Dobrze kochane, zaczynamy

nie czuję się jak świeżynka, no ale cóż

obowiązek forumkowy czeka

Spotkałyśmy się z dziewczynami na miejscu. Była świadkowa Joanna, moje przyjaciółki Justyna, Iga, Ania, oraz bliższe koleżanki Kinga, Kasia, Renia i kuzynka Marta. Miała przyjść jeszcze druga kuzynka, ale wystawiła mnie (Nas) do wiatru

Gdy zebrały sie wszystkie dziołszki, Asia wyciągnęła mój zestaw "Panienki"

a później zadania

trzy zdjęcia części ciała, moim zadaniem było odgadnąć, która należy do PM

oczywiście było bardzo kiepskie światło, a Asia pokazywała zdjęcia z daleka, ciągle się myliłam

co jest z resztą powodem mojego kaca, bo za każdy błąd musiałam pić karniaka
Pierwszy prezencik bardzo ochoczo zademonstrowałam

nie jestem pewna drugiej konkurencji, ale chyba to były białe stringi, na których musiały się pojawić trzy podpisy mężczyzn

szybko odnalazłam ofiary, a następnie równie ochoczo zademonstrowałam prezent

Później musiałam odnaleźć faceta, który da sobie wytatuować moje imię na ramieniu

Za to był prezencik (nie jestem pewna za jaką konkurencje jaki prezent, ale chyba to było tak) Iga i penisek

Następnie Asia wyciągnęła trzy naklejki i kazała znaleźć trzy osoby, które dadzą sobie je nakleić

mały pryszcz

i tutaj pojawił się kolejny prezent, które również zademonstrowałam

(dół piżamki)

Ostatnim zadaniem było skleić się taśma z trzema facetami. powiem Wam, że jak teraz o tym myślę, to wiem za bardzo o co chodziło

ale zadanie wykonałam celująco

of course

I dostałam prezencik, który, po raz kolejny, ochoczo zademonstrowałam

Dostałam również mydełko, tzn tak mi sie w tedy wydawało, okazało się, ze to do wanny. Wysmarowałam się tym jak głupia i świeciłam się jak psu jajca

ogólnie wytańczyłam się, zdarłam głos przy rapowaniu z Igą i gadaniu po hiszpańsku (dodam, że hiszpański znam tyle co z telenoweli)

była to impreza życia, bawiłam się świetnie, a najważniejsza spędziłam ten wieczór ze wspaniałymi dziewczynami

I najlepszą świadkową na świecie

Przepraszam, jeżeli zdjęcia kogoś uraziły, zdegustowały, moje miny przeraziły....ale ja taka jestem

niestety nie wszystkie zdjęcia mogłam wkleić, cenzurka