Prosze

Oczywiście to tylko nasza opinia. Wiadomo, że repertuar można sobie dostosować do własnych potrzeb. Tylko, jak 80% piosenek nam się nie podoba, to nie będę przecież za niego szukać muzyki na tyle godzin grania. Po prostu nie przypadł nam do gustu.
Uparliśmy się , że chcemy DJa na weselu, po tym jak byliśmy na weselu mojej kuzynki, prowadzonym przez pana Romana Cabaja. Świetny gość!

Wesele było dwa lata temu, a cała rodzina wspomina je z uśmiechem na twarzy do dzisiaj

Oprócz świetnego prowadzącego, bardzo pasowało nam to, że piosenki są w oryginalnym wykonaniu, a wiadomo - jak chce się zespół muzyczny, to nigdy nie zaśpiewają tak jak wykonawcy. Trzeba brać pod uwagę, że świetny zespół muzyczny = duże pieniądze. A przeciętnego - nie chcemy

Należy jeszcze spojrzeć na to z drugiej strony, np. byliśmy ostatnio na weselu prowadzawonym przez DJa. Pseudo-DJa: młody chłopak z laptopem, wzmacniaczem i głośnikami. I co? Zrobił się z tego koncert życzeń

Od cioci Józi dla Państwa Młodych, od dziadka dla babci, od pani takiej, dla syna itd. Masakra jakaś. No i koleś stał za tym laptopem i czasem coś przez mikrofon powiedzial. Nie animował zabawy. Puszczał jedynie listę z winampa

DJ czy zespół? To ważny wybór. My już zdecydowaliśmy, że będzie to DJ;) Nasz wybór padł na dwóch panów- DJ, który puszcza muzykę i wodzireja, który bawi się z nami na parkiecie i prowadzi całą zabawę. Nie byliśmy na weselu prowadzonym przez tych panów, więc nie wiem czy mogę polecić :wink:ale uznaliśmy, że tego właśnie chcemy. Wybór padł na wodzireja Robina (ma nawet stronkę internetową).
Mama nadzieję, że w czymś Ci pomogłam