Autor Wątek: ROI STUDIO i ŁUKASZ GRYGIERCZYK  (Przeczytany 2141 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marcika
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.11.2009
ROI STUDIO i ŁUKASZ GRYGIERCZYK
« dnia: 13 Stycznia 2010, 18:00 »
Witam!
Jestem tutaj by polecić kamerzystę i fotografa, z którymi miałam niewątpliwą przjemność pracować na swoim weselu.

Po wielu, bardzo wielu poszukiwaniach znalazłam Łukasza Grygierczyka.  To fotograf z Tychów.  Cechuje go prawdziwa pasja w tym, co robi i fantastyczne oko.  Potrafi uchwycić takie  momenty swoim obiektywem, o których nawet nie wiedzieliśmy. . . :)
Poza tym, ma fantastyczne, nietuzinkowe pomysły na plener.  Nie jest dla niego problemem jazda w kilka miejsc i spełnianie nawet najbardziej zwariowanych pomysłów.  Do tego jest ciepłym, zabawnym facetem- POLECAM

Co do filmu- ROI STUDIO to moim zdaniem jedyny sensowny wybór  ;) po obejrzeniu kilkunastu filmów weselnych, z których większość okazała się gniotami z główną atrakcją wujka Władka jedzącego rosół, film Marcina Macherzyńskiego był, jak objawienie. 
Profesjonalny, niesamowicie pomysłowy, ciepły.  Taki jak ma być, nie za krótki, nie za długi.
Reportaż plenerowy jest tak cudowny, że do tej pory jak go oglądam, mam łzy w oczach.  Jest na nim ujęte to, co między mną i moim Tomkiem najważniejsze- prawdziwa miłość i autentyczne poczucie bezpieczeństwa.

Każdemu życzę takiego fotografa i kamerzysty.  Z czystym sercem ich polecam

rybkawiedenka
  • Gość
Odp: ROI STUDIO i ŁUKASZ GRYGIERCZYK
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Stycznia 2010, 20:57 »
podzielisz się z nami tymi bajecznymi fotkami? Nic lepiej nie oddaje realności wypowiedzi niż zdjęcia.

Offline Marcika
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Stycznia 2010, 21:15 »
jak tylko Mój T.  się zgodzi, oczywiście.
Niestety nie mogę publikować wspólnych zdjęć na forum bez jego zgody  :P to chyba naturalne  ::)

jeśli jednak chodzi o prace Łukasza, można zerknąć na stronę.  Tam zdjęcia par, którym nie przeszkadza, jak ktoś je ogląda. . . :)
podobnie z filmami Marcina - też dostępne są na stronie. 

Wystarczy tylko troszkę dobrych chęci i wstukania info w googlach :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Stycznia 2010, 21:21 »
Twoje posty mogą zostać uznane za kryptoreklamę, myślę że masz tego świadomość. Tak jak było na innym forum. Nie jest dobrze odbierane pojawienie się i natychmiastowe chwalenie czyjejś pracy.

Twarze przecież można zamazać, prawda?

Offline anusia1984.84
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: już pora
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Stycznia 2010, 21:54 »
Cytat: Marcika link=topic=19425. msg1135825#msg1135825 date=1263402011
Witam!
Jestem tutaj by polecić kamerzystę i fotografa, z którymi miałam niewątpliwą przjemność pracować na swoim weselu. 

Po wielu, bardzo wielu poszukiwaniach znalazłam Łukasza Grygierczyka.   To fotograf z Tychów.   Cechuje go prawdziwa pasja w tym, co robi i fantastyczne oko.   Potrafi uchwycić takie  momenty swoim obiektywem, o których nawet nie wiedzieliśmy.  .  .  :)
Poza tym, ma fantastyczne, nietuzinkowe pomysły na plener.   Nie jest dla niego problemem jazda w kilka miejsc i spełnianie nawet najbardziej zwariowanych pomysłów.   Do tego jest ciepłym, zabawnym facetem- POLECAM

Co do filmu- ROI STUDIO to moim zdaniem jedyny sensowny wybór  ;) po obejrzeniu kilkunastu filmów weselnych, z których większość okazała się gniotami z główną atrakcją wujka Władka jedzącego rosół, film Marcina Macherzyńskiego był, jak objawienie.  
Profesjonalny, niesamowicie pomysłowy, ciepły.   Taki jak ma być, nie za krótki, nie za długi. 
Reportaż plenerowy jest tak cudowny, że do tej pory jak go oglądam, mam łzy w oczach.   Jest na nim ujęte to, co między mną i moim Tomkiem najważniejsze- prawdziwa miłość i autentyczne poczucie bezpieczeństwa. 

Każdemu życzę takiego fotografa i kamerzysty.   Z czystym sercem ich polecam
Fotografa nie znam
ale u ROI to ja byłam z moim i powiem wam że jak chcecie mieć iście wiejsko nagrane wesele to ROI jest w tym bardzo dobry
po 30 minutach prezentacji spać się już mi chciało , podziękowaliśmy i tyle nas widział ROI z. . . .  zapomniałam miejscowości, ale to za Myszkowem jakieś 10km jakaś wieś była na M chyba

mało tego, koleżanka dała mi swoje wesele i też właśnie ROI kręcił, muzyka w tym filmie jak w opery, a sala tak nudna , wrażenie jest takie,  że goście aby byli nagrani to musieli przed kamerę się wepchać, a montaż to po prostu tragedia

Offline Marcika
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Stycznia 2010, 22:03 »
jestem zaskoczona twoim zdaniem Anusia. . . My (i nie tylko my, ale wszyscy nasi goscie i ogladajacy film) są zachwyceni.
O gustach widocznie się nie dyskutuje  ;D
Myślę, ze "nudna sala" to nie wina kamerzysty. . .  :P

RYBKA WIEDENKA i ogólnie wszyscy, którzy uwazają, że chcę zrobić kryptoreklamę. . .  Ludzie, co się z Wami dzieje. . . ?
Zaznaczyłam, że jestem już po weselu.  Mój pobyt tutaj jest spowodowany nadmiarem wolnego czasu z racji złamanej nogi.  Siedzę przy kompie i naszła mnie ochota podzielenie się wrazeniami z fajnego wesela, z kim?. . . z ludźmi, którzy być moze mają ten sam problem, jaki ja miałam jeszcze nie tak dawno. . . - z przyszłymi nowożeńcami!
a tutaj takie naskakiwanie. . .  ???

Jak mam podzielić się swoimi opiniami, nie nazywając kapeli, fotografa, kamerzysty?. . . przecież NIE WSTAWIŁAM LINKÓW!

Mam wzmocnić swoją wiarygodność piszac w tematach, w których dziewczyny odliczają dni do swojego ślubu? mam sztucznie nabijać sobie posty w nieistotnych dla mnie tematach, byle tylko ktoś na mnie nie wyskoczył, że coś lub kogoś reklamuję?. . . . .

Nie mam pytań. . . . odjęło mi mowę. . . Chcecie stworzyć jakiś taki dziwny hermetyczny światek, wnoskuję z wypowiedzi Rybki. . . w którym ktoś, kto chce się podzielić swoim doświadczeniem, jest uważany za wroga. . .

Pozdrawiam

Offline anusia1984.84
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: już pora
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Stycznia 2010, 23:10 »
Cytat: Marcika link=topic=19425. msg1136077#msg1136077 date=1263416587
jestem zaskoczona twoim zdaniem Anusia.  .  .  My (i nie tylko my, ale wszyscy nasi goscie i ogladajacy film) są zachwyceni. 
O gustach widocznie się nie dyskutuje  ;D
Myślę, ze "nudna sala" to nie wina kamerzysty.  .  .   :P
no, pewnie nie
tyle że kamerzysta z ROI  potrafił nagrywać sale z jednego miejsca non stop,
dodatkowo mój się zna, gadał ROI o filmie  HD, obraz panoramiczny, a pokazywał obraz w 4:3 jeszcze

właściwie na stronie mają coś ciekawego, co innego wyłazi przy spotkaniu
widocznie na stronie to mają filmy tylko i wyłącznie na pokaz i dla zwabienia

zresztą cenę jaką mi powiedzieli 1200zł za film, no cóż za te kasę to cudów nie ma co oczekiwać

ja wiochy nie chcę mieć i podziękowałam im
wolę dopłacić i mieć film na poziomie, w końcu to pamiątka na lata

Offline Marcika
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Stycznia 2010, 23:27 »
tym bardziej jestem zaskoczona, bo u nas na weselu robił film ze steady-camem. .  (chyba tak to się pisze. . . :))
a na plenerze mieliśmy użyty kran kamerowy. . .

i zapłaciliśmy sporo więcej niż 1200. . .  ::)

Albo są dwa ROI studia, albo coś się u nich zmieniło

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Stycznia 2010, 19:15 »
Marcika zawsze moższ zasłonić twarz męza i pokazać tą fotke ...
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Marcika
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Stycznia 2010, 12:44 »
mój mąż nie zgodził się na umieszczanie zdjęć na forum.
Zresztą wydaje mi się, ze zasłanianie twarzy jest bez sensu. Traci się wtedy jakiś urok całego zdjecia

przykro miale jedyne zdjecia chyba można zobaczyć tylko na stronie. Inaczej nie mogę Wam pomóc

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #10 dnia: 24 Stycznia 2010, 00:03 »
anusia1984.84 sorry ale masz 9 postów i wszystkie o  jednym kamerzyście którego zachwalasz ...a innych jedziesz .
Moim zdaniem zachwalasz sam siebie
Będziemy Ciebie obserwować 
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -