Autor Wątek: Czy ktoś z was robił wesele w Binowie?  (Przeczytany 5109 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Czy ktoś z was robił wesele w Binowie?
« dnia: 21 Stycznia 2006, 09:00 »
Jeśli tak to proszę o opinie, i to jak najszybciej, bo muszę się szybko zdecydować na salę, a w Binowie może byłoby fajniej?

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Stycznia 2006, 09:12 »
Aniusia - ale skaczesz z tymi salami, hotelami, lokalami. Widzę, że jesteś nie zdecydowana. Cięzka sprawa. Nie przebieraj w tych lokalach, bo potem możesz załować. W Binowie .... nie słyszałam nic na temat tamtejszej sali. A jaki masz wybór? Napisz swoje propozycje wyboru to łatwiej będzie Nam ocenić gdzie lepiej, ładniej i fajniej.
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Stycznia 2006, 10:38 »
Witaj Anusia-szczecin!
nie jestem za bardzo w temacie , ale napisz proszę na ile osób imprezka to wtedy coś podumamy
P.S a co to za sala w Binowie bo powiem szczerze też nie słyszałem, weź również pod uwagę to że sala to podstawa potem dopiero załatwia się foramlności,muzykę itd,itp
chodzi o to że możesz zostać na lodzie (brak wolnych terminów) czego Tobie wcale nie życzę
pozdrowionka

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Stycznia 2006, 16:22 »
Oj pojechaliście ze mną :-)
Pewnie, że przebieram i zmieniam sale, bo ma byc w tym dniu wyjątkowo! :-)
Robię wesel na ok. 80 osób więc nie mam zbyt dużego wyboru. Wstepnie mam zaklepany termin w hotelu panorama (7.10.06, wiec mam jeszcze trochę czasu)
No i gdyby nie to że byłam w HP w zeszłą sobotę na obiedzie i jedzenie nie było dobre a kelnerki gułowate, to bym nic innego nie szukała.
A w Binowie to urządzają na polu gofowym, wesele do 40 osób robią w budynku klubowym a jak więdej osób to w namiocie.

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Stycznia 2006, 19:23 »
Witaj Anusia-szczecin!
Wesele w październiku na polu golfowym - nie wiem czy to dobry pomysł(może być zimno) a pod namiotem może być oczywiście oryginalnie ale niekoniecznie tak jak sobie to Wymarzyłaś. A swoją drogą czy nie Jesteś za bardzo wymagająca?
Z tego co wiem to HP jest często odwiedzany przez wycieczki z zagranicy np. Niemców
z tego wniosek że lokal musi być na poziomie i może niepotrzebnie się Stresujesz szukając wciąż nowych rozwiązań,poza tym jak Napisałaś masz w HP zaklepany termin więc coś nusiało Cię do niego przekonać skoro Podjęłaś decyzję , że właśnie tam odbędzie się Wasza uroczystość weselna :D
Nie mówię Ci tego złośliwie tylko dobrze radzę:wyluzuj i zwolnij - będzie super Zobaczysz
pozdrowionka

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Stycznia 2006, 19:40 »
Jak dla mnie to zdecydowanie wybieraj i przebieraj póki masz jeszcze czas. Sama sie przekonalaś, że może być wpadka z jedzeniem, lepiej nie ryzykować. Październik nie jest aż tak bardzo oblegnym miesiącem więc jest szansa że coś jeszcze znajdziesz lepszego. W HP troche sztampowo traktuja ludzi. Przejrzyj wszystkie watki dotyczące lokali i wypisz sobie te które mają dobre opinie i są pojemne na 80 osób. Chcesz koniecznie w okolicy szczecina tzn do jakiej odległości?  

Z namotem tez bym odradzała w październiku ....

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Stycznia 2006, 16:03 »
Moi znajomi mieli wesele w Binowie - pod namiotem właśnie - i byli bardzo zadowoleni.
Ale oni brali ślub w sierpniu i było bardzo ciepło.
Nie znam szczegółów związanych z przygotowaniami więc nie za bardzo mogę Ci pomóc w tej kwestii ale wiem, że u nich to miejsce sprawdziło się rewelacyjnie.

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Stycznia 2006, 18:25 »
dzięki za miłe maile!! Nie jestem strasznie wybredną osobą ale chciałabym być przekonana na 100% że miejsce i obsługa będzie ok! Dziś byłam na gali ślubnej w Radissonie i mam jeszcze jeden pomysł na miejsce na wesele ale zanim zacznę o nie Was pytać poszukam w postach! Pozdrawiam :-)