Autor Wątek: jak skutecznie i szybko udostępnić zdjęcia ślubne (rodzinie, znajomym)?  (Przeczytany 2453 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Beataa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2011
witajcie:)

Zastanawiam się w jaki sposób dotrzeć ze zdjęciami do wszyskich gości weselnych. . .

Problem w tym, że każdy mieszka w innym zakątku Polski, lub też za granicą. 
Opcja - poczty polskiej na pewno odpada :) ale zastanawiałam się nad udostępnieniem ich w sieci, skąd każdy zainteresowany mógłby je sobie zwyczajnie ściągnąć.

Szukam takiej stronki, która wymagać będzie logowania, żeby mieć pewność że nikt obcy nie będzie oglądał moich zdjęć.

Może znacie jakieś fajne stronki.

Czekam na wasze propozycje :)

Offline Mariusz Sarzyński
  • nowicjusz
  • *
Nie wiem ja robi to wybrany przez Ciebie fotograf, ale moi klienci "otrzymują" ode mnie ukrytą galerię flashową na mojej stronie internetowej.  I dzięki temu goście szybko oglądają to, co udaje się ustrzelić na ślubie :-)

Offline Beataa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2011
to rzeczywiśćie fajny pomysł :)

zastanawiałam się czy są może jakieś strony interentowe gdzie można przygotować coś w stylu "albumu ślubnego":)
z którego zainterowani mogliby pobrać zdjecia, albo ja mogłabym uzyskać fotki, które zrobili moi przyjaciele. . .

cos w stylu picassy ale może bardziej klimatycznego hehe

będę szukać :)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Nie jestem fachowcem w tej branży, ale ja wysyłam e-mailem na skrzynkę i po krzyku. :)

Offline nietuzinkowo
  • nowicjusz
  • *
Najszybciej jest zbudować wirtualny pokaz multimedialny w internecie z podkładem muzycznym.  Bułka z masłem :)

Offline nietuzinkowo
  • nowicjusz
  • *
No właśnie, natomiast używasz dodatkowego płatnego pluginu do Lightrooma (sam LR tego nie ma) SlideshowPro.  Też go kupiłem.
Ja jeszcze dodaję podkład muzyczny :)

Offline przemekb
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.06.2008
No właśnie, natomiast używasz dodatkowego płatnego pluginu do Lightrooma (sam LR tego nie ma) SlideshowPro.  Też go kupiłem.
Ja jeszcze dodaję podkład muzyczny :)

Slideshow pro to świetna inwestycja, natomiast co do podkladu, również stosuje, w tym jak się nie mylę też jest.

Offline karoo88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.09.2010
Nasz fotograf udostępnił zdjęcia na swojej stronie - i tam wszyscy goście mogli sobie zamówić zdjęcia.  Fajne to, bo nie musieliśmy płacić za odbitki dla gości, tylko każdy płacił sam za siebie    :D :D :D