Autor Wątek: czym się zajmujemy :)  (Przeczytany 77094 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Odp: czym się zajmujemy :)
« Odpowiedź #120 dnia: 19 Maja 2006, 20:01 »
Cytat: "szajo"
a ja studiuję jeszcze :) 3 rok na Polibudzie Szczecińskiej Elektronikę i Telekomunikację  :mrgreen: specjaloność pewnie wybiorę "cyfrowe techniki multimedialne"
A moje kochanie :) studiuje na akademii muzyczenej tu w Szczecinie :)

Moje kochanie studiuje na IV roku na Twoim kierunku-specjalizacja cyfrowe systemy sterowania..Także jakby coś to pisz :D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #121 dnia: 20 Maja 2006, 10:50 »
Hej Dziewuszki, ja studiuję Informatykę z ekonometrią na US na II roku :) Interesuję się medycyna po troszku, psychologią itp. :) Pozdrawiam Was goraco :)*  :wink:

A Narzeczony budownictwo na IV r. Politechniki Szczecińskiej

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #122 dnia: 20 Maja 2006, 10:53 »
Cytat: "martyna1985"
z ekonometrią

jak ja nie lubiłam tego przedmiotu  :?
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

• Chuck Norris
« Odpowiedź #123 dnia: 20 Maja 2006, 11:04 »
Moniu! ja będę miała ekonometrie na III roku, czyli już niedługo, ale słyszałam, że jest posrany przedmiot. Ale mówili też tak o statystyce, a jakoś mi podpasowała:)

Pozdrawiam!!!

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #124 dnia: 20 Maja 2006, 14:38 »
ja studiuję Informatykę z ekonometrią na US na II roku

Ja skończylam ten kierunek (o specjalności Ekonometria Menedżerska) rok temu...
Jak masz jakieś pytania o wykladowców albo przedmioty to slużę pomocą :)

teraz prowadzę rodzinną firemkę...
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline atra_vet
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #125 dnia: 21 Maja 2006, 00:27 »
Ja studiuje weterynarie na UWM w Olsztynie :)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #126 dnia: 21 Maja 2006, 22:06 »
A Narzeczony budownictwo na IV r. Politechniki Szczecińskiej

ooo będzie kolega po fachu;)

Offline argissa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #127 dnia: 22 Maja 2006, 09:59 »
A ja...a ja jestem z zawodu kosmetyczką i manicurzystką ale nie pracuje w zawodzie bo prowadze z rodzicami szkołe nauki jazdy ;-) pazury raczej robie jako hobby po pracy , zamknełam tymczasowo  salonik bo musiałam pomoc rodzicom w firmie i jakos tak zostało na stałe ..oprócz tego zaocznie studiuje zdrowie publiczne na uniwerku ( bo na medycyne sie nie dostałam ) , a dodatkowym "etatem" jest prowadzenie domu :P także jak na swój wiek jestem bardzo wszechstronna i zalatana [/scroll]

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #128 dnia: 22 Maja 2006, 11:04 »
z ekonometrią

brrr, ja też to miałam-że o prognozowaniu i symlacjach nie wspomnę :evil:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #129 dnia: 22 Maja 2006, 11:54 »
KOchane dziewczyny! A ja skończyłam psychologie na Uniwersytecie Webster w Wiedniu, w między czasie zaczęłam Krakowskąszkołę Psychoterapii Psychoanalitycznej i zaocznie Produkcję tv i filmową na wydziale Radia i TV UŚ w Katowicach. A na codzień pracuję w Tychach w korporacji zajmującej sięprodukcją wnętrz do samochodów. Nasz oddział robi fotele dol 3 modeli samochodów, jestem asystentką Dyrektora. I oczywiście jak większość z nas prowadze dom i wychowuję 7 letnią córeczke.
Mój M skończył wydział Chemiczny Politechniki w Gliwicach - Zarządzanie Produkcją CHemiczną, i ma swoją (po ojcu)fabrykę świec! Więc na moim śłubie w kościele zapłonie ich mnóstwo!!!!

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #130 dnia: 22 Maja 2006, 14:09 »
To teraz dziewuszki ja! Uczę dzieciaczki w szkole w Stargardzie. Dobrze mi się pracuje, bo  uczniowie lubią moje przedmioty hihi, a są nimi informatyka i technika. :wink: Niedługo koniec roku więc tym bardziej kocham ten zawód haha.
Mój Marcinek również ma do czynienia z dziećmi, ale też z młodzieżą i dorosłymi - prowadzi szkółkę karate  :roll:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #131 dnia: 22 Maja 2006, 17:53 »
Cytat: "elisabeth81"

oh to ja chyba bym bardzo chciala z takiej pomocy skorzystac, jesli jest taka możliwosc :wink:
Podobnie jak Monia i Maja nie cierpie tego przedmitu  a sesja tuż tuż- na zaliczenie mam wykonać "model ekonometryczny" :roll:
Jesli mialaby ktoraś z was gdzieś w komputerze, to ja bym chetnie zobaczyla jak to wyglada :oops:

ok,  juz nie zaśmiecam tematu :wink:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #132 dnia: 23 Maja 2006, 08:37 »
klaudia a co konkretnie bo ja mam całe stadko tych dziwactw-strasznie mnie z tego piłowali na ćwiczeniach

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #133 dnia: 23 Maja 2006, 10:16 »
Atra_vet - tak myślałam, że Twój nick wskazuje właśnie na weterynarię :) Zazdroszę kierunku - gdybym teraz miała kilka lat mniej i była np. dopiero na 1-2 roku studiów to też zajęłabym się tym tematem. Trochę żałuję, że poszłam na nie te studia co trzeba, ale cóż - czasu się nie cofnie.

• Chuck Norris
« Odpowiedź #134 dnia: 23 Maja 2006, 14:42 »
klaudia a co konkretnie bo ja mam całe stadko tych dziwactw-strasznie mnie z tego piłowali na ćwiczeniach

Maju! Ja jeszcze tego nie mam, ale jeśli nie zrobię kłopotu o poproszę jakieś e-notatki :) Będę wdzięczna:)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #135 dnia: 23 Maja 2006, 14:45 »
Cytat: "elisabeth81"

teraz prowadzę rodzinną firemkę...

Elisabeth81, jeśli nie będzie dla Ciebie problemu a masz jakieś notatki na kompie od III roku w zwyż to bardzo byłabym wdzięczna za nie :) Ciężko jest ma wyższych latach?? Pozdrawiam

Offline agatka1984
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #136 dnia: 23 Maja 2006, 16:29 »
To ja jestem wybitnie nieprzydatna  :D
Studiuję technologię chemiczną, specjalizacja technologia organiczna 8)
I nie będę nikomu robić amfetaminy :lol: Każdy jak słyszy o moich studiach od razu nie wiem czemu kojarzy je z amfetaminą :twisted:

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #137 dnia: 23 Maja 2006, 17:40 »
Elisabeth81, jeśli nie będzie dla Ciebie problemu a masz jakieś notatki na kompie od III roku w zwyż to bardzo byłabym wdzięczna za nie  Ciężko jest ma wyższych latach??

Notatek poszukam(Klaudia, modelu też poszukam) z tym że jeśli po drugim roku wybierasz się na spec. inforamtyka to będę nieprzydatna bo tam mieli inne przedmioty. jeśli chodzi o sam kierunek to dla mnie trzeci rok byl najtrudniejszy ale jednocześnie najciekawszy bo to wreszcie byly przedmioty związane z moimi zainteresowaniami czyli statystyka, ekonometria, prognozowanie i symulacje.. takie tam. jak ktoś tego nie lubi to moze być ciężko...
oj chyba, zaśmiecam wątek.
Ale fajne jest to że ile forumek, tyle różnych zajęć... ladne towarzystwo się tu zebralo :)
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

• Chuck Norris
« Odpowiedź #138 dnia: 23 Maja 2006, 19:43 »
Elisabeth81 nie ide na informatyke:) chyba na rynki kapitalowe albo nieruchomosci.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #139 dnia: 23 Maja 2006, 20:45 »
Hej!
A teraz ja! W przyszłym roku koncze socjologię na UŚ > teraz mysle ,ze to był zły wybór ale cóż został tylko rok mam nadzieje,ze znajde ciekawa pracę.Chociaz z moim zawodem chyba nie mam na to szans! A chciałam iśc na pedagogikę(resocjalizację) lub filologię słowiańską( serbsko-chorwacki) Ale postanowiłam,ze ta pedagogike zrobie podyplomowo! a chorwacki cóz b ede musiała się gdzies indywidualnie zapisać!

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #140 dnia: 23 Maja 2006, 20:48 »
Cytat: "Aniutek83"
filologię słowiańską( serbsko-chorwacki)

a można wiedzieć skąd takie zainteresowania?

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #141 dnia: 23 Maja 2006, 23:06 »
Cytat: "Aniutek83"
chorwacki cóz b ede musiała się gdzies indywidualnie zapisać!

Z chorwackim to chyba rzeczywiście wszystkich zadziwiasz..?  To dość niespotykane zamilowanie...

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #142 dnia: 24 Maja 2006, 07:43 »
Hej
Serbsko-chorwacki - no cóz swego czasu czesto jexdziłam do Chorwacji i zakochałam sie w tym kraju i jezyku i ludziach .Przyjaciółka moja miała narzeczonego z chorwacji i ma z nim dziecko wiec siłą rzeczy sie z nim widywałam a ,że on niestety bb kiepsko po polsku i dobrze po niemiecku( natomiast ja niemieckiego nicht fersztejn)to ona uczyła mnie troszkę ,żebym mogła się z nim dogadac .I musze przyznać,że bardzo fajnie mi sie uczyło i jest to naprawde ciekawy język .Zakochałam sie tez w ich muzyce a swego czasu( jeszcze długo przed naczonym)i w pewnym Chorwacie.Wszyscy mi sie jakoś dziwią ale naprawdę warto się tym jezykiem zainteresować9 a i jest troszke podobny do naszego języka ojczystego)

Offline morgaina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #143 dnia: 24 Maja 2006, 19:56 »
To ja się też się dołączę jestem zootechnikiem i pracuję a agencji rolniczej, czyli taki urzędas ale od rolnictwa 8)

Offline BETI

• maniak
« Odpowiedź #144 dnia: 25 Maja 2006, 08:23 »
Ja skończyłam studia pedagogiczne na kierunku resocjalizacja.Przez dwa lata pracowałam jako pedagog szkolny, Obecnie pracuję jako wychowawca świetlicy w gimnazjum. :lol:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #145 dnia: 25 Maja 2006, 13:14 »
wiec jeśli chodzi o tą nieszczęsną ekomonometrie i mój model , to mam wykonac na kilkanście stron :roll:  model ekonomertyczny- taki jak sie liczy w exelu - tylko ze ja musze go przepisac recznie i dodac opisy krok po kroku :cry:
jak dla mnie to czarna magia:(

na razie zbieram notatki na prace z public realtion (jak by ktoś cos mial to chetne przyjmę)
ach ta sesja , to dopiero sie zaczyna a ja mam już dość  :pogrzeb:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #146 dnia: 25 Maja 2006, 13:17 »
Cytat: "klaudia"
wiec jeśli chodzi o tą nieszczęsną ekomonometrie i mój model , to mam wykonac na kilkanście stron  model ekonomertyczny- taki jak sie liczy w exelu - tylko ze ja musze go przepisac recznie i dodac opisy krok po kroku  
jak dla mnie to czarna magia:(

Robiłam to dokładnie rok temu na studiach...nie lubiałam tego przemiotu. :evil:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline agniechaaaa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #147 dnia: 27 Maja 2006, 11:32 »
a ja mam taki 'fajowy' zawod-wykanczajacy fizycznie i psychicznie-jestem putzfrau,czyli najnormalniej w swiecie sprzataczka,fajnie mi :cry:
ale mam nadzieje,ze juz niedlugo sie to zmieni,tylko musze sie nauczyc na suuuuper tego wstretnego jezyka...

Offline krollewna
  • forumowicz
« Odpowiedź #148 dnia: 1 Czerwca 2006, 21:45 »
Agniecha nie przejmuj sie! No widzisz jak sie jest za granica, to czesto sytuacja zmusza, zeby pracowac ponizej swoich kwalifikacjii. Ale ja mam nadzieje,ze to tylko przejsciowe. A przez to,ze pracowalam jako...hmmm....no zbieralam zamowienia w hurtowni (glownie zabawki i ksiazki), to bardziej doceniam moje studia i mam zamiar je skonczyc, zeby potem znalezc lepsza i lzejsza :) prace.
Jestem najszczęśliwszą żonką na świecie!!!

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #149 dnia: 1 Czerwca 2006, 22:11 »
Cytat: "agniechaaaa"
ale mam nadzieje,ze juz niedlugo sie to zmieni,tylko musze sie nauczyc na suuuuper tego wstretnego jezyka...

a ja uwiebiam niemiecki!!a teraz sie męczę z angielskim....ale sentyment do niemieckiego pozostał...albo ludzi, którzy go uzywali/używają... :mrgreen: