po. 
Ja mam do innych pretensje, choc w tej chwili dyskusja przybiera taki obrot ze kazdy bedzie probowal mnie oskarzyc o sianie fermentu aby odwrocic uwage od istoty problemu

Offline Google [Bot]
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 21 Lipca 2009, 15:51 »
A jak dalej nie widzicie problemu to spojrzcie na strone www urzytkownika monia, mnie nie wolno bylo miec strony firmowej w profilu ale jej wolno. Ot cała tajemnica. Ktoś może powiedziec ze ma firme niezwiazana z branża i poniekad bedzie mial racje, fryzjerzy tez nie sa zwiazani bezposrednio a jednak przed slubem wszyscy fryzjera odwiedzaja. Podobnie stomatologa.
ale jak widac na forum sa rowni i rowniejsi

Offline Google [Bot]
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Lipca 2009, 16:19 »
oczywiscie uzytkownika - przepraszam za blad :-[ wyniklo to z szybkiego pisania

Offline ibag
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #36 dnia: 31 Marca 2010, 17:28 »
Poltora roku temu jezdzilam z przyjaciolka po roznych salach.  Po drodze stwierdzilysmy, ze mozemy wstapic do Polonusa. .  Dzwonilysmy specjalnym przyciskiem, zeby ktos do nas przyszedl (wlasciciel lub ktokolwiek zorientowany). .  po dluzszym oczekiwaniu przyszla Pani wlascicielka. . od razu zrobila na nas przerazajace wrazenie. . byla bardzo niemila, opryskliwa, niechetna do rozmowy. . doznalysmy szoku, ze tak mozna traktowac potencjalnego klienta (ktory mialby zostawic u niej niemale pienadze).  Mimo wszystko poszlysmy na sale, co tez nie bylo proste.  Sala o dziwo ladna, to fakt.  Kobieta (kelnerka) ktora pokazywala nam sale (bo przeciez wlascicielka nie raczyla), byla bardzo mila i sie starala w przecienstwie do szefowej. .  Z tego co przeczytalam, to dzieki Bogu smog przyjaciolka zdecydowala sie na inna sale, bo gdyby miala miec takie nieprzyjemnosci z wlascicielka, byloby bardzoo zle :O Dziwie mnie podejscie tej kobiety. . powinna starac sie o klientow=pieniadze, powinna zrobic cos z tym obskurnym polonusem. . . ale ona widocznie woli byc dalej wredna