dziewczyny na kadłubka jest bezpłatna i nie trzeba być tam zapisanym do lekarza rodzinnego wystarczy zapisać się tam do położnej ja chodziłam i polecam do tego jest gimnastyka nie ma co przepłacać przed wami dużo wydatków więc na tym można zaoszczędzić prowadzi położna ze szpitala w Zdrojach
Ja również polecam szkołę rodzenia w Przychodni na ul. Kadłubka w Szczecinie, jest darmowa, trzeba się tylko zapisać do położnej, ale zaraz po porodzie położną można zmienić na tą ze swojej przychodni. Właśnie skończyłam zajęcia w tej szkole i jestem bardzo zadowolona rzeczywiście większość zajęć prowadzi sympatyczna Pani położna ze szpitala w Zdrojach, ale są też zajęcia z lekarzami m. in. ginekologiem, pediatrą, ortopedą i gimnastyka z fizjoterapeutką. Zajęcia są ciekawe i wiele się można dowiedzieć praktycznych rzeczy nie tylko o porodzie ale i o opiece na dzidziusiem. Z tego co się orientuję następny cykl zajęć zaczyna się 7 maja, jeśli ktoś jest zainteresowany to podaję numer kontaktowy pod którym można dowiedzieć się więcej 914235970