Autor Wątek: Rotunda Siewierz  (Przeczytany 8195 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Martuch_a

• nowicjusz
  • *
Rotunda Siewierz
« dnia: 12 Stycznia 2010, 13:16 »
Witajcie, szukałam informacji na temat restauracji Rotunda w Siewierzu, jednak niewiele znalazłam, dlatego proszę o wypowiedzenie się na temat tej restauracji :) z góry dziękuje :)

Offline siora81
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.05.2011.
Odp: Rotunda Siewierz
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Stycznia 2010, 17:14 »
Ja tam byłam na komunii w zeszłym roku. powiem szczerze,że średnio mi się tam podobało. Ale może wszystko zależy od okazji. pewnie inaczej będą stoły poustawiane,inne przystrojenie. Podobno klima działała ale nie dało się tego odczuć. Sala jest duża,mnie osobiście przeszkadzały kolumny-wolę pełną przestrzeń. Ale każdy lubi co innego.

Offline Nikratka

• forumowicz
  • data ślubu: 02.07.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Stycznia 2010, 22:35 »
Byłam tam raz na weselu i jak dla mnie wszystko wypadło dobrze. Jedzenie z tego co pamiętam było całkiem smaczne, obsługa w porządku. Sala przestronna, ładna, toalety jak najbardziej ok. Wesele było w kwietniu 2009 roku także nie zwracałam wtedy uwagi na wiele rzeczy, ale wydaje mi się, że gdyby było coś nie tak na pewno bym to zapamiętała :] Jedyny minus - jak dla mnie mały parking :D

Jak masz jakieś konkretne pytania to pisz. W miarę możliwości - jeśli będę pamiętać - odpowiem.

Offline Martuch_a

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Stycznia 2010, 13:47 »
z tego co wiem to właścicielka buduje 2 sale wiec mogą tam być dwa wesela, niestety nie wiem kiedy to nastąpi bo właścicielka nie jest zbyt wylewna...

Offline Teletubis
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Lutego 2010, 11:57 »
Witam

Ja rowniez chcialam zapytac o ta restauracje.  Chodzi mi glownie o jedzenie.  Pani powiedziala mi, ze 140 zl w tym 4 dania gorace, ciasta tort.  chcialam zapytac czy posilki nie skromne, czy nie jest ich malo?? Bo tez slyszalam takie opinie. 

Offline Martuch_a

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Kwietnia 2010, 15:16 »
czy ktoś ma jakieś nowe informacje o tym miejscu?

Offline Elasz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Kwietnia 2010, 22:27 »
Witam,
Ja mam tam wesele ale dopiero za rok:)byłam tam już na imprezie i wszystko poszło zgodnie z planem, dużo a nawet bardzo dużo jedzenia takze nawet na swojskie jadlo chyba sie nie zdecydujemy:-)pozdrawiam

Offline miki2010
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 5 Maja 2010, 19:30 »
była na weselu u znajomych  jedzenia było dużo ale wystrój portaw i szkło nie podobało mi się w Finezji jest z tym nie do porównania ale ogólnie było ok smaczne jedzenie ciasta też bardzo dobre jedynie kelnerki mogły by być szczuplejsze bo nie którym brzuszki wystają

Offline ania1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.02.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 6 Maja 2010, 07:45 »
Ja Byłam u znajomego na weselu i nic specjalnego a kilka miesiecy pozniej byłam u znajomego w osp ossy fajna sala po kapitalnym remoncie zewnatrz i wewnatrz współpracują z firma cateringową Anmark z czeladz a o niech chyba juz nie musze pisac swietne jedzenie aranzacja stołów dekoracje na ich budynku jest powieszona reklama i wiem ze tam sa nr do przedstawicieli oni duzo pomagaja maja jeszce inne sale i załatwiają jakies bonusy jak przez nich sie zamawia

Offline ananaska1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #9 dnia: 16 Lipca 2010, 00:46 »
OSZUSCI!!!!!Nie dajcie sie nabrac na ladny wyglad sali.   Wlascicielka jest oszustka, pazerna na kase nie liczy sie klient tylko jej pieniadze.   odwoluje wesela wczesniej umowione jesli znajdzie kogos kto ma wieksza ilosc osob.   i wtedy  wciska im jakas mala sale.   tak zrobila z naszym weselem.   nie jestem pierwsza osoba ktorej sie to przytrafilo.   a oto cytat tej kobiety' jak ci sie cos nie podoba to zmien sale'.  .  .  .  .   zalosne.  .  .   przemyslcie jeszcze raz wybor.   pozdrawiam wszystkie przyszle mlode pary:)

Offline emike

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #10 dnia: 17 Lipca 2010, 18:05 »
Dziwię się że mają jeszcze klientów, sama znam  3 osoby którym odmówiła na miesiąc przed imprezą wykonania usługi ,bo znalazła innych chetnych(czytaj: większą ilość) , to się nie mieści w głowie!!!!

Offline Martuch_a

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 8 Grudnia 2010, 12:25 »
Czy ktoś z Was widział tą 2 nową sale?

Offline madziaw

• bywalec
  • data ślubu: 02-07-2011
« Odpowiedź #12 dnia: 8 Grudnia 2010, 14:36 »
ja widziałam, ale wtedy nie była do końca skończona, a mimo to już jakieś wesela odbyły się już wtedy. Jakoś tak zimno i pusto wydawało się, ale pewnie dlatego ze była w trakcie wykańczania. Mniejsza od tej pierwszej ale lepiej zrobiona. Nie wiem tylko od której strony się wchodzi, gdzie jest wejście, chyba gdzies od tyłu. Mnie pani właścicielka prowadziła przejściem wewnątrz z większej sali na mniejsza. Sala ogólnie ok