Autor Wątek: Alkohol  (Przeczytany 22984 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agata+Karolek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.12.2009
Odp: Alkohol
« Odpowiedź #90 dnia: 11 Lutego 2010, 12:54 »
E tam, taki zamarzający Bols z Polo Marketu to żadne burżujstwo Grin

:D Jakoś mi się nie chce wierzyć, żeby Bols ze sklepu, z banderolą, zamarzł.  Na zdjęciu widzę ładnie oszronioną butelkę.
Słyszałam kiedyś o knajpie,  w której wódka w zamrażalniku zamarzła - i to duże ilości, ale po nich akurat można się było spodziewać, że mają z lewego źródła. 

Co sądzicie o wódce LB?? Pił ją ktoś z Was? Proszę o opinie na temat tego alkoholu

Co do wódki LB - my akurat nie mieliśmy jej na weselu, ale moja kuzynka kupiła pod koniec stycznia na sierpień na wesele.  Na początku nie była przekonana, bo nieznana wódka, ale w hurtowni dali jej jedną do spróbowania i okazało się, że jest bardzo dobrej jakości.  Nawet wujek, który jest bardzo wybredny, zasmakował w niej.  Łagodna i kaca nie było.  Podobno teraz jest promocja z coca colą, ale moja kuzynka akurat ma soki za darmo z innego źródła. 
W sklepach też ją widziałam, chyba są też smakowe.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #91 dnia: 11 Lutego 2010, 13:08 »
Jakoś mi się nie chce wierzyć, żeby Bols ze sklepu, z banderolą, zamarzł.  Na zdjęciu widzę ładnie oszronioną butelkę.

Zdjęcie zrobiłam sama i zapewniam, że wódka w butelce była zamarznięta na kość, inaczej bym jej nie uwieczniała na zdjęciu, bo i po co? ;) Inna sprawa, że w naszym mieszkaniu studenckim zamrażarka miała taką moc, że w lody po wyjęciu nie dało się wbić łyżki przez pół godziny ;D

Offline Paskuda Kasia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30 kwiecień 2010
« Odpowiedź #92 dnia: 12 Lutego 2010, 08:29 »
Jak ktoś ma więcej czasu do ślubu to proponuję wejść w układ z jakimś sklepem monopolowym-my tak zrobiliśmy, Pan ze sklepu wychwycil dla nas promocje i dal znac ze teraz moze zamówic, on zyskuje i mu również, bo nie placimy za akcyze

Offline malpeczka.1980

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
« Odpowiedź #93 dnia: 12 Lutego 2010, 13:46 »
Jak ktoś ma więcej czasu do ślubu to proponuję wejść w układ z jakimś sklepem monopolowym-my tak zrobiliśmy, Pan ze sklepu wychwycil dla nas promocje i dal znac ze teraz moze zamówic, on zyskuje i mu również, bo nie placimy za akcyze
dobry pomysł, tylko problem żeby kogoś takiego mieć .
moim zdaniem warto kupić alkohol w jakimś markecie , czesto są jakieś promocje.
odradzam makro jak się nie ma pozwolenia na handel alkoholem to cena jest prawie jak w sklepie

Offline Madziaq129
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #94 dnia: 14 Lutego 2010, 22:29 »

Hej nie wiem czy słyszeliście o vódce o-zone nie jest bardzo droga a jest bardzo dobra u mnie na weselu się sprawdziła na 80osób mielismy 100 flaszek + 15 jakiejś innej (w tym mieliśmy poprawiny) nie zostało nam nic.  Generalnie liczylismy 0,5l na osobe

Offline Pablo and Lena
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #95 dnia: 14 Lutego 2010, 22:35 »

Hej nie wiem czy słyszeliście o vódce o-zone nie jest bardzo droga a jest bardzo dobra u mnie na weselu się sprawdziła na 80osób mielismy 100 flaszek + 15 jakiejś innej (w tym mieliśmy poprawiny) nie zostało nam nic.  Generalnie liczylismy 0,5l na osobe

Miałem przyjemność picie tej wódki na weselu mojego kuzyna. Wódka naprawdę smaczna. Delikatna w smaku i prawie nie czuć odoru alkoholu) Jest to wódka ozonowana,m dlatego stąd też nazwa o-zone.:) Osobiście po tej wódce kaca nie miałem. Goście na nią też na narzekali. Cenowo dobrze wypada. Także też mogę polecić te wódkę.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline Jerzy.R.
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010.11.26
« Odpowiedź #96 dnia: 21 Lutego 2010, 22:34 »
A dokładnie w jakiej cenie można ją kupić

Offline Pablo and Lena
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #97 dnia: 22 Lutego 2010, 07:06 »
A dokładnie w jakiej cenie można ją kupić

To zależy w jakim sklepie. Np w Makro kosztuje około 23zł.
----------------------------------------------------------------------------------------------------