nie tylko moderator ale i
admin....
zastanawiam się , gdzie podziały się tematy o bończy( która , na marginesie, dzięki forum i negatywnym opiniom totalnie zmieniłą swoją politykę w stosunku do organizacji wesel.. pozdrowienia i podziękowania dla pana W. za elastyczność i wysłuchanie nas) , a.s.o., biznes media (gryczence), julianie..... niedługo pewnie też znikną tematy o effekcie i minimaxie.. i co jeszcze?? mkoze wogóle zakazać pisaniea nazw własnych..
jakto sobie wyobrażacie??? " a u mnie na weselu będzie grać XXX , filmować uroczystość YYY, fotografować ZZZ.. a teraz napiszcie na priva to wam podam to to jest...
ŻENADAzibi.. rozumiem,ze wortalutrzymuje się dzięki cięzkiej pracy i bazie.. trudno jest pogodzić.. stąpasz po kruchym lodzie.. wiem wiem.. ale forum to forum i wara im do niego... piszą tutaj ludzie spoza branży... jest to wymiana informacji.. nie podoba się to swiadczeniodawcom.. TRUDNO...każda z nas ma coś do powiedzenia i jeśli będziesz próbować cenzurować forum (z tymi firmami)
stracisz forumowiczów..... chcesz pogodzić??? to napisz wyraźnie wielkimi literami na dole forum,że jest to
FORUM PUBLICZNE i że firma
BALTIC ART NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA TREŚCI WYGŁASZANE NA FORUM i niech się firmy od nas forumowiczów i ciebie odczepią....
nie podobają im się negatywne opinie.. to niech zmienią swoje podejście do par młodych...
BTW.. do firm czytających forum.. przestańcie się podpytywać zibiego "czy pani modelator monia również nas poleca, bo my też płacimy za reklamę".. moje pytanie NO I?

jestem zwykłym uzytkownikiem tak jak każda z innych piszących tu osób, nie powiązana w żaden sposób finansowo z e-weselem ( oprócz własnej reklamy w gazetce za którą płace jak inni)... status modelatora?? róznie dobrze moze go mieć osoba z nikiem XX czy YY ... w tym momencie posiadam go ja i zaręczam ,ze już niedługo tak bedzie...NIE JESTEM PRACOWNIKIEM e-wesele więc nie będę polecach firm z bazy tylko dlatego ,ze są tam wpisane.. polecam tych , ktorzy przykładają się do pracy i
nie partolą roboty...