Autor Wątek: sale na ogrodach dzialkowych  (Przeczytany 57834 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anuszkona
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.07.2013
Odp: sale na ogrodach dzialkowych
« Odpowiedź #90 dnia: 29 Czerwca 2012, 11:14 »
witam :)  troche chyba odświeżę wątek :) mam wesele na działkach 13. 07. 2013  na derdowskiego :) wszystko super fajnie ale generalnie mam wszystko oprócz kucharzy i obsługi!!! :'( :'( :'( czy macie może jakiś sprawdzone informacje na temat kucharzy z obsługą.  ???? byłabym bardzo wdzięczna.  :):):)

Offline gosia_pawel_85

• forumowicz
  • 3.08.2013 Nasz Magiczny Ślub
  • data ślubu: 3.08.2013
« Odpowiedź #91 dnia: 5 Lutego 2013, 13:36 »
heeej!
my mamy w sierpniu tez na derdowskiego.
tez bedziemy szukac kucharza,bo naszemu sie zmarlo :( wiec...
powiedz mi jak u Was wyglada sprawa z dekoraja sali? wynajmujecie kogos? czy sami probujecie?

Offline franekkimono
  • bywalec
« Odpowiedź #92 dnia: 16 Lutego 2013, 23:52 »
ja korzystałam z firmy artena i byłam bardzo zadowolona. za dekoracje sali na działkach na łuczniczej płaciłam 1700 zł. http://www.artena.pl/galeriasale.html

Offline anuszkona
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.07.2013
« Odpowiedź #93 dnia: 17 Lutego 2013, 15:19 »
My mamy kucharkę z pyrzyc, taka starsza  babka ale wydaje sie być ok, widzieliśmy jak urzadziła wesele tam na derdowskiego w tamtym roku :) jest tania i duuuzo gotuje  :) chyba bedzie ok :)

Offline agusia73
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
« Odpowiedź #94 dnia: 19 Lutego 2013, 16:35 »
Witam, również planuje zrobienie wesela na ogrodach działowych, właśnie jutro jedziemy obejrzeć pierwsza sale.  BARDZO proszę o pomoc czy wie może któraś z Was gdzie mieści się ta sala działkowa z 3 strony (ostatnia fotka zielona sala) bardzo ale to bardzo mi się spodobała i chciała bym pojechać ja zobaczyć jak wygląda na żywo ;) niestety właścicielka konta ostatnio logowała się w październiku wiec nie mam szans na odpowiedz od niej :) Pozdrowionka