Autor Wątek: Zespół Kwartet  (Przeczytany 3362 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline inesitka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2011
Zespół Kwartet
« dnia: 6 Listopada 2009, 22:12 »
Witam, czy ktoś słyszał coś na temat zespołu Kwartet z Kęt? dzięki za pomoc:)

Offline kamillarafal
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: -
Odp: Zespół Kwartet
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Września 2012, 11:07 »
Grali na moim weselu w tym roku.  Ogólnie ok, 2dni wesela,a nie mamy się do czego przyczepić.  Muzyka super, cena niższa niż u lepszych kapel w regionie, a jakosc nawet wyższa (byliśmy w zeszłym roku u kuzynki gdzie grała podobno super kapela z Bielska, bez rewelacji).  Polacamy!!

Offline milenaS.89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2012
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Listopada 2012, 17:01 »
Bawilam sie na weselu z Kwartetem w tym roku, 29. 09. 2012 w Radziechowach - polecam! Muzyka dla kazdego, fajne zabawy, sympatyczni wszyscy w zespole, bawili sie razem z goscmi - goscie zadowoleni!! No i zespol nie pijacy, pomimo nalegan wujka i starosty ;D hehe - nie wiem, jak dla niektorych, dla mnie to wazne, zeby zespol nie rozwalil imprezy bo sie rozpije na przyklad.
Bede polecac kazdemu bo zapewnili mi niezapomniane i piekne wesele!!  :D  :D  :D

Offline tamara
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Listopada 2012, 16:35 »
Kapela jest ok!

Offline Przemek Zema
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.10.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Listopada 2012, 13:49 »
ja sie bawiłem z nimi z moją narzeczona u kuzynki i było nieźle, super grają dla wszystkich i młodych i starych;) wiem ze byli grac pod domem u młodego i młodej a potem szli na nogach z nimi do kościoła i grali bo akurat młoda Pani mieszka blisko i tak chceili.  Siedzielismy do rana i oni grali do końca, są 2 dziewczyny i 2 gosci i super zabawa jak tylko ustalę z moja termin jakiś to ich biore!!!!
Najlepsza kapela jaka widziałem ;)