Autor Wątek: Sklep z dekoracja.  (Przeczytany 4268 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agulla2121

• Hipnotyzuj Mnie ...
  • użytkownik
  • **
  • Zakochani ... Zaczarowani :*.
  • data ślubu: 14.08.2010
Sklep z dekoracja.
« dnia: 24 Listopada 2009, 20:15 »
Hej  :D

Czy w Bydgoszczy jest jakis sklep z dekoracjami?? Jakies balony z helem , jakies duperelki na wesele ??
Widzialam w tv weeding ze jakas pani mloda poszla do takiego sklpeu (nie w pl) i kupila fajne bramki z kwiatów , i umiescila je w kosciele.Bardzo slicznie to wygladalo.Wiem ze mozna cos takiego wynajc w alejkach, ale chcialam wiedziec czy taki sklep u nas w Bydgoszczy jest , bym sie przeszla z ciekawosci i moze cos fajnego bym kupila  ::).

Offline Caro34
  • użytkownik
  • **
Odp: Sklep z dekoracja.
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Listopada 2009, 20:49 »
Ja znalazlam ten oto sklep, ktory ma duzy wybor roznorodnych dekoracji (sala, kosciol...) :
POLMARK

Wlasnie niebawem chcialam sie do niego wybrac. Czy ktos moze zna?
« Ostatnia zmiana: 25 Listopada 2009, 13:24 wysłana przez .:Anka:. »

Offline asiul
  • zapaleniec
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Listopada 2009, 21:52 »
na świętojańskiej jest sklep z dekoracjami na imprezy, nie byłam jeszcze, ale się wybiorę, bo widziałam, że mają nie tylko alony, kwiaty i takie rzeczy, ale także jakieś karty, podziękowania, papier do pakowania prezentów... więc chcę się wybrać, żeby może znaleźć tańszy 'osprzęt' do robienia zaproszeń:). ale może tam też ktoś był i się pochwali? ja o lawinowej nie słyszałam...

Offline PrzemoBydg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15/05/2010
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Listopada 2009, 10:42 »
Jest taka firma BAMADO, maja wszystko jesli chodzi o balony.

Pozdrawiam
Przemek

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Listopada 2009, 12:42 »
Ten sklep, o którym pisała Asiul nazywa się 'Impra' i znajduje się na rogu Gdańskiej i Dworcowej. Przechodziłam tamtędy kilka razy, ale jakoś nigdy nie weszłam do środka.

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Listopada 2009, 12:43 »
Rety, chyba się nie wyspałam ;D Chodziło oczywiście o róg Gdańskiej i Świętojańskiej...

Offline Baby

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Listopada 2009, 12:47 »
Ten sklep, o którym pisała Asiul nazywa się 'Impra' i znajduje się na rogu Gdańskiej i Dworcowej. Przechodziłam tamtędy kilka razy, ale jakoś nigdy nie weszłam do środka.

Dokładnie. Drugi sklep tej firmy jest na Bartodziejach na ul. Bartosza Głowackiego vis a vis  przystanku autobusowego. Ja byłam w obydwu sklepach (jakieś 2 miesiące temu) i Wam powiem, szkoda czasu. Myślałam, że coś znajdę...akurat poszukiwałam elementy do dekoracji zaproszeń. Nic nie było, jedna wielka tandeta. Nie było niczego co mi wpadło w oko i wywołało reakcję "ale ekstra, kupuję" Koniec końców kupiłam co potrzebowałam na allegro. Nie wiem, jak jest teraz - może asortyment im się poprawił.

Offline OlaSzelag

• Już na zawsze razem !!!
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Listopada 2009, 10:43 »
Ja polecam wejść do pasmanterii jak się szuka ozdób do zaproszeń.  Ja kupiłam w pasmanterii KASZMIR na dworcowej, pienne wstążki, serduszka,z materiału z metra kwiatki również i koraliki potem trochę kleju i inwencji twórczej i oryginalne zaproszenia gotowe.

Offline Baby

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Listopada 2009, 16:27 »
OlaSzelag, po pasmanteriach też chodziłam, ale niestety tego co potrzebowałam niestety nigdzie nie było. Nawet w hurtowni na Szajnochach też nic nie znalazłam, więc skorzystałam z allegro. Jedynie co to w hurtowni pasmanteryjnej tanio idzie kupić całe szpulki wstążek. Bo w pasmanterii na metry, to koszmarna cena wychodzi - szczególnie jak się kupuje kilkadziesiąt metrów.

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Listopada 2009, 19:14 »
Właśnie mi się przypomniało, że byłam niedawno w takim sklepie papierniczym, gdzie mieli mnóstwo ozdóbek do papieru, jakieś listki, kwiatki, serduszka itp. Był tam też  ogromny wybór papierów ozdobnych... O ile się nie mylę, ten sklep znajduje się w podwórzu pomiędzy Gdańską a Libelta (można wejść od obu ulic).

Offline asiul
  • zapaleniec
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Listopada 2009, 23:12 »
Nemezis, a to nie jest przypadkiem hurtowania papiernicza? wiem, ze jest gdzies na gdanskiej i ze tam mozna dostac najtaniej i najwiecej rodzajów papierow ozdobnych wlasnie..

Offline karusia_85

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Listopada 2009, 13:10 »
Dziewczyny ta hurtownia o której piszecie jest typowo dla plastyków.Można w niej kupić prawie wszystko do tworzenia kartek. Mieści się ona na przeciw byłego Rywala( jest tam duża brama) i w podwórzu jest ta hurtownia.Z tego co się orientuję najlepiej tam kupować jeśli macie kogoś znajomego co ma działalność, bo wtedy są jakieś upusty.

Offline PrzemoBydg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15/05/2010
« Odpowiedź #12 dnia: 27 Listopada 2009, 23:15 »
Nazywa się to MARS (studio-reklamy). .  Takie sklepy dla plastyków są też na ulicy Długa-> Nowy Rynek -> Poznańska.  Są dwa bodajże.
« Ostatnia zmiana: 28 Listopada 2009, 17:12 wysłana przez .:Anka:. »

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 30 Listopada 2009, 10:07 »
Bardzo fajny temat, na pewno się przyda.

Pewnie większość rzeczy zakupię przez internet, ale kiedy kluczowy będzie odcień koloru to nie ma jak iść i zobaczyć "na żywo" :)