No to ja juz teraz moge cos wiecej napisac na temat wesela u Szymczaka w Maszewie. Mielismy wesele 21 maja 2011 i do dzis dostajemy informacje od naszych gosci, ze wszystko bylo super, bajecznie zorganizowane, jedzenie wysmienite, obsluga bez zarzutow, tort i ciasta pyszne, pokoje rewelacja. Nic dodac nic ujac. Mi samej ciezko oceniac, bo dla mnie ten dzien byl tak duzym przezyciem, ze niewiele pamietam, albo pamietam jak przez mgle, a szkoda, bo ponoc bylo wszystko super!!! Mielismy wesele na 88 osob + 4 dzieci+ kamera +foto+3 orkiestrantow, stoly okragle, my siedzielismy przy klasycznych, bo siedzielismy ze swiadkami i rodzenstwem. Dekoracja stolow z zywych kwiatow, wszystko eleganckie i z gustem. Tort przepyszny i to opinia nie jednego goscia, tak samo ciasta, stol wiejski nie za duzy nie za maly, taki w sam raz a do tego za dobre pieniadze (czasem sobie licza restauracje 1000-1500 za stol wiejski!!), plac zabaw dla dzieci. Sprawdzili sie w 100% i zawsze bede lokal ten polecac, tym bardziej, ze ceny maja w porzadku. Oj chcialoby sie przezyc ten dzien raz jeszcze!!!