Autor Wątek: Elizabeth Konin  (Przeczytany 4254 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline silena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010
Elizabeth Konin
« dnia: 4 Grudnia 2009, 16:35 »
Zakładam nowy wątek, bo chyba nie ma jeszcze takiego na naszym forum. Co sądzicie o tych sukniach? Moim zdaniem, jak za taką cenę, zarówno materiały jak i modele mają bardzo ładne. Może jestem trochę nieobiektywna, bo chyba znalazłam tam swoją "jedyną"  ;D Chętnie zapoznam się z waszymi opiniami.
Wkleiłabym zdjęcie "mojej" sukienki, mankamentem tej firmy jest słaba strona internetowa ( chociaż wizualnie bardzo ładna)- nie można kopiować zdjęć  :-\

Offline silena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010
Odp: Elizabeth Konin
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Grudnia 2009, 22:05 »
nie macie żadnych opinii ??? nikt nie miał od nich sukienki?

Offline Joanna1912

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19 czerwiec 2010
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Grudnia 2009, 19:24 »
Witam,ja wlasnie dzis odebralam sukienke z tej firmy i jak narazie jestem zadowolona.Obejrzalam ja ,jest ladnie uszyta .Zaproponowano mi takze czyszczenie na 1,5 miesiaca przed slubem.Jak ja sfotografuje wkleje zdjecie Pozdrawiam

Offline Justyna86bdg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Grudnia 2009, 22:01 »
Hej ja też kupiłam swoja sukienkę w tym salonie i jak narazie jestem zadowolona z wyboru! Mam pewne obawy co do trenu bo jest dość długi ale nie mogłam się oprzeć tak pięknie wyglądała!

Offline Joanna1912

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19 czerwiec 2010
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Grudnia 2009, 12:17 »
To moze wklej zdjecie ,ja swoja tez sfotografuje jak tylko odzyskam moj aparat ;D

Offline pigwa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Grudnia 2009, 19:32 »
jak ogladam wlasnie te sukienki to widze brak mysli, wszystko posciagane!!! sukienki podobne do innych firm, ech. szkoda, naprawde.

Offline Silvara

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Marca 2010, 19:04 »
Witam,
ja kupiłam swoją suknię właśnie tej firmy, tą jedyną upatrzyłam sobie na otwarciu salonu w szczecinie. przymierzyłam raz, drugi, trzeci. i zamówiłam :)  będzie pod koniec kwietnia. juz nie mogę się doczekać, kiedy przyjdzie :)

Offline molly18
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010.
« Odpowiedź #7 dnia: 1 Maja 2010, 19:44 »
Ja wczoraj też zamówiłam sobie suknię z tej firmy.  Szukałam, szukałam tej jedynej bardzo długo, przymierzyłam chyba 100 sukni a jednak od Elizabeth okazała się najlepszą.  Nie wiem czy są pościągane z innych firm, ale tylko ta jedna miała wszystkie te elementy, które sobie wymarzyłam i jak ją przymierzyłam, to wiedziałam, że to TA (a myślałam że to już niemożliwe, żebym tak się poczuła).   
:)