Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 245664 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
A ta praca w UM, czy kompletnie gdzie indziej?

No macie jeszcze pół roku, żeby kompromis wypracować w tej sprawie  ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ważne że jest jakas praca bo w tych czasach...

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
GRATULACJE!!!!!
[/color]

100 Stronka!!![/size] :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline ania222

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
gratuluje pracy..... teraz ciezko wiec trzeba sie cieszyc i z zastpestwa..... my z obroaczkami mamy tez maly problem i ciezko jest nam wybrac coś co i mi i mojemu PM bedzie pasowalo ::) chyba przejdziemy sie do złotnika :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
 :disco: :disco: :disco: :disco:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Mam nadzieję ze znajdziecie te obrączki w końcu ;)
U nas winetki były, planu stołów nie było, i było super, tak wiec w tej sprawie jestem za Twoim PM :P

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
 :hahaha: :hahaha: buehehe, tylko tutaj na forum można się tak cieszyć z 100tnej strony :i_love_you: :i_love_you:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
stówka! ;D :pijaki: :pijaki: :dj: :hopsa: :p :p :cancan: :cancan: :brawo_2: :koncert: :brawo: :brawo:

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Obrączka nr 2 cudna  ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Heloł laseczki :hello: :hello: :hello:

Dzięki za 100ówkę stron ;D ;D ;D ;D :pijaki: :pijaki: :pijaki: :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy: :cancan: :cancan: :cancan: :brawo: :brawo: :disco: :skacza: :skacza: :skacza:

Bo to dzięki WAM i dla WAS  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: (no dla mnie też, na pamiątkę narzeczeństwa)  8) 8) 8)

Kochane, a więc tak....obrączek-niet :mdleje: :mdleje: :mdleje: Ale pozytywnych myśli mi nie brak..jak widać na suwaczku.....już 5 z przodu :los: :los: :los:

Niedługo minie rok od założenia odliczanka :o :o :o :o

Ostatnio nie było czasu na sprawy ślubne ale obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie  :blagam: :blagam: :blagam:

Z nowości...

Zapisałam się na makijaż ślubny do naszej forumki Niny :brawo: :brawo: :brawo: No i zapisałam też mamę, siostrę i teściową ::) ::) Zapomniałam tylko o PMie :D :D :D Jakaś korekta też mu się należy ::) 8) 8) 8) 8)

W ogóle po ostatniej regulacji brwi jestem szalenie zadowolona...więc mam nadzieję, że i makijaż będzie super :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Hahaha już nawet Nina ma koncepcje, która baaardzo mi przypadła do gustu :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

Muszę w końcu zapisać się na mierzenie sukni w Świdwinie... ::) No i popolować na mega długaśny welon..może jakieś przeceny teraz będą..?? ::) ::) ::)

Szał zacznie się po świętach...jesteście na to gotowe? Hahahah bo ja chyba nie.... :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Buziam :-* :-* :-* :-* :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta oczywiście że jesteśmy gotowe i już się nie możemy doczekać!!! Jejciu 5 miesięcy do ślubu  :mdleje:
A na jaki kolor planujesz się pomalować??  ;D ;D Zdradź nam coś  ;D ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
kacha8609 noo 5 miesięcy to może nie bo zobacz ile jeszcze dni..wchodzi praktycznie, że 6 mieisęcy ;) ;) ;) Ale fakt, 5 z przodu robi wrażenie :o :o :o

Kolorek: fiolet,róż, niebieski (jakiś tam specjalny odcień?już nie pamiętam jak to dokładnie Nina nazwała :P :P) a to wszystko do moich zielonych oczu  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :brewki: :brewki: Bardzo się cieszę bo moim ulubionym kolorem jest fiolet 8) 8) 8)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Jak ja zobaczę 5 z przodu, to chyba zacznę się stresować ;D

A co do sukni, to już jesteś na nią zdecydowana czy będziesz jeszcze inne mierzyć?

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Super że masz już wizję makijażu, bo ja nie mam zielonego pojęcia na jaki kolor się pomalować... mam nadzieje że moja p. Aga mi coś doradzi  ;D
No właśnie jesteś zdecydowana na suknie w 100% ??  ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
taki make up :szczeka: :brawo_2: gratuluję odwagi i pomysłu. Będe czekać na zdjęcia z próbnej :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
make up na pewno będzie fajny... ciekawa go jestem, zwłaszcza tego niebieskiego :)

gratuluję pracy  :brawo_2:

Offline mka

• Chuck Norris
Kurde!  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Jaka dołująca pogoda...wstać z łóżka się nie chce >:( >:( >:( >:(

Ale nic święta się zbliżają, a po Nowym Roku już pewnie nie ogarnę 8) 8) 8)

Mamy problem z naukami..a raczej z ich brakiem :D :D :D Chciałabym już mieć to z głowy ale Roberto ma tyle zajęć dodatkowych, że nie ma na to czasu  :nerwus: :nerwus: :nerwus:
No i chciałabym załatwić te nauki jakoś względnie blisko miejsca zamieszkania..najchętniej to bym w ogóle na nie nie chodziła :terefere:..ale cóż :diabel_3:

Dziewczyny mam problem z tymi całymi "wkładkami" do zaproszeń i wierszykiem, że nie chcemy prezentów a kasę..te wszystkie rymowanki są takie mega beznadziejne  :dno: :dno: :dno: Najchętniej to bym takiego wierszyka nie dołączała ale wiadomo..jak nie na piszę to pewnie 5 żelazek dostaniemy  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Do zaproszeń muszę dołączyć miniaturową mapkę dojazdu do Maszewa dla tych mniej kumatych.... :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glupek: Same "wkładki" będą w tych zaproszeniach :mdleje: :mdleje: :mdleje:
A jeszcze nie wiem czy te wkłądki jakoś podpiąć do zaproszeń czy luzem wrzucić do koperty bo zaproszenia "nie są otwierane"... ::) ::)
Ale mam problemy :frajer: :terefere:

Co do kolorków makijażu..jakoś się nie obawiam tego niebieskiego...myślę, że nie będzie on dominował i nie będę miała "sinych oczu".... :Szczerbaty: Z resztą przecież to tylko propozycja, zobaczymy na próbnym 8) 8) 8) no fotki będą na bank bo to jedna z ważniejszych rzeczy więc musi zostać oceniona :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Anjuszka, kacha8609 będę mierzyć jeszcze inne kiecki..może coś jeszcze wpadnie mi w oko :P :P :P

Miłego dzionka  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
jak nie na piszę to pewnie 5 żelazek dostaniemy

Jak nie napiszesz, to nic się nie stanie :P

My nie pisaliśmy, a dostaliśmy tylko 4, czy 5 prezentów na ponad 100 gości, i nawet byliśmy zadowoleni ;)
Tylko, że nam nie zależało, aby dostać tylko kasę... więc ryzyk-fizyk :P

Offline mka

• Chuck Norris
Zależeć mi też nie zależy bo nie po to robię wesele ::) ::) ::) Chodzi o fakt żeby potem nie bujać się z jakimiś niepotrzebnymi prezentami ;) ;) ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
U mnie zaproszenia nie były otwierane, wkładki włożyłam po prostu przed "przodem" zaproszenia ;) Taki problem to nie problem :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Zależeć mi też nie zależy bo nie po to robię wesele ::) ::) ::)

Źle mnie zrozumiałaś. To chyba oczywiste, że nie po to robi się wesele ::) bo wydatek na nie, przewyższa dwu-, czy nawet trzykrotnie wartość prezentów ::)
Chodziło mi o to, że nam nie zależało, aby dostać TYLKO kasę... było nam obojętne, czy goście przyniosą kopertę, czy prezent, czy przyjdą nawet z samymi kwiatami :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ja też nie będę miała rozkładanych zaproszeń...
A też muszę umieścić w kopercie wkładkę  ::) ::) ::)
Także luzik, nie jesteś sama ;) :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Też nie mamy rozkładanych zaproszeń i nie robimy wkładki, tylko na zaproszeniu na dole napiszemy mniejszym druczkiem, że prosimy o kasiorę ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
nio gratki 100 stronki  :D :D

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
MKA a na która godzinę umówiłaś się do Niny??? Bo ja też się nad nią zastanawiałam.. myślę też nad lilianą nogal.. mam ją zarezerwowaną ale na 28 maja i muszę zmienić w końcu datę.. ale słyszałam wiele dobrego o Ninie i tak się zastanawiam...
A karteczki po prostu dodaj luzem i będzie ok :)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Mnie malowała Liliana - efekty widziałyście w relacyjce. Makijaż był bardzo trwały. Wytrzymał do poniedziałkowej sesji ślubnej

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
ooo to Liliana jest taka super :D Tak słyszałam :D Ja ją poznałam na swoim własnym weselu :D

Mka my mieliśmy wkładki dwustronne, z jednej strony była mapka, z drugiej wierszyki :) dzięki czemu wkładka była jedna :D

Offline mka

• Chuck Norris
Witam poniedziałkowo!!! :hahahaha:  :brewki: :los::Maruda: )

werka23 jak miło cię widzieć  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk:

marcella musisz napisać do Niny bo jak się do niej zapisywałam i przy okazji jeszcze mamę,sis i teściową to mi Nina powiedziała, że dobrze, że ją uprzedzam to już nikogo rezerwować na ten dzień nie będzie...a dochodzi jeszcze PM czyli w sumie 5 osób do pomalowania... ::) ::) :P :P Dlatego też nie umawiałam się na konkretną godzinę bo po prostu nie ma takiej potrzeby podyktowanej "innym ślubem" i godzinę pewnie ustalimy jak będę mieć ustalonych więcej szczegółów 8) 8)

Szał pał jednym słowem :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Ale oczywiście napisz jeszcze do niej bo nie chcę cię pozbawiać możliwości,a Niny zarobku ;) ;) ;)

maggi-80
a tak cię potraktuję  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:  ;) ;) ;) ułłlaaa do poniedziałku Ci wytrzymał??Ale szminkę zjadłaś? :D :D :D No faktycznie mega trwała "tapeta" :P :P :P

ciriness też już o tym myślałam ::) więc pewnie skorzystam...ale kurde ciągle biję się z tymi durnymi rymowankami...bo większość z nich jest "taka na siłę" nie podobają mi się one strasznie :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Anjuszka nam na zaproszeniach już się nie zmieści ::) :P

W ogóle to czas  tak szybko leci, że nie bardzo ogarniam ;D ;D

W weekend kupiłam pierwsze bombki na naszą wspólną choinkę  :hahaha: :balwan: :balwan: :balwan:

Kochane wracam do pracy, miłego dnia :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Ganja: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Marta a przypomnij jeszcze na którą godzinkę masz make up???a fryzjera już masz umówionego?

Offline mka

• Chuck Norris
patrycja_4r :mdleje: :mdleje: :mdleje: Kochana hahaha a weź uważnie czytaj moje posty :terefere: :terefere: :terefere:

Nie mam godziny ustalonej ;) ;)

Wstępny rozkład jazdy tego ważnego dnia":)

:arrow: Malowanie i fryzjer będzie od rana, bo dużo głów do uczesania i twarzy do pomalowania :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy:

:arrow: Na bank do 13 musimy być wyszykowani (umalowani i wyfryzowani) :luzak: :luzak: :luzak:

:arrow: Koło 14 byłoby "ubieranie z foto i kamerzystą w tle"

:arrow: 15 błogosławieństwo, ostatnie poprawki i................

:arrow: ..............w drogę do Maszewa (40km)- tak, żeby być w kościele na jakieś 20-30 min wcześniej ;)