Autor Wątek: Sprzedam suknię Sincerity Bridal 3333 - Szczecin  (Przeczytany 1759 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kasienkakg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
Sprzedam suknię Sincerity Bridal 3333 - Szczecin
« dnia: 2 Listopada 2009, 16:26 »
Witam.  Mam do zaoferowania śliczną suknię ślubną amerykańskiej firmy Sincerity Bridal model 3333, zakupioną w renomowanym Salonie Sukien Ślubnych Anagra w Szczecinie.  
Suknia jest bardzo oryginalna i jedyna w swoim rodzaju.  Jest ona w kolorze bieli.  Suknia jest w bardzo dobrym stanie po czyszczeniu w salonie ślubnym.  Ma ona niepowtarzalny wygląd i na pewno zrobi duże wrażenie na wszystkich.  
Mój wzrost to 174 cm. . . obcas butów ślubnych wynosił 6 cm.  Moje wymiary to: 90x63x90.  Suknię można skrócić lub dopasować ( zwęzić lub poszerzyć na dowolny wymiar).  
Do sukni GRATIS DOŁĄCZAM: halkę z kołem dzięki której suknia pięknie się układa.  Suknia ma kształt litery A.  Na boku są 3 fałdy z odrobiną kryształków.  Dekolt jest pieknie oprawiony w koronkę również wyszywaną kryształkami, które dodają twarzy Panny Młodej pięknego blasku.  Dzieki szerokim ramiączkom suknia nie opada podczas tańca, a piersi dobrze się trzymają i nie wypadną ;) Suknia posiada tren.  Jest ona jednoczęściowa zapinana z tyłu na suwak ukryty pod guziczkami.  Guziczki ciągną się od szyi aż do końca trenu.  Tren jest podpinany z tyłu.  Ma też na końcu pętelke do niesienia w ręku, jeśli tak właśnie chce Panna Młoda.  Bardzo istotnym elementem sukni są 2 pasy ukryte pod suknią, które wyszczuplają talię.  Tył pleców wykonany z koronki wyszywanej kryształkami.
Zapraszam na przymiarkę do salonu ślubnego Anagra w Szczecinie na ul.  Krzywoustego 29 telefon: 091-484 18 28.  
Cena sukni z dodatkami 1500 zł.  Kupiłam ją za 3300zł w kwietniu 2009r , slub odbył się na przełomie września/października 2009.  Polecam serdecznie!!! Naprawdę warto!
Kontakt:kasienkakg@o2. pl
« Ostatnia zmiana: 9 Listopada 2009, 14:38 wysłana przez Anjuschka »

Offline Monia20008
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 04.04.2010
Odp: Sprzedam suknię Sincerity Bridal 3333 - Szczecin
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Stycznia 2010, 21:16 »
sprzedaz sukni aktualna????  prosze kilka fotek na maila;  monika-sledziak.wp.pl