Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243064 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Anjuszka a no! ;D mój Ł. pochodzi z podjuch, a teraz i ja tam mieszkam ;D ale już niedługo... ;)
A gdzie pracujesz?;d

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Nie mogę tu nic reklamować ;p

Offline m_lena

• uzależniony
ehhh nie mogę się już doczekać wesela ;)
jak tam wybeiranei zespołu? wysunął sie jakiś faworyt?
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

słodka_wanilia Kochana dzięki za foty sali.... :brawo_2: :skacza:

No te serca...powiem tak, jak ja tam byłam teraz w styczniu to Pani mi powiedziała, że oni za parę młodą mają ta tylko pergole ze sztucznych kwiatów- co jest na stronie na fotkach  ::) ...ale to już jest stare i chcą coś nowego wymyślić  ;D ...i to było teraz w styczniu ..więc podejrzewam, ze owa dekoracja była „dorobiona” przez PM ;D ;D Dlatego też właścicielka mi powiedziała, że mogę podjechać w tym sezonie, albo na początku przyszłego i sprawdzić co oni maja nowego...jeśli mi się spodoba to ok.. jeśli nie to będę coś mogła pozmieniać „bez gwoździków”  ;) ;)....Co ja jeszcze.. acha te serwetki mi się nie podobają ja bym jakoś inaczej je ułożyła i przede wszystkim w kolorze, a nie białe (chociaż to też kolor :p )...no ale to już moje wizje-sali wiele nie potrzeba :hopsa: Ale wiadomo każdy robi po swojemu :brewki: :brewki:

Kochana, taki koszmar o nieumytej głowie w dniu ślubu to dla mnie chyba by był najgorszy z najgorszych, bo na punkcie czystych włosów mam świra  :bredzisz:

Ja też tak mam dlatego chciałam umyć głowę-a tu takie cyrki :urwanie_glowy: :cegly:

mka przepraszam, że tak tu w Twoim wątku :P
Masz za to buziaka! ;D :-* :-* :-*

No co za prywata mi tu  :czeka: ....hihiih  :hahahaha: :hahahaha: , a Anjuszka to w hotelu pracuje-tak, prawda? ;D ;D

ehhh nie mogę się już doczekać wesela ;)
jak tam wybeiranei zespołu? wysunął sie jakiś faworyt?

Faworytów jest siedmiu.. tzn. 7 zespołów  :mdleje: :mdleje: ...ale tak na prawdę podobają nam się dwa  :brawo_2: , z czego jeden raczej nie gra na weselach  :buu: , ale ten drugi gra i spotkamy się z nimi na gali na zamku w niedziele  :brewki:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Oj Marta, Ty paplo, wszystko musisz wygadać.... ;p

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo!! ;D a Ty mka skąd masz takie poufne informacje?! ;D ale masz wtyki niezłe! :P :D

A na targach też beeedeee! :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mozna się jeszcze dołączyć ??

postaram się nadrobic  :D :D :D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.

...no ale to już moje wizje-sali wiele nie potrzeba :hopsa: Ale wiadomo każdy robi po swojemu :brewki: :brewki:

Ja też mam swoją wizję sali  ;D I nie obraźcie się dziewczynki ale ŻADNYCH SERC ZA PLECAMI, GOŁĄBKÓW, OBRĄCZEK ITP......  :mdleje: :dno:
Ciekawa jestem tego waszego zespołu bardzo bardzo bardzo  ;D ;D ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Justys851 witam  :hello: i zapraszam  :hopsa:

Oj Marta, Ty paplo, wszystko musisz wygadać.... ;p

No ale obyło się bez reklamy...hihihi  :uscisk: :brewki: :los:

Ooo!! ;D a Ty mka skąd masz takie poufne informacje?! ;D ale masz wtyki niezłe! :P :D

A na targach też beeedeee! :P

A no mam! 8) 8) Się z Anjuszką kontaktowałam na prv...ale już nie zdradzę, że o zespół ( :los: ) chodziło bo nie będę już plotkować...  :na_ucho:  ::) :glupek:

Takk??  :drapanie: :brewki: Na targach będziesz córko marnotrawna  :Mdleje_1: , a na spotkaniu w czekoladowej Cię nie było... :terefere: :p :p

Ja też mam swoją wizję sali  ;D I nie obraźcie się dziewczynki ale ŻADNYCH SERC ZA PLECAMI, GOŁĄBKÓW, OBRĄCZEK ITP......  :mdleje: :dno:
Ciekawa jestem tego waszego zespołu bardzo bardzo bardzo  ;D ;D ;D

Zgadzam się co do gołębi i obrączek  ;D ;D ....Się nie obrażamy no coś Ty  ;) ;) - mi się wizja jeszcze z 15 razy będzie ustalać :hahahaha: :hahahaha: - ale w końcu mamy czas..  :D :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hehehehe osz Ty!!! nooo paaa! jak mi wypomina niedobrota!!! :obrazony: :obrazony: :obrazony:  :P :P :P ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
czyli sala już zarezerwowana ;D gratuluję :D
więcej nie nadrobiłam a mam taaaakie zaległości ::)

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Przyjmiesz mnie jeszcze :):)

Postaram sie nadrobic wszystkie stronice ....

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja chyba też nie miałam takich duperelków na sali jak gołębie itd w sumie to ja już nawet nie pamietam... ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Popieram Kasię... Gołębiom, sercom i obrączkom za plecami - mówię stanowcze NIE  ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
A mnie się serca za plecami podobają :D i u nas w hotelu, w którym jak już wyplotkowałaś, pracuję, są takie serca zawsze za Młodą Parą :D:D taki mamy stajl :D więc teraz będę reklamować firmę, róbcie wesela u nas w hotelu :D :D :D
Agatko ja się jej pochwaliłam, chciałam żeby się liczyła z moim z zdaniem, a nie że ja tak tylko na piękne oczy... :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
wszystko zależy od tego jak te ozdoby są wykonane  ;) nigdy nie zapomnę jak w piątek przed weselem pojechałam na salę rozłożyć winietki i zobaczyłam szkaradną dekorację nad naszym stołem ... wielgachne obrączki owinięte folią aluminiową i dwa wyliniałe gołębie na nich... myślałam, że padnę... na szczęście po szybkiej reakcji dekoracja zniknęła ;)

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
U nas za nami beda 2 serca z pior:) Mnie akurat sie to podoba :)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Hmmm ciekawe macie pomysly,bo ja jeszcze niewiem co będzie "wisiało" za naszymi plecami :hmmm:

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Ja też jeszcze nie wiem co bym chciała za plecami. Widziałam gdzieś taką kurtynę świetlną, za materiałem za plecami państwa młodych. Pamiętam, że nawet nieźle to wyglądało ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
U nas będzie właśnie ta "świetlna kurtyna"

Anjuszka i co? posłuchałą?! :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Agatko, a to już Marty się musisz zapytać ;D

Offline mka

• Chuck Norris

No dziewczyny! :los: Koniec tego dobrego-muszę tu porządek zrobić  :bicz: bo się rozbrykałyście  :hahahaha: :hahahaha:

MadziaGrzes Witam i zapraszam  :hello: ...nie ma co nadrabiać...obejrzyj tylko foty..co się w wątku działo to zaraz się dowiesz bo dla agu-s zrobiłam skrót najważniejszych info  :D :D :D

więcej nie nadrobiłam a mam taaaakie zaległości ::)

W skrócie - mamy salę, foto i wideo...aktualnie dylemat mamy z orkiestrą...i już jesteś na bieżąco!!  :hopsa: :brewki:

Acha...Byłam na mini spotkanku forumkowym z galaretką i agairish   :hahahaha: :hahahaha: za co mój Roberto sie obraził  :obrazony: bo to były jego urodziny  :urodziny: ..i co jeszcze w telegraficznym skrócie.. hmmmmmmm.... :drapanie:

A, aagatkaa , Anjuszka  i justys0101 mają tak za uszami u mnie... :terefere:

ja chyba też nie miałam takich duperelków na sali jak gołębie itd w sumie to ja już nawet nie pamietam... ;D

Oj, dobra, dobra nie pamiętasz...Ja tam zaraz znajdę relacyjkę i sprawdzę co miałaś :D :D :D :D

i dwa wyliniałe gołębie na nich...

wiśniowa nie pisz tak bo jak daję głowę do przodu to mi scenka opada :szczeka: :skacza:

Popieram Kasię... Gołębiom, sercom i obrączkom za plecami - mówię stanowcze NIE  ;)

Ja też jeszcze nie wiem co bym chciała za plecami. Widziałam gdzieś taką kurtynę świetlną, za materiałem za plecami państwa młodych. Pamiętam, że nawet nieźle to wyglądało ;D

U nas będzie właśnie ta "świetlna kurtyna"

Ja też bym najbardziej chciała kurtynę  ::) ::) ::) ::) ..ale się nie wychylałam bo juz mi Anjuszka napisała, że bezguście i :ważna: jestem :hopsa:

A mnie się serca za plecami podobają :D i u nas w hotelu, w którym jak już wyplotkowałaś, pracuję, są takie serca zawsze za Młodą Parą :D:D taki mamy stajl :D więc teraz będę reklamować firmę, róbcie wesela u nas w hotelu :D :D :D
Agatko ja się jej pochwaliłam, chciałam żeby się liczyła z moim z zdaniem, a nie że ja tak tylko na piękne oczy... :D

Anjuszka i co? posłuchałą?! :D

Agatko, a to już Marty się musisz zapytać ;D

No i tak gadacie sobie o mnie beze mnie  :czeka: ....jak już się dowiedziałam, że Anjuszka pracuje w hotelu  :brewki: to od razu zaznaczę, że jej opinia o zespołach stała się dla mnie :ważna:  :tak_2: a pięknych oczu  :Zakochany: to nie miałam jeszcze sposobności zobaczyć więc nie wiem czy działają  :glupek: :glupek: :p

No koniec tej głupawki  :glupek: :biala_flaga: ...ide niedługo wyjąć akumuluku z samochodu bo padł :auto:

Offline ada1988

• Chuck Norris
i jestem ciekawa czy znalazłaś czy nie ;D heh...

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Wariatki  ;D :skacza:

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
:* :* zimowe ale cieplutkie jak latem , próbuje nadrobić zaległości ale wysiadłam w połowie... Koszmary ślubne hehe?  no ładnie... to aż tak źle wyobrażasz sobie ślub że koszmary?

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
I tak nas bardzo lubisz  :-*

A jakby co, to ja służę radą  w każdej innej kwestii, oczywiście jeżeli będę posiadać wiedzę :D <ważniak> hihihi

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Współczuję problemów z akumulatorem, na szczęście nasz jeszcze (odpukać) nie robi nam numerów z "niezapalaniem". Brrr :)

Ściskam cieplutko :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
jednak miałam gołąbki czy co to tam było :P ale generalnie nie zwracałam na to uwagi :P
teraz fotki przeglądałam ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
...a my mieliśmy kurtynę świetlną i dwa serca (ale nie takie tandetne)..i baaardzo nam sie to podobało. Gościom te dekracje też sie podobały...a szczególnie kurtyna jak już sobie ładnie świeciła wieczorkiem.. ;D
..mka a jakie to te dwa zespoły które chciałabys miec u siebie?

Offline aagatkaa

• Chuck Norris

A, aagatkaa , Anjuszka  i justys0101 mają tak za uszami u mnie... :terefere:

Oj oj oj!! bo teraz wyszło, że Ci niesamowicie dokuczamy!! :na_ucho: :terefere:
A tak wcale nie jest!! :D :p :p