wiem ,ze są i że laski w tym chadzają ale jakoś to do mnie nie przemawia...
stanik podszyty silikonem pieknie się ześlizguje co dopiero coś takiego... nigdy nie słyszałam jak to się nosi ale jakoś wyobrażam sobie odpażenia skóry po zdjęciu tego czegoś...
jesli moge polecić.. tak .. felina ma piękne wzornictwo a ceny.. koło 200zł...
ja miałam komplet koronkowy szyty z ręcznie robionej koronki.. niby rozmiar był dobry ale jednak czyłam jakby coś było nie tak... firma VALISERE kolekcja kir royal.. drogie ale warte swojej ceny.. komplet nie do zdarcia.. po X praniach wygląda jak new...
Niezwykle elegancki biustonosz na fiszbinie. Usztywniane miseczki z poziomym cięciem typu 'bardotka' zdobi bogata gipiura o niezwykle finezyjnym wzorze, której brzegi dekorują dekolt. Usztywniane boczki z prześwitującej materii, zaopatrzone w fiszbinę efektownie połączono z gęstą, elastyczną siateczką stanowiącą tył. Niewielki karczek udekorowano maleńką kokardką z metalowym serduszkiem. Odpinane, przeźroczyste ramiączka, misternie pokryte pojedynczymi, gęsto naszytymi kwiatuszkami, które na ramionach tworzą niepowtarzalny 'tatuaż'. Model ten pięknie podkreśla dekolt, a po odpięciu ramiączek tak samo dobrze utrzymuje biust, dzięki taśmie silikonowej umieszczonej na brzegach biustonosza. Adresowany do panny młodej, ale i nie tylko. Razem ze stringami lub figami stanowi niezwykle wytworny komplet.