Autor Wątek: Uwaga nowy regulamin!  (Przeczytany 12533 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Stycznia 2006, 19:32 »
wiesz co.. napisz to zibiemu lub sylvi na priva...

swoją droga.. niedawno mnie zarzucono naruszono regulaminu.. tak sobie czytam i czytam i jakoś nie widze stosownego punktu adekwatnego do mojego "przewinienia"... :roll:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #31 dnia: 28 Stycznia 2006, 23:41 »
Nie wiem czy sie docytalas w regulamianie ale moderator ma prawo wykasowywac posty wg swojego widzimisie i nei musi si ez tego tlumaczyc. Wiec ja wole sie wdawac w dyskusje na publicznym poscie bo moze do nich cos dotrze jak wiecej ludzi mnie poprze:)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #32 dnia: 29 Stycznia 2006, 11:50 »
nie tylko moderator ale i admin....

zastanawiam się , gdzie podziały się tematy o bończy( która , na marginesie, dzięki forum i negatywnym opiniom totalnie zmieniłą swoją politykę w stosunku do organizacji wesel.. pozdrowienia i podziękowania dla pana W. za elastyczność i wysłuchanie nas) , a.s.o., biznes media (gryczence), julianie..... niedługo pewnie też znikną tematy o effekcie i minimaxie.. i co jeszcze?? mkoze wogóle zakazać pisaniea nazw własnych..

jakto sobie wyobrażacie??? "  a u mnie na weselu będzie grać XXX , filmować uroczystość YYY, fotografować ZZZ.. a teraz napiszcie na priva to wam podam to to jest... ŻENADA

zibi.. rozumiem,ze wortalutrzymuje się dzięki cięzkiej pracy i bazie.. trudno jest pogodzić.. stąpasz po kruchym lodzie.. wiem wiem.. ale forum to forum i wara im do niego... piszą tutaj ludzie spoza branży... jest to wymiana informacji.. nie podoba się to swiadczeniodawcom.. TRUDNO...każda z nas ma coś do powiedzenia i jeśli będziesz próbować cenzurować forum (z tymi firmami) stracisz forumowiczów..... chcesz pogodzić??? to napisz wyraźnie wielkimi literami na dole forum,że jest to FORUM PUBLICZNE i że firma BALTIC ART NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA TREŚCI WYGŁASZANE NA FORUM i niech się firmy od nas forumowiczów i ciebie odczepią....

nie podobają im się negatywne opinie.. to niech zmienią swoje podejście do par młodych...
BTW.. do firm czytających forum.. przestańcie się podpytywać zibiego "czy pani modelator monia również nas poleca, bo my też płacimy za reklamę".. moje pytanie NO I??????? jestem zwykłym uzytkownikiem tak jak każda z innych piszących tu osób, nie powiązana w żaden sposób finansowo z e-weselem ( oprócz własnej reklamy w gazetce za którą płace jak inni)... status modelatora?? róznie dobrze moze go mieć osoba z nikiem XX czy YY ... w tym momencie posiadam go ja i zaręczam ,ze już niedługo tak bedzie...NIE JESTEM PRACOWNIKIEM e-wesele więc nie będę polecach firm z bazy tylko dlatego ,ze są tam wpisane.. polecam tych , ktorzy przykładają się do pracy i nie partolą roboty... :twisted:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #33 dnia: 29 Stycznia 2006, 12:01 »
hough  :mrgreen:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #34 dnia: 29 Stycznia 2006, 12:24 »
Monia ma rację

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #35 dnia: 29 Stycznia 2006, 12:46 »
No to teraz poczekamy na odzew-tylko trzeba uważać czy za nasze zbyt krótkie posty, "które niczego nie wnoszą"  nie dostaniemy zaraz po uszach  :roll:  :evil:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline okruszek

• maniak
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #36 dnia: 29 Stycznia 2006, 12:46 »
Cytat: "monia"
i partolą roboty...

pewie miałas na myśli:   :wink: i nie partolą roboty.
Monia masz rację, ciekawa jestem jak dużo nas poprze. Tematy są kasowane notorycznie, znikają kiedy jest dłuzsza przerwa w pisaniu, wtedy ludzie zapominają. Wkurza mnie to, że inni moga a inni nie, to co ??? zibi, sylvi, "co wolno wojewodzie to nie tobie .... " - tak to ma wyglądać? Ja dziękuję za takie forum - dzisiaj bez problemu można załozyc FORUM WESELNE i nie zdziwcie się że któregos dnia to nastąpi.
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #37 dnia: 29 Stycznia 2006, 12:58 »
Cytat: "okruszek"
pewie miałas na myśli:  i nie partolą roboty.

o sorry..  już zmieniam..  :oops:

Offline Molunia

• entuzjasta
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #38 dnia: 29 Stycznia 2006, 13:15 »
Oj czarne chmur nadciągnęły na zarządzających ..... :|  
To prawda co Monia pisze, kurcze ja nawet nie wiedziałam, ze te posty o Bończy, Julianie zniknęły ... chyba byłam szczęściarą, że zdążyłam je w odpowiednim czasie przeczytać ....
Prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach internet może być poteżną bronią może bardzo pomóc i zaszkodzić  ..... no i należy pamiętać ze wypowiadane słowa na internecie już nie są bezkarne ..... tak jak w innych sytuacjach też sie za nie prawnie odpowiada.

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #39 dnia: 29 Stycznia 2006, 13:50 »
ufff a juz myslalam ze przesadzam.
Dziekuje ze sie zgadzacie z idea braku cenzury.
Nie mialam pojecia ze posty z krytyka znikaja a to juz jest przegiecie. Forum jest od wymiany informacji kazdej dobrej i zlej a nie od wzajemnego podlizywania sie.
NIe wiem czy uda sie nam cos zdzialac ale moze spowodujemy myslenie?

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #40 dnia: 29 Stycznia 2006, 14:03 »
nie.. nie przesadzasz...

nie dziwię się zibiemu,ze o konkurencji  nie chce czytać na forum...

ale kasowanie postów niewygodnych dla pewnych firm to już przesada przez wielkie P  :evil:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Uwaga nowy regulamin!
« Odpowiedź #41 dnia: 30 Stycznia 2006, 11:10 »
mój błąd.. posty o julianie i bończy są..  :oops: