Autor Wątek: Sprzedam suknię WHITE ONE 424 (model 2009)  (Przeczytany 2312 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ewanka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.2009
Sprzedam suknię WHITE ONE 424 (model 2009)
« dnia: 12 Października 2009, 15:33 »
Witam przyszłe Panny Młode:)

Sprzedam przepiękną suknię ślubną marki White One nr 424 z kolekcji 2009 w kolorze naturalna biel / śmietankowa biel wraz z koronkowym bolerkiem i idealnie dopasowanym welonem wykończonym koronką.

Suknię miałam na sobie tylko jeden dzień (sesja fotograficzna odbyła się tuż przed ślubem, nie było więc żadnych „szaleństw” z suknią).  Suknia jest w idealnym stanie, została wyprana w pralni chemicznej.

Suknia wykonana jest z hiszpańskiej koronki (na metce: San Patrick) ozdobionej perełkami i mieniącymi się kryształkami.  Suknia jest zarazem romantyczna i niezwykle zmysłowa.
Ma piękny, długi tren, który w kościele robi wspaniałe wrażenie i który można potem łatwo podpiąć (i szaleć na parkiecie przez całą noc :).  Jest bardzo wygodna i lekka.
Suknia jest jednoczęściowa, ale można ją nosić na różne sposoby: pięknie wygląda zarówno z bolerkiem, jak i bez niego.  Dodatkowo, na moja prośbę, zostały uszyte dwa dodatki do sukni, które można wykorzystać: atłasowy pasek z kokardką przypinany na przezroczyste zatrzaski pod biustem - pięknie podkreśla biust i talię oraz koronkowe ramiączka dopinane na haftki.  Suknia ma wszyte poduszki push-up, które można zostawić lub usunąć (przy większym biuście).

Suknia została zakupiona w rozmiarze 34 i nie musiała być na mnie dopasowywana, tak że ma zostawiony fabryczny „zapas” do ewentualnych przeróbek, więc nie ma problemu z powiększeniem lub zmniejszeniem sukni.
Moje wymiary:
wzrost- 165 + 5 cm obcas
biust - 83 cm
talia- 66 cm
biodra- 95 cm

Do sukni dołączam bolerko, halkę, welon wykończony koronką, kokardkę pod biust, ramiączka oraz oryginalny pokrowiec na suknię z salonu Arvena.
Cena 1600 zł.
Istnieje możliwość przymiarki sukni w Szczecinie - mój e-mail: ewachrusciel@wp. pl

Offline ewanka
  • nowicjusz
  • *
Odp: Sprzedam suknię WHITE ONE 424 (model 2009)
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Października 2009, 15:34 »
Dodatkowe zdjęcia

Offline ewanka
  • nowicjusz
  • *
Odp: Sprzedam suknię WHITE ONE 424 (model 2009)
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Października 2009, 15:45 »
Detale