Pisząc "lepsze" miałem na myśli wystrój sali. Jeśli chodzi o obsługę, to większość jest obecnie na tym samym poziomie. Owszem jest obsługa, która bardziej się stara i obsługa, która mniej, ale prawie żadna nie jest poniżej przyjętego poziomu. Zdarzają się czasami wpadki ( tzw. czarna owca coś zawali), ale rzadko się to zdarza. Jest taka zasada wśród ludzi z branży, że lepiej żyć w zgodzie z obsługą niż być z nią na wojennej ścieżce. Kelner czasami potrafi się zemścić

. Jest również faktem niezaprzeczalnym, że kierownictwo sali czasami potrafi pokazać swoją "kulturę" z której nie powinniśmy brać przykładu. Prosto mówiąc wychodzi z nich chamstwo. Mógłbym wymienić kilku, ale nie ten czas i nie to miejsce

. Wracając do Twojego pytania
ju_sty_na to dla mnie pod względem wystroju sali, ustawienia stołów itp. do lepszych zaliczam Kotwicę , Catamaran i Lagunę na Pogorii, Atenę w Milowicach (są podzielone zdania na temat właściciela), Dworek w Katowicach-Giszowiec , restauracja "Balaton" Sosnowiec-Klimontów. To jest moje zdanie oparte na moim guście z którym oczywiście można się nie zgadzać. Jeśli chodzi o jedzenie to się nie wypowiadam bo każdy ma swoje smaki. Ja osobiście nie jestem wybredny, z czego moja kochana żona jest bardzo zadowolona

. Reasumując, sala OSP w Czeladzi nie jest złą salą , ani lepszą, ani gorszą, ale najlepszą pod względem akustyki.