Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243433 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Tez miałam wczoraj wieczór kebabowy  ;)
Zjadłam ciesząc się jak dziecko, a później miałam wyrzuty sumienia... ale już mi przeszły  ;D ;)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Justys ty to akurat jestes tak szczupła ze niewiem co to za wyrzuty mialas

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

O ho!  :hopsa: Widzę, ze tu więcej chętnych na kebabika.. :Mcdonalds: oprócz Morgan (po prostu chyba nie jadłaś dobrego :D :D :D::) ::)

ojjj..ja tez lubie takie "chamskie" żarcie od czasu do czasu...Kebabik jak najbardziej - a powiedz gdzie kupujecie?  ;D

No mamy ten komfort, że kebab jest tuż obok bloku ;D - turek go prowadzi ma parę takich kebabów w Szn. :P :P

Marta ty masz urodziny 21 kwietnia a ja mam 26 kwietnia  ;D

Moja Sis ma 26 kwietnia... :urodziny: :Daje_kwiatka:

Tez miałam wczoraj wieczór kebabowy  ;)

No proszę...telepatia?  :D :D :D

A dzisiaj na balkonie znalazłam zarzniętą zupę grzybową  :obiad: ..z zeszłego tygodnia...No nic rozmrozi się i będzie pyszna :p

Dzisiaj nic mi się nie śniło...tzn. nic ślubnego :D Za to łaziłam z PMem i z jakimiś dziećmi po zaspach śniegu  :balwan: , potem wsiedliśmy do jakiegoś pociągu. Przeszliśmy się w tą i z powrotem i jak zauważyliśmy, że już trochę za daleko odjechaliśmy (a pociąg jechał wolno) to postanowiliśmy wysiąść ..a w tym momencie pociąg się bardzo rozpędził, a na jakimś zegarze wyskoczyło, że najbliższa stacja za 964 godziny......  :mdleje: :mdleje: :mdleje: No ale udało nam się wyturlać z pociągu jakoś szybciej ..tylko, że było już lato  :okularnik: a nie zima ..i chodziliśmy po wielgachnych wydmach... ::) ::)

A więc tak, w nd. spotkanie z faworytami, aczkolwiek panowie z Kołobrzegu odpisali mi, ze grają na weselach  :jupi: :jupi: :jupi: ....Więc muszę się wywiedzieć co i jak tam u nich :D :D

Coś ja miałam...aaaa...za 2 tyg bedziemy nad morzem  :brawo: ...które zamarza...a w Świnoujściu morze wygląda tak:  http://www.plaza.swi.pl/  Superowo, nie mogę się doczekać :skacza:

Miłego dnia  :-* :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Jeszcze coś dla Was..tyko ciii bo PM to mnie.... :Kill: :Kill: :Kill:

Oto jak mój pies zdradza mnie z moim Narzeczonym  :mdleje: :mdleje: :mdleje: (jakość foty słaba bo to na szybko telefonem robiłam) ;)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Marta no macie klimat  ;D miedzy wami jest tylko 5dni roznicy robicie imprezki ur razem?Tak jak moje dzieci mają razem bo są z 5 i 7 stycznia  ;D
A ta kamerka na zywo jaki klimat hehe zazdroszcze tej wyprawy nad morze ja pewnie pojade w wakacje w pomorskie jak co roku to zawitam nad nasze polskie morze
a to foto hehehe super  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Ty to masz te sny  ;)

Pobytu nad morzem zazdroszczę... A jeszcze bardziej tego, że tak blisko morza mieszkasz  ;D My nad morzem bywam tylko raz w roku  :-\

Zdjęcia psiaka i PM - boskie. Integracja na całego  ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hehehe psiak jak się rozwalił!! :D :D :D
A kędziorki podobne do Twoich trochę co...?! :P ;) ;D ;D ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
hehehehhehehh...dobre!! piesek ja my to w domu mówimy leży "kołami do góry" ;) ;D ;D ;D

..wiesz pytałam gdzie kupujecie kebaba..bo my własnie kiedys u PRAWDZIWEGO turka kupowalismy na Bramie Portowej..ale tam zrobili remont i tej kebabowni juz nie ma...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A ja mam urodziny 16. kwietnia :))

Zrób coś, aby była już wiosna....

Offline ada1988

• Chuck Norris
ach morze... Martuś pozdrów ode mnie morze... ja się tak strasznie stęskniłam za morzem, mieliśmy w tym roku jechać ale nie wyjdzie...  :P :P :P :P

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Psinka super  ;D moja Szilcia też tak śpi hehehhe
A co do morza to zazdroszczę Ci że masz je tak blisko..... my musimy trochę jechać  ::) mam nadzieję że w tym roku zamoczę się w morzu  ;D  ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
ale pies boski ;D ;D

Ja jadę nad morze 13 lutego ale do Pogorzelicy ;D

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
 Oj Kochana nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze tego morza... Kocham je.... wole jechac nad nasze morze niz gdzies kolwiek za granice :):)A ta kamerka boska chociaz na moment moge zobaczyc jak tam u Was jest :)

Moj w przyszlym tyg sie wybiera do Gdyni... ustalic warunki pracy... nawet nie wiecie jak mu zazdroszcze sama bym pojechala ale ehhh trzymam urlopik na weselicho :)

Zdjecie rewelacja... slodki piesek a i Pm przystojny ;)

Ehhh... kebaby... uwilebiam je a zwlaszcza dletego ze to jest najmniej kaloryczny fast food ze wszystkich :) W sobote idziemy na imprezke z Jolenka i podejrzewam ze pewnie nad ranem odwiedzimy Turka :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja też zazdroszczę morza... ;)
Fajna fotka ;D

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Fajna fotka, piesek śliczny ;D

Offline mka

• Chuck Norris

Cioteczka Nas nawiedziła i skończyło się alkoholowo  :brewki: :pijaki:

Ale my dzisiaj akcję mieliśmy z Roberosem  :mdleje: ..ale nie mogę opowiadać bo to intymne  ::) ::) ...jednym słowem ciągle ktoś nam przeszkadzał...buhahaha  :glupek: :hahaha:

Jutro łyżwy i półfinał ręcznej :D.....Łyżwy-czy ja Wam opowiadałam jak to...a opowiadałam juz pamiętam :glupek:

No ale inna opowieść jest taka jak to 2 lata temu Robertos chciał zaszaleć  :bredzisz: (on na łyżwach śmiga ja dryfuje przy barierce  :hahahaha: ) i...Ja sobie spokojnie swoim tempem, a on się rozszalał podjechał do mnie „od tyłu”  :brewki: :los: złapał mnie za biodra  ::)..ja pchnięta jego mocą  :brewki: , straciłam równowagę i upadliśmy...tylko, że on miękko, a ja na kość ogonową...tydzień czasu nie mogłam chodzić!!!! :protestuje: I się obraziłam na niego  :obrazony: i więcej już na łyżwy nie poszliśmy  :p....a teraz mnie męczy i dręczy i na łyżwy, na łyżwy...no ok... ;) ;)

Marta no macie klimat  ;D miedzy wami jest tylko 5dni roznicy robicie imprezki ur razem?Tak jak moje dzieci mają razem bo są z 5 i 7 stycznia  ;D

Nie robiłyśmy bo między nami jest 9 lat różnicy :D :D....hihi Ewa jest starsza ode mnie...więc jak ona miała 18 to ja jeszcze lekko smarkata byłam :dzidzia: :glupek:

A ja mam urodziny 16. kwietnia :))
Zrób coś, aby była już wiosna....

Toż Ty baran jesteś jeszcze :hopsa: :uscisk:

Co do pogody to nie mam takich mocy-ale też oponuję za wiosną :okularnik:

... A jeszcze bardziej tego, że tak blisko morza mieszkasz  ;D

A co do morza to zazdroszczę Ci że masz je tak blisko.....

I tu mi się przypomina pewna anegdota o Szczecinie...Facet zatrzymuje tramwaj i pyta :Panie, a którym tramwajem dojadę nad morze... :glupek: Nic osobistego dziewczyny  :p...ale tak to już jest że północ PL na weekend robi wypady nad morze a centrala w góry ::) ::)

..wiesz pytałam gdzie kupujecie kebaba..bo my własnie kiedys u PRAWDZIWEGO turka kupowalismy na Bramie Portowej..ale tam zrobili remont i tej kebabowni juz nie ma...

Wiem o jakim kebabie mówisz ;D Mój Roberto uwielbiał tam jeść :hopsa: Ten facet co ma tu koło Nas kebab to tez prawdziwny turek kiedyś o właścicielu tych kebabów w Szn. nawet w kurierze pisali jaki to obrotny facet...pół rodziny tu ściągnął ::) ::)

Ja jadę nad morze 13 lutego ale do Pogorzelicy ;D

Tylko na 13? My będziemy 12-14 moczyć dupska w basenie  :wanna: ..z przerwą na wizytę w Kołobrzegu i gofry...... :hopsa: :hopsa: :hopsa:

W sobote idziemy na imprezke z Jolenka i podejrzewam ze pewnie nad ranem odwiedzimy Turka :)

Hihih u Nas to też jest standardowa procedura po baletach.. nad ranem kebab :Obiad: :los:

Hehehe psiak jak się rozwalił!! :D :D :D
A kędziorki podobne do Twoich trochę co...?! :P ;) ;D ;D ;D

No włosy na maxa mamy podobne (nawet kolorek u niego na łepku taki sam jak mój  :D )...w końcu „jaki pan taki pies”.... :los:

a to foto hehehe super  ;D
Zdjęcia psiaka i PM - boskie. Integracja na całego  ;D
hehehehhehehh...dobre!! piesek ja my to w domu mówimy leży "kołami do góry" ;) ;D ;D ;D
Psinka super  ;D moja Szilcia też tak śpi hehehhe
ale pies boski ;D ;D
Zdjecie rewelacja... slodki piesek a i Pm przystojny ;)
Fajna fotka ;D
Fajna fotka, piesek śliczny ;D

Uff...chciałabym podziękować wszystkim, którym zawdzięczam to że tu stoję.. :glupek: Dziękuję mojemu Narzeczonemu i Forestowi za to że tak mnie wspierali i inspirowali...  :bredzisz: Nagrodę dedukuję „moim chłopakom” :hopsa: Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru... :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Gofry lepsze są w Grzybowie niż w Kołobrzegu  :P

Ale zimą bankowo zamknięte...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris

W sumie to już się nie dziwię, że Martuś tu na cyku pisze... :D :D :D ;) :przytul:

Mysia ale ją pocieszyłaś!! ;) :D

Kolorowych Kędziorku! :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
 ;D

No co... latem sobie spróbuje  :P ;D ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
Marta jedziemy 13 lutego na tydzień ;) ale z mamą moją, małż zostaje w Szczecinie. Ktoś musi pracować, żeby kto inny mógł odpoczywać :P ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
W sumie to już się nie dziwię, że Martuś tu na cyku pisze... :D :D :D ;) :przytul:

Mnie też  ;)

Ale my dzisiaj akcję mieliśmy z Roberosem  :mdleje: ..ale nie mogę opowiadać bo to intymne  ::) ::) ...jednym słowem ciągle ktoś nam przeszkadzał...buhahaha  :glupek: :hahaha:

I to też mnie nie dziwi  ;D ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris

skądś to znam ;D

buziaczki weekendowe :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja też należę do baranów i też z 16 kwietnia :P Wszystkie barany - łączmy się :P ;)
Ale Twoje posty są wesołe, musze zapamiętać ze jak tylko będę miała zły humor to muszę do Ciebie wejść na poprawę :P ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
madzia_n łączę się z Tobą :D:D:D

A tak Marta, jestem baranem z krwi i kości, beeeee  ;D

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
A ja jestem rakiem i też się moge z wami łączyć, byle mnie te barany nie staranowały  ;D Raczki malutkie są

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Mój piesio tez tak robił  ;D ;D, tak mi ciepło w główkę było i plecy :D :D. zostawiam weekendowe :-* :-*

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
czadowa psinka :-) normalnie sama słodycz ;D nie byłas zadrosna??  ;D ;D ;D
to jest dobre w ogole z tymi zwierzątkami.. ja tez mam małą psine , która śpi z nami na łóżku ;D  zawsze w zwyczaju ma to, że nie położy się obok, tylko na nogach... niby mnie to denerwuje, ale jak się obudzę w nocy, to zamiast przesunąć Oskara na bok. Bo nie daje mi się nawet przekręcić na bok, to ja leżę i cierpną mi nogi. Żeby tylko nie obudzić biednego pieska ;D bo to takie kochane stworzonko...   i mówią, że to człowiek rządzi nad zwierzakiem ;D ;D ;D  sasasasasa

pozdrawiam niedzielnie   :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Nasz tez dzisiaj władował się do wyrka. Tylko że on jest taki cwanyże nie położy się w nogi tylko zawsze między nas :P Rozdziale nas, taki zazdrośnik. A jak tulę się do PM to za nogawki go ciagnie byle odsunął się ode mnie  ;D

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Witam niedzielnie :*
Ja naleze do skorpionow :P i wcale nie jestem taka jak mowia o skorpionach :) Co do pieskow mialam kiedys bokserke  robila tak samo ale ja uwielbialam z nia spac bylo tak cieplutko :) :*:*:*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehe super fotka!!!! a twój pies to dziewczyna czy chłopak  :P :P :P ;D ;D ;D ;D

:-* :-* sle