Witam. Mam do zaoferowania śliczną suknię ślubną amerykańskiej firmy Sincerity Bridal model 3333, zakupioną w renomowanym Salonie Sukien Ślubnych Anagra w Szczecinie.
Suknia jest bardzo oryginalna i jedyna w swoim rodzaju. Jest ona w kolorze bieli. Suknia jest w bardzo dobrym stanie po czyszczeniu w salonie ślubnym. Ma ona niepowtarzalny wygląd i na pewno zrobi duże wrażenie na wszystkich.
Mój wzrost to 174 cm. . . obcas butów ślubnych wynosił 6 cm. Moje wymiary to: 90x63x90. Suknię można skrócić lub dopasować ( zwęzić lub poszerzyć na dowolny wymiar).
Do sukni GRATIS DOŁĄCZAM: halkę z kołem dzięki której suknia pięknie się układa. Suknia ma kształt litery A. Na boku są 3 fałdy z odrobiną kryształków. Dekolt jest pieknie oprawiony w koronkę również wyszywaną kryształkami, które dodają twarzy Panny Młodej pięknego blasku. Dzieki szerokim ramiączkom suknia nie opada podczas tańca, a piersi dobrze się trzymają i nie wypadną

Suknia posiada tren. Jest ona jednoczęściowa zapinana z tyłu na suwak ukryty pod guziczkami. Guziczki ciągną się od szyi aż do końca trenu. Tren jest podpinany z tyłu. Ma też na końcu pętelke do niesienia w ręku, jeśli tak właśnie chce Panna Młoda. Bardzo istotnym elementem sukni są 2 pasy ukryte pod suknią, które wyszczuplają talię. Tył pleców wykonany z koronki wyszywanej kryształkami.
Zapraszam na przymiarkę do salonu ślubnego Anagra w Szczecinie na ul. Krzywoustego 29 telefon: 091-484 18 28.
Cena sukni z dodatkami 1500 zł. Kupiłam ją za 3300zł w kwietniu 2009r , slub odbył się na przełomie września/października 2009. Polecam serdecznie!!! Naprawdę warto!
Kontakt:kasienkakg@o2. pl