axela2008ja własciewie bede miala tam wesele 12 lipca 2008 roku, wiec moge ci conieco powiedziec.
1- powiem ci tak dekoracja tej oto sali jest bardzo droga około 2200zł i do tego dochpdzą pokrowce na krzesła za 800złczyli razem 3000zł ja bede dekorowała sama

2- czy jest tam duszno? no sala jest duza i wysoka ale latem to bedzie tam duszno bo tam nie ma klimatyzacji i ja akurat wypozyczam klimayzatory

3- jezeli chodzi o kucharzy i zakupy to tzreba sie poprostu dogadać albo wy robicie zakupy albo kucharz a koszt takiej przyjemności to około 9000zł
4- no tak tam jest akurat mały parking i jakby zaparkowało tam wiecej niz jeden samochod to byłby problem z wyjazdem...a nocleg dla gości

sa hotele, motele i to jest ju z twoj interes gdzie ich przenocujesz bo na sali nie ma gdzie.
termin powinni mieć wolny moj narzeczony był kiedys tam na weselu i mowil ze jest fajnie..to tez zalezy od gosci...niewazny jest wygląd sali tylko to jak wy sie bawicie takie jest moje zdanie....a jezeli chcesz miec tam wesel to radze jak najszybciej zarezerwować termin koszt wynajmu to około 1600zł od czwartku do poniedziałku sala jest wasza
pozdrawiam i zapraszam do wątka zniecierpliwionych 2009