Nie wiem czy już chwaliłam się, że robię biżuterię

dlatego postanowiłam wykorzystać własne możliwości i zrobiłam sobie śliczny komplecik z kryształkami swarovskiego do ślubu, do tego dokupiłam pudełeczko i prezencik na wykupinki od mojego PM dla mnie gotowy

hehe - efekt wyszedł taki oto

A tutaj posyłam branzoleteczke - też siama zrobiłam

Taka kolorowa - do wszystkiego pasuje

hehe darmowa reklama

A nie pochwaliłam siem misiami jakie dostałam od kolegów i koleżanek z pracy jak leżałam w szpitalu - dostałamhipcia od dziewczyn i misia od chłopaków

Prawda że urocze

Zastanawiałam się też na bukietem ślubnym - i decyzja padła, że będzie miał taką formę -

z tym, że kolorystyka będzie inna - bukiet nie będzie tylko biało różowy, ale kolorowy

dojdzie jakiś pomarańcz, fiolet, czerwień

niestety ostatecznej formy nie jestem w stanie podać, ale będzie coś zbliżonego

Dziewczynki prosiłabym jeszcze o jakaś wskazówke - chciałam do włosków dać opaskę, ale ceny w sklepie mnie zmroziły a dostałam od siostry diademik -

Czy wg Was przy tej biżuterii to już nie będzie za dużo?? Nie wiem sama czy wykorzystać diademik od sisterki czy nie??
Pazurki będę miała robione w przyszły czwartek - przed samym ślubem, zobaczymy co to będzie

bo mam strasznie miękkie paznokcie i bardzo cienkie - niestety na tle hormonalnym strasznie się osłabiły

A teraz w piątek zapisałam się na farbowanie - będzie słodziutka czekoladka

i próbną fryzurke - moja starsza sisterka coś takiego wymyśliła
co sądzicie?? a nic siem nie chwaliłam chyba, a jestem już po próbnym makijażu

za bardzomi siem nie podobał - ale na zdjęciu wyszło ładnie -

jak o czymś zapomniałamto jeszcze tu wejdem i napiszem - czy moge Was prosić o wyrażenie swojej opinii?? Ostatnio chyba siem na mnie pogniewałyście cio?? Jakoś mnie tak mało odwiedzacie