Autor Wątek: STELKOWE odliczanie, czyli... 4.09.2010!!! :)  (Przeczytany 49991 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
Odp: STELKOWE odliczanie, czyli... 4.09.2010!!! :)
« Odpowiedź #210 dnia: 12 Maja 2010, 08:52 »
Robin  :hello: :hello: :hello: Czuj się jak u siebie  ;)

Dziś środa, a z moim wstawaniem było jeszcze gorzej niż w poniedziałek- ja się nigdy nie przyzwyczaję  :Placz_1:

zabawex Jak mam zupę na obiad to robię tak samo  ;D Tylko, że ja zawsze po zupce zjadam kanapkę z Nutellą. Jestem uzależniona od czekolady... Dzień bez chociaż kostki to dzień stracony  ::)

beaberry
"Dobrze, to podjadłem, a teraz bym coś zjadł" 
normalnie jakbym mojego Dziadka słyszała  :D

mkarolinka nie ma się co bać. Wszystko jest do przejścia. Ważne, żebyś trafiła na dobrze prowadzone nauki, wtedy będziesz chodziła z przyjemnością, a nie z poczuciem obowiązku, że musisz  :nie:

madzia_n
A co do głodomorków - mój A. też lubi pojeść ;D i kiedyś był taki sam jak Twój PM :)
jak dobrze wiedzieć, że P. może kiedyś też to przejdzie  ;)

mardewka Ty leniuchu!!!  :P

Jeśli chodzi o sprawy organizacyjne... ruszyło drukowanie zaproszeń  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: Wkleiłabym Wam jak wyglądają pierwsze strony, ale niestety będziecie musiały poczekać do wieczora, bo ten komp nie pozwala na nic prócz pracy   :ekxpert: A że dziś środa- P. idzie na "męski wieczór" to będę miała dużo czasu dla siebie i dla Was  :hopsa: To narazie tyle. Do później  :id_juz:

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #211 dnia: 12 Maja 2010, 09:03 »
Dziś środa, a z moim wstawaniem było jeszcze gorzej niż w poniedziałek- ja się nigdy nie przyzwyczaję  :Placz_1:

Nie pocieszę Cię. Ja pracuję już od prawie 3 lat i się nie przyzwyczaiłam do rannego wstawania. Do tego się nie da przyzwyczaić :)

A Ty się tutaj nie deklaruj, ze będziesz miała tyle czasu na forum. Chyba nie zapomniałaś, że śpiewamy dzisiaj?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #212 dnia: 12 Maja 2010, 10:48 »
Fajnie, że zaproszenia się drukują ;) Ciekawa jestem jak wyglądają! :)

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #213 dnia: 12 Maja 2010, 11:23 »
Jola: Skłam i mnie pociesz z tym wstawaniem, proszę... :blagam: :blagam: :blagam: Nie zapomniałam o śpiewaniu, ale nie mogę być... Na samym początku była mowa o tym, że śpiewamy o 18:00. Ja byłam umówiona do lekarza na 17:45 i specjalnie przesunęłam to na 19:30. A tu się nagle wczoraj doczytuję na stronie Chóru, że śpiewamy o 19:30- chyba ktoś mnie nie lubi :!: Wizytę przekładałam już 3 razy. Jak to będzie wyglądało jak zadzwonię i znów powiem, że nie mogę być... ehh... chociaż ciągle się zastanawiam, bo Sylwia mówiła, że mało osób będzie... A nazwisko niedługo zmienię, wiec mnie może w przychodni nie skojarzą...  :glupek: kurcze!!! :urwanie_glowy:

madzia_n: narazie wydrukowała się pierwsza strona, ale i tak ją tu wkleję, bo bardzo mi się podoba  ;D

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #214 dnia: 12 Maja 2010, 11:29 »
Trochę nas było wczoraj w Zamku, więc chyba nie będzie tak źle. Sala jest wredna. Słyszę wszystko dokoła tylko nie siebie ;p Ale co tam damy radę. Ładnie dźwięk niesie więc nie trzeba nas aż tak dużo. Jak masz problem z przełożeniem wizyty u lekarza to idź i się nie przejmuj :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #215 dnia: 12 Maja 2010, 11:31 »
No pewnie, wklejaj, wklejaj! :)

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #216 dnia: 12 Maja 2010, 18:03 »
Moje drogie dziewuszki, mimo, że mam trochę czasu, to oczywiście znalazło się kilka rzeczy do zrobienia, więc wcale nie jest go za dużo... chyba coś mi stylistycznie nie poszło  ;) Wklejam Wam projekty pierwszej strony. Są trochę słabej jakości, bo papier czerpany źle się skanuje. Zadanie dla Was: które zaproszenie wybraliśmy?  ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #217 dnia: 12 Maja 2010, 18:24 »
Hm....... :drapanie: :drapanie: :drapanie:
Mi najbardziej pasuje 2 (drugie od lewej na samej górze)  :D :D :D
Pisz tu szybko co wybraliście :P :P :P

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #218 dnia: 12 Maja 2010, 21:01 »
Ja myślę, ze wybraliście drugie od góry (dołu tez :) ) w prawej kolumnie. Zgadłam?

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #219 dnia: 12 Maja 2010, 21:15 »
Lewe środkowe? ;D

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
« Odpowiedź #220 dnia: 13 Maja 2010, 10:26 »
Też bym obstawiała lewe środkowe :)

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #221 dnia: 13 Maja 2010, 10:28 »
uhuhu... ależ rozbieżności  ;D

zabawex: to był mój typ  :tak_2:

beaberry, Robin: to był typ PMa :D

Zadanie było podchwytliwe i jako, że nie mogliśmy się zdecydować stwierdziliśmy, że zrobimy po kilka sztuk z każdego modelu  :D

Jakoś mi się czas przed wyjściem z domu ostatnio skraca, bo już drugi dzień biegłam na tramwaj- ależ będę miała kondycję jak tak będę codziennie biegać  :bieznia: I tu zaczyna się poranna opowieść :)

Wsiadłam do tramwaju, przejechaliśmy 1 przystanek i... Pan kierujący (tzn motorniczy  :glupek: ) oznajmił, że tramwaj jest uszkodzony i jedzie do zajezdni. Jakbym, kurcze wiedziała, to bym sobie chociaż te 15 minut dłużej pospała... No, ale trudno. Za kilka chwil przyjechał kolejny- ucieszyłam się, że prawie się nie spóźnię do pracy  :jupi: Ale jak już miał ruszać... zabrakło prądu  :mdleje: Na całym placu Rodła nie było prądu dla tramwajów. Muszę przyznać, że ekipa ratująca sytuację pojawiła się całkiem szybko :auto: ale po 5 minutach stwierdziłam, że lepiej mi się przejść kawałek przez Wały na 6, która jedzie w tym samym kierunku. Tak też zrobiłam i do pracy dojechałam ok 8:30, czyli nienajgorzej. A poranny spacerek przez Wały tak mnie rozbudził, że zastanawiam się czy aby nie robić tego codziennie  ;D Dobrze, że wzięłam dziś więcej kanapek, bo czuję, że już jestem głodna od tego chodzenia  :obiad: Tak to mi się przygodowo rozpoczął czwatrek. U Was też jakieś czwartkowe przygody się pojawiły?

Jeszcze tylko piątek i dwa dni wolnego  :brawo: Z tą 6stką to chyba jakieś przeznaczenie było, bo dojrzałam plakat o weekendowej imprezie pod mostem... o kurcze, ale to zabrzmiało  :hahaha: W każdym razie: Eco Jam Graffiti III zawita do Szczecina w ten weekend!  :)

Muszę coś zjeść  :obiad: Buzioki  :-*  :D

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #222 dnia: 13 Maja 2010, 11:20 »
zabawex: to był mój typ  :tak_2:
Tak czułam  ;D Najbardziej mi do Ciebie pasowało  ;D ;D ;D

A przygody z tramwajami nie zazdroszczę. Mnie to zawsze takie rzeczy wkurzają jak się gdzieś spieszę. Ja strasznie nie lubię się spóźniać. A jeszcze jak wiem, że ktoś na mnie czeka to jestem wtedy mega wściekła że autobusy się spóźniają   :nerwus:

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #223 dnia: 14 Maja 2010, 09:52 »
Witam piątkowo  :hello:
Jeszcze tylko kilka godzin i dwa dni wolnego. Ależ ja lubię weekendy odkąd pracuję  ::)
Mam ambitny plan dbania o swoją kondycję fizyczną i od miesiąca chodzę w soboty na 8:30 na basen, ale jutro chyba sobie odpuszczę. Jakoś zmęczył mnie ten tydzień i jedyne co chcę to się wyspać!!!

30 maja minie nam 6 lat, odkąd jesteśmy oficjalnie razem  :Zakochany: Chciałam przygotować jakąś niespodziankę, ale jakoś nie idzie mi wymyślanie... Może pomożecie?

Chyba mam jakiś brak weny, więc papapa- całusy 102  ;D

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #224 dnia: 14 Maja 2010, 10:12 »
30 maja minie nam 6 lat, odkąd jesteśmy oficjalnie razem

:mdleje: piękny wynik  ;D Gratuluje serdecznie. Albo nie, gratulować będę 30 maja ;)

A co do niespodzianek to zrób mu striptiz  :brewki: :brewki: :brewki: Na bank będzie zadowolony  ;D

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #225 dnia: 14 Maja 2010, 10:13 »
Hej można? Ale nadrobię dopiero po 18tym ok?
Co do rocznicy, to fajnie by było coś wymyślić, macie jakies ulubione miejsce? może tam gdzie się poznaliście?

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #226 dnia: 14 Maja 2010, 11:03 »
Jola: ciężko zrobić striptiz, jak się ze sobą nie mieszka ;D Do tego czasu też raczej razem mieszkać nie będziemy... więc z tą niespodzianką będę musiała trochę poczekać.

malavi:hello: zapraszam, ale po 18-tym dokładnie przepytam ze znajomości wątku  :P  ;D Poznaliśmy się w przedszkolu, ale to chyba nie jest dobre miejsce  :wink: Ulubione miejsce...  :hmmm: często chodzimy do parku...  :hmmm: o! Wpadło mi do głowy, że dawno w kinie nie byliśmy, a w sumie ciągle chcemy się wybrać, więc może do kina...? Tylko na co? Ostatnio zastanawialiśmy się nad "Księciem Persji" czy jakoś tak... Może któraś z Was na tym była? Na czym byłyście w kinie ostatnio i co polecacie? 

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #227 dnia: 14 Maja 2010, 11:45 »
striptis fajna sprawa ale jak ze soba nie mieszkacie to faktycznie cięzko  ;) może jakas wspolna romantyczna kolacja? ;)

ladny staz macie... i jaka data piękna  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #228 dnia: 14 Maja 2010, 23:30 »
Może faktycznie jakaś kolacja romantyczna w fajnym miejscu :)

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #229 dnia: 16 Maja 2010, 15:11 »
Dziewczyny, z rocznicą kicha, bo okazało się, że brat P. wyprawia urodziny (przełożył tydzień później). Trzydzieste, więc się nie wykręcimy. Ale chociaż nie muszę myśleć nad niespodzianką, a na kolację i tak chyba pójdziemy, nawet w tygodniu, bo to w końcu nasz ostatnia przedmałżeńska rocznica  :tupot:

wiśniowa: data rzeczywiście wyjątkowa  :P

Strasznie straszną pogodę mamy  :protestuje: Ale w sumie dzięki niej tworzą się nasze zaproszenia, więc wklejam kolejną stronę  :)

Zostało nam jeszcze tylko pstryknięcie sobie jakiegoś fajnego zdjęcia  :Fotograf:

Pozdrawiam :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #230 dnia: 16 Maja 2010, 17:20 »
Prosto, zwięźle i na temat! :) :) :)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #231 dnia: 17 Maja 2010, 12:40 »
Bardzo mi się podoba :)
Ja tez nie chcę się szczególnie rozwlekać z tekstem na zaproszeniach, zwłaszcza, że miejsca jest niewiele.

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #232 dnia: 17 Maja 2010, 12:45 »
Ja też chcę coś takiego plus jakiś ładny cytat na drugiej stronie. Powodzenia w pracy twórczej ;)

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #233 dnia: 17 Maja 2010, 13:04 »
madzia_n :
Prosto, zwięźle i na temat! :) :) :)
o to właśnie chodziło  :)

zabawex: z brakiem miejsca walczyliśmy ostro  :boks1: ale jakoś się udało  ;D

beaberry: my też będziemy mieli cytat- pod zdjęciem :) Pokażę w kolejnej odsłonie  ;)

Weekend mimo, że deszczowy i pochmurny minął mi całkiem przyjemnie. Może dlatego, że się wreszcie wyspałam  :jupi: Byliśmy z P. w Muzeum Motoryzacji  :kierowca: i na koncercie pod mostem  ;)  :koncert: O! I co najważniejsze byliśmy na ślubie mojej koleżanki z liceum w Kościele, w którym my też będziemy ślubować  :) Obejrzeliśmy sobie wystrój i przysłuchaliśmy się Księdzu. Wogóle jak to z tym Księdzem jest? Ślubu udziela ten, co przeprowadzał nauki? Czy który?
Jeśli chodzi właśnie o sprawy ślubne, to dziś kolejna seria nauczania przedmałżeńskiego  :Mikrofon: Jeszcze tylko trzy spotkania... Mam dziś trochę roboty w pracy,więc ściskam Was poniedziałkowo  :przytul:

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #234 dnia: 17 Maja 2010, 13:08 »
Ślubu udziela ksiądz wskazany przez proboszcza do udzielenia ślubu. Najczęściej jest to ksiądz, który ma akurat "dyżur". Są parafie, w których ślubów udziela tylko proboszcz. Co kraj to obyczaj. Ale w każdym kościele możecie sobie wybrać księdza, jeśli macie jakiegoś ulubionego i zazwyczaj nie ma problemu z tym, żeby proboszcz się nie zgodził.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #235 dnia: 17 Maja 2010, 22:20 »
Zabawex wszystko dokładnie wyjaśniła :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #236 dnia: 18 Maja 2010, 02:28 »
Mogę się przyłączyć? :)

Bardzo ładną suknię wybrałaś, pasuje do Ciebie :ok:

Trochę zdziwiło mnie, że macie takie tłumy w poradni, u nas były pustki... :hmmm: Na 2 z 3 spotkań byliśmy sami. No, ale my chodziliśmy do poradni rodzinnej w lutym :p

Przypomniałaś mi, że powinniśmy skontaktować się z naszym "ulubionym" księdzem, żeby udzielił nam ślubu, zanim ktoś inny go wybierze na ten sam dzień ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #237 dnia: 18 Maja 2010, 09:34 »
Ja też witam.
Czasem tu podczytuje, także mam po nadrabiane;)
Bierzesz ślub w moja wymarzoną datę na rok 2010, więc troszkę zazdraszczam :P
Jednak u mnie nie było już wolnych sal na ten dzień :-\

Zaręczyny fajniutkie miałaś.
Sukienka ładna i ładnie pokazuje Twoje kształty :D
Wypad na sanki mi się podobał ;D Szkoda,że ja nie mam sanek, bo pewnie tez bym poszła ;D
Bukiecik też milutki. Chcesz mieć czerwone róże??
Jeśli chodzi o zaproszenia, to stawiałam na 2b ;D

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #238 dnia: 18 Maja 2010, 09:40 »
o nieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Skasowało mi posta  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :beczy: :beczy: :beczy: No to jeszcze raz....

Nemezis:  :hello: zapraszam, może kawki  :kawa:, herbatki, papieroska  :blant: ?  :skacza:

Byliśmy wczoraj na kolejnej cześci nauczania. Gośćmi było małżeństwo z 20- letnim stażem. Opowiadali jakie to ważne mieć kilkoro dzieci  :dzidzia: :dzidzia: :dzidzia: i że jedynaki mają problemy emocjonalne, trudno im się przystosować do otoczenia itd itp. Tym bardziej jak rodzina jest niepełna... Według nich powinnam być małą, nieśmiałą, zagubioną dziewczynką, która walczy ze światem- w końcu jestem jedynaczką wychowywaną przez mamę i dziadków. A tymczasem żadne ze znajomych jak się dowiedziało, że nie mam rodzeńtwa nie chciało w to uwierzyć i robiło takie oczy  :o Czyli problem nie tkwi w ilości dzieci, ale w umiejętności poradzenia sobie z sytuacją, z którą to moi najbliżsi poradzili sobie doskonale  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: Tak, więc posiedzieliśmy 40 minut, podbiliśmy karteczki i do domku. P. kupił ciemnoczerwony papier, żeby dokończyć zaproszenia, więc się za to zabraliśmy. Jednak będziemy potrzebowali pomocy przy wycinaniu, bo jakoś nam to nierówno powychodziło. Ale w uczelnianym ksero jest specjalna maszyna, z którą będzie dziś walczył P.  :boks_4: , więc wszystko powinno się udać  :D

Hmm... mówiecie, że można sobie wybrać Księdza... chyba zrobimy rozeznanie  ;D

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #239 dnia: 18 Maja 2010, 09:48 »
lolalola:hello: rozgość się, zaraz przyjdzie przystojniak wymasować Ci stópki  :skacza: Czemu to jest Twoja wymarzona data? Jakaś szczególna? My najpierw szukaliśmy sali z wolnym terminem nie myśląć o dacie, żeby się właśnie nie rozczarować... Jednak bez względu na datę to i tak będzie najpiękniejszy dzien naszego życia  :przytul: :przytul: :przytul: :jupi: Jeśli chodzi o kwiatki to pokazałam P. bukiecik i stwierdził, że ładny więc  chyba właśnie coś takiego będziemy załatwiać. Chciałabym mieć jakiś wyraźny kolor, a czerwone róże wydają się być uniwersalne. Chyba, że się mylę?  :hmmm: