Autor Wątek: Video-Focus z okolic Tychow  (Przeczytany 2012 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Basia79

• nowicjusz
  • *
Video-Focus z okolic Tychow
« dnia: 20 Stycznia 2006, 15:08 »
Czy ktos w Was moze mi napisac cos o Video-Focus z okolic Tychow? Maja calkiem dobra cene, rozsadne informacje na stronce, ale jakas pozytywna opinia by pomogla mi sie zdecydowac :) (negatywne tez mile widziane!)
Pozdrawiam
Basia

Offline KRZYSZTOF

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Stycznia 2006, 20:31 »
Basiu ! Z Siemanowic Śl do Tychów nie jest daleko, najlepiej wsiadajcie w samochód i jechać na prezentację. Raczej  nie polegać na opiniach internautów, bo mogą czasami zmylić.
TRZYMASZ FASON- TO TRZYMAJ GO DO KOŃCA

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Stycznia 2006, 15:54 »
Cytat: "KRZYSZTOF"
Raczej nie polegać na opiniach internautów,

a dlaczego???? chodzi tylko o to

Cytat: "KRZYSZTOF"
bo mogą czasami zmylić.
????????

tyle ilu jest useró na forum tyle opini różnych zbierzesz.. każdemu z nas ie podoba co innego.. czasem gustya są zbieżne..

podobają ci się zdjęcia??? chcesz mieć właśnie takie??? to zamów u nich sesję...

my jedyne co możemy powiedzieć tp to czy jest to firma szanująca klientów.. a to czy się podoba to odczucia mocno subiektywne....
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Basia79

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Stycznia 2006, 09:34 »
Chodzilo mi o informacje raczej typu: czy mozna na nich polegac, jak wyglada ich wspolpraca z klientem i tego typu doswiadczenia. Co do samego filmu to oczywiscie - sa gusta i gusciki.
No a co do odwiedzenia ich studia to jest pewien problem - ja studiuje za morzem (w Danii) a stad to juz kawalek drogi do Tychow :( dlatego tez zalezy mi na opiniach mlodych ludzi o tej firmie, kdyz w moim przypadku pewnie do studia wybiora sie rodzice!
Pozdrawiam i czekam na opinie  :!: