Autor Wątek: STELKOWE odliczanie, czyli... 4.09.2010!!! :)  (Przeczytany 50132 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Odp: STELKOWE odliczanie, czyli... 4.09.2010!!! :)
« Odpowiedź #120 dnia: 4 Stycznia 2010, 14:07 »
Super, że wszystko się udało i odbyło się bez problemów! :) :) :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #121 dnia: 4 Stycznia 2010, 14:39 »
No widzisz  ;D ;D ;D Hihi, mimo wszystko czekamy na jakieś pikantne szczegóły odnośnie wesela ;)

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
« Odpowiedź #122 dnia: 7 Stycznia 2010, 17:05 »
To super że spotkanie rodziców się udało ;D Pozdrawiam ;D

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #123 dnia: 9 Stycznia 2010, 11:33 »
Dzięki za takie pozytywne słowa  :-* Ja na prawdę miałam MEEEGA stresolca przed tym spotkaniem, ale jak się okazało niepotrzebnie  :)

AnekPiekarek: jak ten czas leci... nawet P. ostatnio stwierdził, że wcale tak dużo nam nie zostało i musimy przyspieszyć wszelkie sprawy organizacyjne...

O, właśnie! Sprawy organizacyjne i wszelki inne (chyba będziemy musieli zrobić listę) postaramy się załatwić na Gali Ślubnej już w niedzielę. Mam nadzieję, że P. nie przestraszy się za bardzo ilością ludzi... No właśnie, jak taka Gala w ogóle wygląda? Bo nigdy na żadnej nie byliśmy, a od prawie dwóch lat mamy chęci  ;D Można tam na miejscu od razu zarezerwować termin jeśli się na coś zdecydujemy?  :drapanie:

Udało mi się w tym tygodniu zakończyć  pracę mgr- jestem z siebie dumna  :hahahaha: We wtorek oddaję całość promotorowi, żeby się poprzyczepiał szczegółów i drukuję "na czysto"  ;D Wzięłam się za poszukiwania pracy, ale jakoś z tym ciężko... Zobaczymy, trochę czasu mam- łatwo się nie poddam  ;)

Udanej soboty  :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #124 dnia: 9 Stycznia 2010, 12:01 »
Gala? Sajgon ;D Nie ma gdzie zaparkować. Jak coś się Wam spodoba to jasne!rezerwować ;D

Gratuluje napisania mgr ;D Na szczęście mam to za sobą ::)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #125 dnia: 9 Stycznia 2010, 13:37 »
A ja się bronię w tym roku, ale nadal "tworzę" ;)
Gratuluję napisania i zazdroszczę, że masz już spokój :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #126 dnia: 10 Stycznia 2010, 00:39 »
Ja byłam w mniejszej miejscowości na Targach Ślubnych i to była... Masakra ;D Ludzi mnóstwo, można dostać rozdwojenia jaźni ;D A reklamówka uginała się od nadmiaru ulotek :P

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
« Odpowiedź #127 dnia: 11 Stycznia 2010, 23:50 »
I jak wrażenia po Gali? 8)

Gratuluje napisania magisterki ;D

Offline kaamila

• entuzjasta
« Odpowiedź #128 dnia: 14 Stycznia 2010, 13:16 »
gratuluję stelka :brawo_2: ;D

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #129 dnia: 14 Stycznia 2010, 16:57 »
Nareszcie jestem :)
To może od początku...

Dzień przed Galą mieliśmy umówione spotkanie w miejscu wesela, żeby posłuchać zespołu polecanego przez Właścicielkę. Poszliśmy, posłuchaliśmy, zobaczyliśmy jak bawią się ludzie na weselu  :disco: spotkaliśmy znajomych (mają dać znać jak wyglądały poprawiny poprowadzone przez zespół) i chyba zdecydujemy się na właśnie na ten zespół  :koncert: Także jedno "z głowy" ;)

Gala mnie... pozytywnie zaskoczyła- wcale nie było tylu ludzi ilu się spodziewałam. Całe szczęście, bo P. to na pewno nie wytrzymał by tych prawie 3ech godzin  :protestuje:  Pochodziliśmy, nabraliśmy duuuuuużo ulotek i w domku je przejrzeliśmy- nawet nie dokładnie, bo czasu nie mamy :!: Strrrasznie! Ja pochłonięta magisterką, on pracuje- widujemy się praktycznie wieczorami, gdzie każde z nas zmęczone :mdleje: nie marzy o niczym innym jak "siusiu, pidżamka i spać" ...

Zaczęliśmy poszukiwania mieszkania. Ależ z tym masakra :!: Wybieramy, przebieramy, oglądamy, dzwonimy, rozmawiamy...  :mdleje:  Dobrze, że rodzice P. pomagają   

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #130 dnia: 14 Stycznia 2010, 17:01 »
Oj tak czasem poszukiwania mieszkania przyprawiają o ból głowy...

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #131 dnia: 14 Stycznia 2010, 17:09 »
ups, coś mi się wcisnęło  ;D

dosyć z marudzeniem. Zdradzę Wam tajemnicę... ale nie mówcie nikomu... Byłam na sankach!!! :D Ja, 25 letnia studentka, wybrałam się z narzeczonym na sanki  :!: Było suuuuper!!! :ok: Tylko małe dzieci dziwnie na nas patrzyły...  :bredzisz: Może dlatego, że bawiliśmy się głośniej niż one ::) I ulepiliśmy wspólnego bawłana  :balwan: :D Małego, ale ładnego :D Wiecie co, po dwóch wypadach na sanki pod rząd miałam taaakie zakwasy, że prawie nie mogłam się ruszać. Ale warto było :D Jedyne, co było nie fajne, to że się rozchorowałam  :Pielegniarka: ale na krótko ;) I trochę sanki zniszczyliśmy, bo za ciężcy już jesteśmy żeby razem jeździć, ale chociaż nic się nikomu nie stało  :Szczerbaty:  ;D

W następnym tygodniu mam zamiar rozpocząć poszukiwania sukni... zobaczymy co z tego wyjdzie. Postaram się informować na bierząco :)

A na razie przesyłam gorące  :-* :-* :-* w te zimne dni  :balwan: i do następnego :!:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #132 dnia: 14 Stycznia 2010, 17:17 »
Ooo, sanki! ;D Jak A. był w Polsce, to też chodziliśmy, on ma takie duże i długie, że się bez problemu mieściliśmy. Ale u nas to normalne, że młodzież starsza :P na sankach się bawi ;) Na najlepszych górkach zawsze było malutko dzieci, a więcej młodzieży i dorosłych... Ja to jeszcze ja, bo byłam młoda jak ostatnio byliśmy, najpierw dziwiłam się A. że się odważy no i samej mi było głupio, ale potem już się to nie liczyło, i padało pytanie "to kiedy idziemy znowu" ;D ? Hehe, czułam się jak mała dziewczynka jak mnie A. na sankach ciągnął ;D I ludzie się dziwnie patrzyli, ale co tam :D Tym się nie przejmujemy nigdy! :)

Offline gosia_pawel_85

• forumowicz
  • 3.08.2013 Nasz Magiczny Ślub
  • data ślubu: 3.08.2013
« Odpowiedź #133 dnia: 14 Stycznia 2010, 23:18 »

fajnie,fanie  :przytul: ciesze się Twoim szczęściem siostra

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #134 dnia: 15 Stycznia 2010, 08:59 »
Też bym pojeździła na sankach  ;D ;) Ciekawe czy mój tyłek by to wytrzymał  :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #135 dnia: 15 Stycznia 2010, 13:00 »
ja ostatnio zjeżdżałam z chrześniaczką męża... podobno miałam przerażenie w oczach  ;)

Offline kaamila

• entuzjasta
« Odpowiedź #136 dnia: 17 Sierpnia 2001, 03:43 »
My też mamy ochotę na sanki, tzn. na kulig, taki z ogniskiem i kiełbaskami ;D :P
Ale czasu non stop brak :-\
Pozdrawiam ;D

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #137 dnia: 18 Stycznia 2010, 11:43 »
To jak...kiedy rajd po salonach?  :skacza:

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #138 dnia: 18 Stycznia 2010, 17:04 »
 :hello: Dziewczyny!!!

ZNALAZŁAM SUKNIĘ  :!: :!: :!: :skacza:

Ale od początku  ;D

Byłam dziś na pierwszym przymierzaniu. Razem z przyszłą Mamą, i 2 koleżankami (Siostra, jesteś niezastąpiona  :-* ). Poszłyśmy do 1 salonu, gdzie przymierzyłam 2 suknie, później do 2 i znalazłam tam tą jedyną  :hahahaha: Dziewczyny były zgodne, a "Mama" trochę nie jest przekonana, bo suknia nie ma trenu. Ale powiem szczerze: nic mnie to nie interesuje  ::) , bo ja trenu wcale nie chcę  :D Poszłyśmy jeszcze do salonu nr 3, ale już wszystko było "takie sobie"  ;) Zdjęć nie wklejam, bo P. mógłby podejrzeć, więc musicie cierpliwie czekać do września na relację  ::) Wszyscy są w szoku, że moje poszukiwania zakończyły się prawie się w sumie nie zaczynając, a ja jestem szczęśliwa, że znalazłam to czego szukałam  :hopsa: Zadzwoniłam do P., którego reakcja brzmiała mniej więcej tak: "już? jak to? tak szybko? a była Moja Mama? I Gośka i Anka? o jaaa... no co Ty...? Jakoś nam to wszystko strasznie szybko idzie... a jak wygląda sukienka? na ramiączkach? pewnie takich opadających... o jaaa...." Ja mu na to powiedziałam tylko, że na "opadających" ramiączkach i że nic więcej ode mnie nie wyciśnie  :P A z tą szybkością to chodziło o to, że chyba kupujemy mieszkanie...Nie jesteśmy przekonani na 100%, bo to była pierwsza oferta jaką obejrzeliśmy... Rozmawialiśmy już z rodzicami P. i moją mamą, która optymistycznie wykrzyczała w słuchawkę: "Jak wam się podoba to bierzcie! Nie ma na co czekać!" I chyba nas tym optymizmem trochę przekonała. Dziś po raz kolejny idziemy pomarudzić w biurze nieruchomości, zadać kolejne milion pytań i chyba ustalać warunki kupna... zobaczymy... dam znać na dniach jak to się potoczyło  :)
Jutro ostatnia (mam nadzieję) wizyta u promotora i mogę śmiało oddać pracę mgr  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Na dziś kończę, dużo miałam dziś emocji- idę odpocząć  :)
Buziaki  :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #139 dnia: 18 Stycznia 2010, 17:13 »
Ale super, że masz sukienkę, ależ Ci zazdroszczę, że znalazłaś to czego szukasz! Straszna szkoda, że nie wkleisz nam fotki... a może w zniecierpliwionych? PM chyba nie będzie szukał co? Też pewnie chce mieć niespodziankę :)

Z mieszkaniem to WOW, odważny krok, przemyślcie wszystko dokładnie - trzymam kciuki :)

I gratuluję skończenia pracy mgr!

Wszystko u Ciebie sie pięknie układa, tylko pozazdrościć :)

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
« Odpowiedź #140 dnia: 18 Stycznia 2010, 19:01 »
no to super , że znalazłaś tą jedyna :P :P :P najcięższy wybór już za Tobą ;D ;D

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
« Odpowiedź #141 dnia: 18 Stycznia 2010, 20:15 »
Gratuluje wyboru sukni i skończenia magisterki ;)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #142 dnia: 18 Stycznia 2010, 23:02 »
przylaczam sie do gratulacji :)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #143 dnia: 19 Stycznia 2010, 08:58 »
No kochana gratuluje serdecznie. Faktycznie idziecie jak burza :) I bardzo dobrze. Trzeba kuć żelazo póki gorące :) ale tego zdjęcia ci nie odpuszczę. Wydrukuj i przynieś na próbę  :skacza:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #144 dnia: 19 Stycznia 2010, 13:30 »
Gratuluję  :-* :-* :-* :) i mieszkanka, i sukni :)

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #145 dnia: 20 Stycznia 2010, 19:34 »
No nie...............a fotki??????? :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: ::) ::) ::)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #146 dnia: 20 Stycznia 2010, 20:50 »
Hej Stelka;)

Dolaczam do Twojego odliczanka;) Wszystko nadrobilam i mamy duzo wspolnego - ten sam lokal na wesele i zespol. I tez jezdzilam na sankach.. tyle ze ja mam lat 30 i jestem stateczną bizneswoman  ;D

Offline Stelek

• zapaleniec
« Odpowiedź #147 dnia: 20 Stycznia 2010, 23:48 »
Dobry wieczór  ;)
P. wyjechał służbowo, więc mam trochę czasu, a że ostatnio spać nie mogę (dokładniej to zasnąć), bo po głowie plącze mi się milion myśli i jeszcze trochę, to przychodzę do Was dziewuszki  ;D

maggi-80: zapraszam serdecznie  :hello:

jestem stateczną bizneswoman  ;D

Takim to dobrze...  ;) Ja od miesiąca próbuję coś znaleźć  :gazeta: żeby po obronie nie tracić czasu na szukanie tylko od razu wziąć się "do roboty", ale jakoś słabo to widzę... Albo szukają kogoś z doświadczeniem, albo nie szukają nikogo  :dno: Lekka załamka, ale dzielnie walczę  :tak_2:

Jutro przewiduję wieczór relaksu. Rano opracowuję pytania na obronę i próbuje sprostać wymaganiom edycyjnym pracy, a wieczorem idę do koleżanki na pogaduchy. Zakupimy pewnie jakieś alkohole relaksacyjne  :pijaki: obejrzymy komedię romantyczną przy której się popłaczemy  :Placz_1: i pójdziemy grzecznie spać...  :Swiety: :Swiety: chyba że nam coś uderzy w te zwariowane główki  :glupek: :glupek: W każdym razie cieszę się niezmiernie na ten wieczór- wreszcie oderwę się od codzienności...

Ziewanie- pierwsza oznaka, że pora iść spać, więc buziaki na dobranoc i  kolorowych snów   :-*
[/color]

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #148 dnia: 20 Stycznia 2010, 23:53 »
Oj nie wiem czy jest czego zazdrościć. Ja okupiłam wszystko ciężką pracą. Z resztą pracowałam od 1 roku studiów ... dziennych z resztą. 1- 3 rok pół etatu, a później już cały. Więc po studiach miałam 5 lat doświadczenia zawodowego, co się akurat przydało;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #149 dnia: 21 Stycznia 2010, 00:01 »
Stelek : gratuluję sukni (szkoda że nie ma fotki... może faktycznie w jakimś innym wątku wrzucisz, co?) i decyzji w sprawie mieszkania  :)