Dziewczyny, po ogarnięciu mieszkania znalazłam w swojej szafie kilka pięknych sukni które często miałam na sobie tylko raz... szkoda żeby tak sobie dalej leżały...
1. Suknia blado różowa, rozmiar 38-40, z piękną broszką. Rewelacyjnie odsłania dekold, uwydatnia piersi.

- wiązana na plecach. Mnie miała służyć jako suknia na zmianę na weselu. Nie założyłam ani razu
Cena 200 pln
2. Suknia w kolorze łososiowym - opycznie wyszczupla dzięki marszczeniom. Rozmiar 38-40. U dołu lekko przeszyta co nadaje jej lekkści. w komplecie szal.

Cena 200 pln3. Bajeczna amarantowa suknia, szyta na miarę, polskiej firmy DAGNEZ www.dagnez.com.pl . Rozmiar 40 z metki. Założona raz na bal w Wiedniu

Suknia ma halkę, usztywnianą. Korset profilowany na biust 80C. Suknię oczywiście można przerobić.
Tu zdjęcie producenta - suknia na modelce - kolor przekłamany - ta z lewej

Tutaj już suknia w rzeczywistości

Cena 350 pln4. Piękna suknia z halką z kołem, w kolorze ciemnego bordo.. Również DAGNEZ. Rozmiar 38.
tu na modelce

i w realu

tył
Cena 300 pln5. Bajeczna suknia bordo w czarny wzór. Usztywniana halką. Rozmiar 38. Fason A - bajecznie wyszczpula.

- tu widać jakąś plamkę, na 100% zejdzie w praniu.
i tył z różami
Cena 200plnKAŻDA z sukni założona była tylko raz, lub wcale. Każdą mierzyłam do wysokich szpilek (ok7-8cm). Ja mam 164 cm wzrostu więc przy wyższej dziewczynie może się okazać że suknia będzie za krótka.
Suknie obecnie wiszą w pokrowcach w szafie w Chorzowie. Możliwa jest przymiarka na śląsku lub w przyszły weekend mój M zabierze suknie do Warszawy. Mogę się również zgodzić na wysłanie sukni na przymiarkę, ale jest to sprawa zaufania - suknia jeśli dobra pozostaje u nowej właścicielki a ja dostaję przelew na konto. Inaczej suknia powinna zostać odesłana do mnie na koszt przymierzającej. Chyba fair?