Autor Wątek: Hotel Millenium w Osielsku  (Przeczytany 4569 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justysia888

• użytkownik
  • **
  • [
  • data ślubu: 20 czerwiec 2009
Hotel Millenium w Osielsku
« dnia: 10 Marca 2009, 17:37 »
Witajcie! Mam pytanko czy ktoś miał wesele i poprawiny  w Hotelu Millenium w Osielsku - prosze o opinie.  Dodatkowo chciałam zapytać własnie o poprawiny, dlatego że słyszałam taką opinię, że teraz ich się już nie wyprawia.   ???

Offline Justysia888

• użytkownik
  • **
  • [
Odp: Hotel Millenium w Osielsku
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Marca 2009, 15:15 »
HOOP HOOP nikt nic nie wie na temat MILLENIUM, może chociaż ktoś bawił się u znajomych tam na weselu? :D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Marca 2009, 15:44 »
hej, my zastanawialiśmy się nad Millenium, gdy szukaliśmy miejsca na wesele. Niestety, zrezygnowaliśmy, bo nie chciano nam zorganizować wesela na 100 osób :(  Nic więcej nie mogę napisać :(

Offline Justysia888

• użytkownik
  • **
  • [
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Marca 2009, 19:56 »
Dzieki za odzew, no nasze wesele jest na 70 osób więc udało się załatwić miejsce
 :)

Offline Justysia888

• użytkownik
  • **
  • [
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Czerwca 2009, 14:30 »
SUUUUUUUUUUUPER miejsce- obsługa rewelacja, jedzonko przepyszne. wszystko udało się na 100% Gorąco polecam  :) Jak bym mogła jeszcze raz zorganizować swoje wesele to tylko tam.  Pani manager Ewa - przesympatyczna osoba, pełen profesjonalizm.  :brawo:

Offline agnieszkakad
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010 lub 2011
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Sierpnia 2009, 01:43 »
Byłam na weselu w Millenium i byłam bardzo zadowolona z wszystkiego, bardzo mi się podobało.  Wasze komentarze utwierdzają mnie w przekonaniu, że właśnie tam powinno odbyć się nasze wesele. 

Offline asiul
  • zapaleniec
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 2 Października 2009, 01:57 »
ja mam tam wesele w przyszłym roku, jesteś zadowolna z przebiegu Twojego? pani manager podbiła moje serce :) mam nadzieję, że będzie dokłądnie tak, jak trzeba :)

Offline Arleta i Tomek

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Października 2009, 10:55 »
Witam! Ja mogę tylko powiedzieć tyle, że bawiliśmy się tam na weselu u znajomych jakiś czas temu i wszystko miło wspominam.  Dobra obsługa, jedzonko też ok.  Ale bawiąc się jako gość człowiek nie zwraca aż takiej uwagi na elementy, które interesują potem potencjalnych nowożeńców więc nic więcej nie możemy powiedzieć.  My zdecydowaliśmy się na Park Hotel - myślę, że podobne standardy jak Millenium z tym, że za Park Hotelem przemawiała większa sala i położenie (niedaleko naszego domu).

Offline asiul
  • zapaleniec
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Lutego 2010, 13:37 »
dziewczyny, a może któraś z Was ma zdjęcia z tego hotelu? na ich stronie są tylko malutkie i nic nie widać, jak to wygląda w wersji bardziej weselnej...