Autor Wątek: Świnoujście  (Przeczytany 54691 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moongirl

• zapaleniec
Świnoujście
« Odpowiedź #90 dnia: 25 Lutego 2006, 22:35 »
Zimno? Cieplej niż w Świnujściu:)))) Biśmy dziś na plaży, zrobili fajny spacerniak (dawno mnie tam nie było). no i wc nawet:) Jestem pod wrażeniem:)Bardzo mi się teraz podoba tam...:)

:)

corelia
  • Gość
Świnoujście
« Odpowiedź #91 dnia: 25 Lutego 2006, 22:48 »
Cytat: "Moongirl"
Zimno? Cieplej niż w Świnujściu:)))) Biśmy dziś na plaży, zrobili fajny spacerniak (dawno mnie tam nie było). no i wc nawet:) Jestem pod wrażeniem:)Bardzo mi się teraz podoba tam...

ale gdy wyjeżdżałam dziś ze Szczecina o 17:00 było zimno, jestem zmarźluch :mrgreen:  :D

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
Świnoujście
« Odpowiedź #92 dnia: 27 Lutego 2006, 14:13 »
Moongirl, zimno, zimno ale i tak zazdroszczę możliwości spacerku brzegiem morza....  :lol:
czekam aż szczęście powróci...

Offline Aniak
  • nowicjusz
  • *
Świnoujście
« Odpowiedź #93 dnia: 27 Lutego 2006, 16:54 »
Pogoda szaleje ;) Rano śnieg, teraz słonko, a wczoraj popołudniu nad morzem ostry i zimny wiatr... Co do spotkania to jestem jak najbardziej ZA tylko, że chyba znowu skończy się na naszym 3 osobowym gronie ;) a po drugie w czwartek wyjeżdżam i nie będzie mnie ponad tydzień, więc może za dwa tygodnie???

DO ślubu coraz mniej czasu ;) ale jakoś stresu brak. Przynajmniej na razie. Szukam kiecki :) Mam jedną wymarzoną, ale może znajdę jeszcze coś? Pożyjemy zobaczymy.Na razie dzielnie uczymy się tańczyć, szukamy muzy na I taniec ;) no liczymy, liczymy dni :) jeszcze 187 :)

corelia
  • Gość
Świnoujście
« Odpowiedź #94 dnia: 27 Lutego 2006, 16:58 »
Aniak, mi pasuje za 2 tygodnie, tylko nie w piątek i sobotę, bo mam zajęcia w szkole, a inni, jak Wam pasuje?

Offline Moongirl

• zapaleniec
Świnoujście
« Odpowiedź #95 dnia: 27 Lutego 2006, 16:59 »
Cytat: "Aniak"
a po drugie w czwartek wyjeżdżam i nie będzie mnie ponad tydzień, więc może za dwa tygodnie???

luuuzik:) w sam raz będzie za 2 tyg:) Tylko czy corelii pasuje?
Corelio, pasuje?

A ja dostaję zeza od pisania mojej pracy magisterskiej. Plecy mnie bolą nawet...:) buuuuuuu

corelia
  • Gość
Świnoujście
« Odpowiedź #96 dnia: 27 Lutego 2006, 17:00 »
Za 2 tygodnie, czyli w poniedziałek 13 marca?

Offline Moongirl

• zapaleniec
Świnoujście
« Odpowiedź #97 dnia: 27 Lutego 2006, 18:20 »
heheh no nie w weekend jakoś...masz szkołe wtedy?:)

corelia
  • Gość
Świnoujście
« Odpowiedź #98 dnia: 27 Lutego 2006, 18:27 »
heheh no nie w weekend jakoś...masz szkołe wtedy?:)

Tak Moongorl, w każdy wekeend dojeżdżam do Szczecina i cały piątek oraz sobotę mam zajęte, wracam do domu w sobotę wieczorem.

Offline Moongirl

• zapaleniec
Świnoujście
« Odpowiedź #99 dnia: 28 Lutego 2006, 22:23 »
heheh to ja mam kierunek dokładnie odwrotny: w każdy piątek do Świnoujścia, tylko powrót mam w niedzielę dopiero (albo już)...:)
Ale jeszcze tak tylko z 4 razy a potem na stałe....SZOK!   :boje_sie:

Offline Aniak
  • nowicjusz
  • *
Świnoujście
« Odpowiedź #100 dnia: 13 Marca 2006, 22:06 »
Hej Marta, przepraszam za tak długą ciszę - rozwalił mnie pozytywnie film Video Kadr :)

A tak w ogóle to do trzech razy sztuka...z przyczyn rodzinnych ślub przeniesiony na połowę października...ale tym razem skutecznie i ostatecznie :)

Hej laseczki kiedy zlot czarownic??? :)

Offline Moongirl

• zapaleniec
Świnoujście
« Odpowiedź #101 dnia: 14 Marca 2006, 18:49 »
Aniak, jednak brat nie wróci do września? Szkoda. ale ten miesiąc różnicy na pewno szybciutko zleci:)

Kiedy spotkanko? Nie wiem, w weekend najprawdopodobniej robię za niańkę... ale jak cosik to się dostosuję...   :Uu:

corelia
  • Gość
Świnoujście
« Odpowiedź #102 dnia: 15 Marca 2006, 23:45 »
Cytat: "Aniak"
Hej Marta, przepraszam za tak długą ciszę - rozwalił mnie pozytywnie film Video Kadr :)

A tak w ogóle to do trzech razy sztuka...z przyczyn rodzinnych ślub przeniesiony na połowę października...ale tym razem skutecznie i ostatecznie :)

Hej laseczki kiedy zlot czarownic??? :)

Aniak, to będzie mniej więcej  w 1-szą rocznicę mojego ślubu :D   :brawo: zobacz pod moim awatarkiem :P

No właśnie, a co z naszym spotkankiem?  :D

Offline Moongirl

• zapaleniec
Świnoujście
« Odpowiedź #103 dnia: 16 Marca 2006, 20:43 »
Corelio, ja proponuję wstępnie w przyszły weekend (no chyba że wolicie w ten), bo mnie znowu jakaś grypa zaatakowała... No ale jak cosik to chora też wlecę- w końcu na pierwsze spotkanie też zagrypowana leciałam....
Tylko nie wiem jak Aniak: bo już się pogubiłam czy to ten weekend kiedy ona jest czy kiedy jej nie ma ...   :drapanie:

corelia
  • Gość
Świnoujście
« Odpowiedź #104 dnia: 20 Marca 2006, 23:20 »
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale pasuje Wam w przyszły wekeend spotkanko? jeśli tak to w jaki dzień?

Offline Moongirl

• zapaleniec
Świnoujście
« Odpowiedź #105 dnia: 21 Marca 2006, 15:15 »
Dziewczyny, ja nic w tej chwili nie mogę powiedzieć, bo od soboty najprawdopodobniej zaczynam pracę, przeprowadzam się do Świnoujścia (!!!), no i w związku z tym zawsze możemy się spotkać w tygodniu. Jak dowiem się dokładnie o grafik (być może pracuję dopiero w niedzielę) to sobota byłaby ok. Tylko chyba Aniak wyjechała....

corelia
  • Gość
Świnoujście
« Odpowiedź #106 dnia: 22 Marca 2006, 21:38 »
Niestety, mi nie pasuje sobota bo wracam wieczorem ze Szczecina, ze szkoły i tak jest w każdy wekeend. Pasowałby mi albo w niedzielę, albo w jakiś dzień w tygodniu oprócz piątku i soboty. Nie wiem jak Wam pasuje, dziewczyny, czekamy na Wasze odpowiedzi :D

Offline Moongirl

• zapaleniec
Świnoujście
« Odpowiedź #107 dnia: 24 Marca 2006, 20:33 »
Aniaka nie widze na forum czyli chyba wyjechała znowu. Jak wróci to może uda nam się ustalić termin jakiegoś spotkania... Ja od dzisiaj mieszkam już w Świnoujściu, więc jeśli nie jestem w pracy to pasuje mi każdy dzień tygodnia:)

Offline Aniak
  • nowicjusz
  • *
Świnoujście
« Odpowiedź #108 dnia: 26 Marca 2006, 14:27 »
Jestem, jestem tylko ostatnio straszliwie zalatana więc rzadko zaglądam do kompa. Jeżeli spotkanie to mogę albo gdzies w okolicach tego weekendu, albo przyszłego tyle ze w sobotę. Zresztą skoro Moongirl jest na miejscu to nie musi być weekend. :) Równie dobrze mozemy wybrać jakiś wieczorek w tygodniu.
A tak w ogóle to piszcie na gg będzie łatwiej mnie złapać 2209192

Offline Moongirl

• zapaleniec
Świnoujście
« Odpowiedź #109 dnia: 29 Marca 2006, 20:08 »
Drogie forumowiczki:) Moje bardzo poukładane życie przeżywa ostatnimi czasy prawdziwą rewolucję... przeprowadzka, nowa (!) praca, brak czasu.... właśnie zaraz idę odpocząć po ciężkim dniu, bo aż mi rumieńce z nadmiaru atrakcji wyskoczyły...:)))))
Ale pracuję teraz praktycznie do 16 więc jak się wszystko unormuje, to spokojnie możemy się spotkać któregoś wieczora...:) niekoniecznie w weekend:)))
Pozdrowionka:)

corelia
  • Gość
Świnoujście
« Odpowiedź #110 dnia: 29 Marca 2006, 21:05 »
spokojnie możemy się spotkać któregoś wieczora

To wspaniale, czekamy więc :D

Offline Moongirl

• zapaleniec
Świnoujście
« Odpowiedź #111 dnia: 31 Marca 2006, 19:07 »
Corelio, ale wspaniały awatar masz:) JAk zwykle zresztą:)

corelia
  • Gość
Świnoujście
« Odpowiedź #112 dnia: 1 Kwietnia 2006, 22:28 »
Corelio, ale wspaniały awatar masz:) JAk zwykle zresztą:)

Dziekuję :D

Offline martita

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.05.2009r
Witam wszystkich:)
« Odpowiedź #113 dnia: 3 Kwietnia 2006, 11:13 »
Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem tego forum. W związku z tym iż wraz z partnerem planujemy ślub ( mamy nadzieje że jeszcze w tym roku), postanowiłam skorzystać z kilku rad, lepiej poinformowanych ode mnie:) Na początku mam pytanko odnośnie wesela. Chciałabym się dowiedzieć o przykładowe ceny wesela w świnoujściu. Planujemy zaprosić ok 60 osób. Nie mam o tym zielonego pojęcia, a może ktoś sie tym niedawno zajmował:) Pozdrawiam :)

Offline monia_piotr
  • bywalec
Świnoujście
« Odpowiedź #114 dnia: 3 Kwietnia 2006, 12:36 »
Marta to wszystko zależy gdzie chcecie miec wesele. My robimy na świtlicy na działkach także koszty sa o wiele mniejsze. Natomiast w lokalach to tak ok 130 zł./os.

Offline martita

• nowicjusz
  • *
Świnoujście
« Odpowiedź #115 dnia: 3 Kwietnia 2006, 12:55 »
a ile przykładowo na takiej świetlicy biorą za osobę i ile się tam osób mieści???

Offline monia_piotr
  • bywalec
Świnoujście
« Odpowiedź #116 dnia: 3 Kwietnia 2006, 13:06 »
Na świetlicy nie ma od osoby. Ja będę miała wesele na 85 osób. Płacę za salę 1 tyś. zł. i za obsługę 1,5 tyś. zł. No i jedzenie we własnym zakresie.  :D

Offline martita

• nowicjusz
  • *
Świnoujście
« Odpowiedź #117 dnia: 3 Kwietnia 2006, 13:53 »
aha, to całkiem ciekawe. może też nad tym pomyśle...., a cieżko Ci było ustalić termin??? duży chętnych??? czy raczej nie miałaś z tym problemów :?:

Offline monia_piotr
  • bywalec
Świnoujście
« Odpowiedź #118 dnia: 3 Kwietnia 2006, 17:14 »
Nie nie miałam żadnych problemów.
Są u nas 2 świetlice na rogu szkolne i mazowieckiej (ta na 60osób max) i na granicy ta juz nawet ponad 100 osób wejdzie spokojnie.
Jeżeli nie chcesz się bawić w robienie zakupów od a do z to lepiej zrób wesele na jakiejś sali. Natomiast jeżeli liczysz koszty to świetlica to jest to.

My będziemy sami dekorowali a do dyspozycji juz będziemy mieli ją od wtorku do środy po weselu.

Offline martita

• nowicjusz
  • *
Świnoujście
« Odpowiedź #119 dnia: 3 Kwietnia 2006, 20:13 »
no to fajnie muszę się nad tym zastanowic..., szczerze mowiąc, nie wiem czy dam rade, sama udekorować salę i wszytsko przygotować.... chciałabym też pozanać opienie, ludzi którzy orienowali sie w cenach w lokalach. Z góry wielkie dzięki.