Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243081 razy)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta pokazuj tą kiecke  ;D ;D ;D
aha i skasuj już mnie z nad swojego suwaczka  :terefere: :terefere:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
No... jestem u Ciebie... Biegłam ile tchu!!!  :D Czekam na tą obiecaną u Arlety kieckę  ;D ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

O sukniach ostatnio dużo gadamy więc wklejam moją upatrzoną od 2009...Ma wszystko co ja bym chciała..tren, długaśny welon..dekold ;D :D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Łooo  :o :o :o
Czad!!!  ;D

Ja bym się pewnie w nią nie wcisnęła!  :D ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
mnie się osobiście rybki średnio widzą ale ta kieca jest śliczna ;D

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Śliczna, ale nie w moim guście niestety.. :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
mmm boska kiecka  ;D ;D ;D Ja też chce tren i długi welon  ;D ;D ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
haha właśnie o niej pisałam w moim odliczanku!
Mierzyłam ją we wtorek w Arvenie i powiem szczerze, że tak jak byłam w niej zakochana, tak odkochałam się w sekundę! ;D
Nie wiem, czy to przez kolor- ecru, ale wyglądałam w niej strasznie staro... nawet pani powiedziała, że to nie dla mnie, że mnie postarzyła...
No i się zawiodłam, bo na stronie tak pięknie wyglądała... ;) no fakt, w salonie już taka wymemłana od mierzenia, może to też miało wpływ, ale ogólnie kiecka dla wyyyysoookich dziewczyn i raczej starszych i/lub poważniejszych ;)

A Ty mka ile masz wzrostu? :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Nie, nie! ja mierzyłam Faz z La Sposy! ale są prawie identyczne! ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Ja tam się w nich różnic dopatrzeć nie mogę  ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Czy ja wiem, ze prawie identyczne? ::)
No tak nie bardzo.. mi się ta moja bardziej podoba...na tą co wkleiłaś to bym uwagi nie zwróciła ::) ::) :P

Ja mam 168 w butkach to będzie ze 173...Może i dla wysokich ale póki nie zmierzę to i tak będę w niej zakochana :D :D
Dużo zależy od figury też mi się wydaje. .ta modelka co wkleiłaś Agatko to taka typowa grucha (tak wygląda) a ja mam pełny i biust i biodra..a talia mimo paru zbędnych kg i tak jest ;D. .więc liczę, że po ćwiczeniach pięknie wbiję się w nią ;) A jeśli nie...to cóż.. jest tyle ładnych kiecek ::) ::)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
piekna suknia, faktycznie. i tez mi sie bardziej podoba ta pierwsza jakos..
ale kochana mko, na suknie z 2009 to sie chyba powoli robi pozno. malo sie orientuje, ale one w ktoryms momencie sa juz chyba niezamawialne..? pomijajac rabacik jaki bys na bank dostala ;).
aaale nie namawiam nie namawiam, bo czasu sporo jeszcze jest i pewnie i tak bys sie nie zdecydowala. ale moze warto przymierzyc, tak dla siebie, zeby sie potem nie zastanawiac ;)?

gratuluje domku  :hopsa: :hopsa:
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja nie pałam zachwytem do obu wklejonych sukienek... ;) Ale to przecież tylko moje zdanie :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hmm mka, no co Ty! przecież tylko górą się różnią! ???
Zresztą przymierzysz, to będziesz wiedziała czy Ci pasuje czy nie...
Również uważam, że są przepiękne, ale nie każdej dziewczynie pasują...

Co do rabatu, to mi się podobała suknia z kolekcji 2009 z Pronovias w Novii i nic z ceny nie spuszczali... :-\
Nadal ponad 4 tysiące wołali... :-\

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Kiecka BOMBA  ;)

Ja biust też mam także tylko góra by  dobrze wyglądała  :brewki: gorzej z dołem :P

:-* piątkowe

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Sukienki łądne ale nie dla mnie i nie w moim guście. A biut utonałby :P:P Musiałabym go ze świecą szukać w tym dekolcie :P

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
SUknia ładna, choć za rybkami nie przepadam.
Jednak Droga MKO, wybacz moją szczerość, ale ja Ciebie w tekiej sukience nie widzę. Do rybek nie można mieć praktycznie wcale bioder, bo taki krój sukienki baaardzo biodra optycznie poszerza. I do tego tak jak napisała aagatkaa - do niej tzreba mieć naprawdę sporo cm wzrostu, grubo powyżej 170...
Mam nadzieję, że się nie obraziłaś...  :blagam:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
mi się rybki w zasadzie nie podobają ale ta jest cudna... przynajmniej na fotce :) do rybek faktycznie trzeba mieć figurę ale moim zdaniem lepiej wyglądają w nich dziewczyny, które tyłek mają niż te beztyłkowe  ::) więc bioderka jak najbardziej ;)

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Cudowna ta suknia..... ale tak jak wiekszosc za rybkami nie przepadam i tez uwazam ze trzeba byc naprawde zgrabna i wysoka laseczka by w niej ladnie wygladac...... Gratuluje budowy mnie tez sie mazy ale narazie musi mi wystarczyc moje M-3 :) :*:*:* wieczorne

Offline mka

• Chuck Norris

Witam drogie Panie!! :hopsa:

Wczoraj był wieczór z Legolasem  :los: .. więc same rozumiecie :brewki: :brewki: :brewki:

Katar powoli przechodzi, więc wracam do życia ::) Ale smutno mi jakoś bo takie tam „raczysko” mamy w rodzinie i nie chce odpuścić... :'(

Wracając do sukni...póki nie zmierzę to nie będę wiedzieć... a wiadomo jak to jest :D
Często coś na wieszaku nam się podoba, a na nas już nie leży za ładnie ale też bywa na odwrót ::) ::)
No nic kolekcję 2009 właśnie przecenili i postaram się wybrać jak trochę pogoda zejdzie z tonu :D :D

Wczoraj było cały dzionek koło 0 a dzisiaj znowu tyle na minusie....ale słoneczko jest  :okularnik: Może dziada weźmiemy i na jakiś dłuższy spacer się wybierzemy w ramach dotlenienia się weekendowego.. :blant:

A za tydzień morze, plaża, basen (a właśnie jakiś strój kąpielowy muszę kupić na te swoje bimbalony.... :glupek:)

Buziaki weekendowe :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Za tydzień to Ci się szykuje szał ciał  ;D ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja generalnie za rybkami też nie jestem :)

jak ja Ci tego wypadu zazdroszczę... morze plaża... ech

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Mnie się też bardziej podoba suknia nr. 1  ;D

Wczoraj był wieczór z Legolasem   :los: .. więc same rozumiecie :brewki: :brewki: :brewki:
też oglądałam  ;D ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Strasznie odważna ta suknia, ale może byc bardzo ciekawe połączenie z Twoją urodą;) Ciekawi mnie jak z włosami. Sądzę,że ładnie byłoby gdyby włosy były lekko wyprostowane lub spięte. No ciekawie, ciekawie;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Fajna ta suknia! Mam nadzieję, że nie rozczaruje Cię tak jak mnie moja Aspen  :'(

Buziaczki  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Kochana, przymierzyć nigdy nie zaszkodzi! ;) :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
mka sukienka jest cudowna ;D ja w rybkach wyglądam jak cieć, zycze Ci z calego serca zebys Ty w niej wyglądała olśniewająco :przytul:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Strasznie odważna ta suknia, ale może byc bardzo ciekawe połączenie z Twoją urodą;)

Czy ja wiem odważna  ::) ::) moim zdaniem jest śliczna  ;D ;D W sumie lolalola6969 z czym uważasz że jest odważna  ???

Marta czy oglądałaś może losowanie drużyn piłkarskich do euro 2012 ?  ;D ;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
pozdrowionka zostawiam :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline agu-s

• Chuck Norris
hellou ;D