Autor Wątek: Continental - nowe opinie  (Przeczytany 21496 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
Odp: Continental - nowe opinie
« Odpowiedź #60 dnia: 7 Maja 2010, 20:43 »
W dobrym lokalu bez względu na zasobność portfela klienta obsługa powinna być na odpowiednim poziomie. Przepraszam , że niby co za mniejsze pieniądze nie trzeba sie tak starać jak za większe? Moim zdaniem porażka. To że jeden właściciel ma kilka lokali mnie nie przekonuje - wcześniej też Miał trzy lokale i w Continentalu były zgrzyty, a w Marinie i Sedinie - nie.

zgadzam się w 100%, dlatego Continental jest dla mnie porażką.

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #61 dnia: 7 Maja 2010, 21:31 »
Cytat: olenka83 link=topic=2026. msg1254358#msg1254358 date=1273243734
Na pewno. . .  to jest pocieszające.  Przecież stypa to ok. 30zl za osobę a wesele 5 razy tyle.  Proporcjonalnie patrząc - jakość usług 5 razy lepsza :)
jednak organizacja wesela zdecydowanie odpada bo  wyższa cena   za  osobę może być nieprzekonująca;)

Offline magdaaniol
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06/04/2013
« Odpowiedź #62 dnia: 16 Stycznia 2013, 12:10 »
Czy ktoœ ma jakieœ œwieże opinie na temat tego lokalu?

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.07.2013
« Odpowiedź #63 dnia: 16 Stycznia 2013, 18:12 »
Mogę tylko tyle pomóc, że właścicielka jest przesympatyczna, dużo idzie na rękę. Oferta jest bardzo ciekawa. Jedzenia dużo i smaczne (co prawda byłam na Weselu w POD RÓŻAMI, ale to to samo jedzenie i Ci sami właściciele...). Chodzę tam naprzeciwko na studia i szczerze powiem, że często są wesela, czyli coś musi mieć w sobie ta sala.. Jeżeli chodzi o noclegi to też problemu nie bedzie, bo blisko hoteli no i w tej mojej szkole jest hotelik "Elka sen" i tam można taniej gości położyć (choć szczerze mówiąc nie orientują się dokładnie w cenach)