Kochane są to już ostatnie wpisy dotyczące relacji z najpiękniejszego, najbardziej emocjonującego dnia w naszym życiu.
Dziś żyjąc dniem codziennym jesteśmy szczęśliwi i pełni radości, że wszystko udało się i że po tylu latach możemy dopieszczać swoje uczucie byciem razem.
Może chwile jest tylko chwilą ale te chwile, które przeżyliśmy prawie pół roku temu, będą dla Nas na zawsze...
Nikt nam nie odbierze tej radości i szczęścia jakie nam towarzyszyło... a dzieki byciu razem towarzyszy nam do dnia dzisiejszego.
Oby wszyscy zakochani, kochający się i planujący małżeństwo mogli doświadczyć tak wspaniałych i radosnych dni już po ślubie.
Budząc co rano mojego męża uśmiecham się do niego i dziekuję, że jest obok... że po prostu jest... a świadomość jego miłości do mnie uskrzydla mnie, napełnia dumą i radością, że tak fantastyczny człowiek znalazł mnie gdzieś na końcu świata... i odtąd ten świat jest już tylko nasz.
Bardzo Wam dziękuję, że zechciałyście być przez ten czas z nami, dziękuję Wam za każde miłe słowo, cieszę się, że mogłam z Wami tutaj pogadać.