Autor Wątek: Koronkowa cudna suknia San Patrick(okazja) Bahamas!  (Przeczytany 5940 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ella1986
  • nowicjusz
  • *
Koronkowa cudna suknia San Patrick(okazja) Bahamas!
« dnia: 19 Listopada 2009, 11:44 »
Witam
mam do sprzedania piękną i zachwycającą (przede wszystkim Pana Młodego i Gości Weselnych) suknię ślubną model BAHAMAS kolor BIEL NATURALNA z ekskluzywnego salonu MADONNA (w Gdyni) z kolekcji SAN PATRICK.  Jestem jej pierwszą właścicielką - zakupiłam ją w sierpniu 2009 roku za kwotę 4 000 tysięcy - po prostu się w niej zakochałam
Suknia ślubna jest jednoczęściowa (bez niewygodnego oddzielnego gorsetu).  Dodatkowe sztywniki ( w ogóle ich nie widać ani nie czuć) w sukni pięknie układają dół sukni - nie są potrzebne niewygodna i szeroka halka ani koło!! Suknia jest wykonana z dwóch warstw: satyny oraz delikatnej hiszpańskiej koronki ręcznie haftowanej i wyszywanej perełkami oraz kryształkami Swarovskiego.  Przecudnie mieni się przy blasku świec i lamp w kościele, a także w słońcu (np.  na sesji).  Suknia posiada wszyte miseczki, przez co jest idealnie dopasowana na biuście (nie potrzeba nawet dodatkowego stanika)
Suknia posiada przecudny, długi (około 1 metrowy) tren, który jest podpinany oddzielnie (oddzielnie warstwa satyny oraz oddzielnie warstwa koronki na ukrytych guziczkach).  Tren można też np.  przy wsiadaniu i wysiadaniu z auta oraz przed kościołem przytrzymać za specjalnie doszytą tasiemkę
Dodatkowym plusem sukni jest jej wyszczuplający fason w kształcie małej literki A.  Krój sukienki sprawia, że figura nabiera lekkości i kobiecości (eksponuje piękne kobiece kształty - talię i biodra).  Wybrałam tę suknię również dlatego, że w porównaniu z innymi suknia jest bardzo lekka oraz niesamowicie wygodna.  Puszczony tren nie jest ciężki, a podpięty w ogóle nie krępuje ruchów jak większość sukni ślubnych.
Suknia w oryginale posiada satynową wstążkę w kolorze sukni (widoczną na zdjęciach z salonu).
Do sukni dodam
- satynową wstążkę
- welon do połowy pleców wykończony przepiękną identyczną co na sukni koronką
- welon - delikatną "mgiełkę”
-"oddychający" pokrowiec, w którym można bezpiecznie przechowywać suknię bez obawy, że zżółknie
Suknia nadal wygląda jak nowa.  Suknia nie posiada żadnych plam ani uszkodzeń; po ślubie została profesjonalnie wyczyszczona w pralni.
Rozmiar sukni: polskie 38 / 40 (możliwość dopasowania o jeden rozmiar w górę lub w dół) Wzrost: 170 cm + 6 cm obcas (ale długość sukni też można dopasować).  
biust - ok.  89-90 cm, talia - ok.  69- 70 cm, biodra - ok.  100-101 cm
Uwaga! Mogę odwołać ofertę lub zakończyć aukcję przed czasem.   Odbiór osobisty lub też oglądniecie/przymiarka sukni możliwa jest w Borzechowie, Starogardzie Gdańskim lub ewentualnie w Gdańsku.
Proszę o wcześniejszy kontakt mailowy ela450@wp. pl

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odp: Koronkowa cudna suknia San Patrick(okazja) Bahamas!
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Listopada 2009, 11:52 »
Pomogę :)

Warto podac jeszcze cenę za jaką chcesz ja sprzedac .
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ella1986
  • nowicjusz
  • *
Odp: Koronkowa cudna suknia San Patrick(okazja) Bahamas!
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Listopada 2009, 12:34 »
Dziękuję Ci za pomoc. . .  jednak co prawda to prawda, że ZAKOCHANA = ZAKRĘCONA. .  :)
cena jest do negocjacji - około 2500 zł
podaję też link z innego ogłoszenia na którym są moje zdjęcia . .  

http://www.suknie-wesele.pl/suknia_slubna_38,of1417.html

numer tel 660833656
« Ostatnia zmiana: 19 Listopada 2009, 15:08 wysłana przez .:Anka:. »