jestem zaskoczona twoim zdaniem Anusia. . . My (i nie tylko my, ale wszyscy nasi goscie i ogladajacy film) są zachwyceni.
O gustach widocznie się nie dyskutuje

Myślę, ze "nudna sala" to nie wina kamerzysty. . .

RYBKA WIEDENKA i ogólnie wszyscy, którzy uwazają, że chcę zrobić kryptoreklamę. . . Ludzie, co się z Wami dzieje. . . ?
Zaznaczyłam, że jestem już po weselu. Mój pobyt tutaj jest spowodowany nadmiarem wolnego czasu z racji złamanej nogi. Siedzę przy kompie i naszła mnie ochota podzielenie się wrazeniami z fajnego wesela, z kim?. . . z ludźmi, którzy być moze mają ten sam problem, jaki ja miałam jeszcze nie tak dawno. . . - z przyszłymi nowożeńcami!
a tutaj takie naskakiwanie. . .

Jak mam podzielić się swoimi opiniami, nie nazywając kapeli, fotografa, kamerzysty?. . . przecież NIE WSTAWIŁAM LINKÓW!
Mam wzmocnić swoją wiarygodność piszac w tematach, w których dziewczyny odliczają dni do swojego ślubu? mam sztucznie nabijać sobie posty w nieistotnych dla mnie tematach, byle tylko ktoś na mnie nie wyskoczył, że coś lub kogoś reklamuję?. . . . .
Nie mam pytań. . . . odjęło mi mowę. . . Chcecie stworzyć jakiś taki dziwny hermetyczny światek, wnoskuję z wypowiedzi Rybki. . . w którym ktoś, kto chce się podzielić swoim doświadczeniem, jest uważany za wroga. . .
Pozdrawiam