Autor Wątek: kamerzysta amator:)  (Przeczytany 3810 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tola99

• nowicjusz
  • *
kamerzysta amator:)
« dnia: 29 Września 2009, 20:35 »
witam! mam do Was pytanie..czy znacie kogos kto jest amatorem kamerzysta? szukam takiej osoby poniewaz chcemy jakis krótki (do 1h) film z naszego wesela a zaden kamerzysta nie zgodzi sie kamerowac w sierpniu za np 500 czy 600zl a o taki koszt chodzi poniewaz wiecej pieniędzy przeznaczamy na fotografa ;)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: kamerzysta amator:)
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Września 2009, 09:47 »
He, he, może jeszcze film ma być z obróbką?.  :D

Offline Tekilcia_23

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Września 2009, 11:06 »
 :o no cóż :) Dodam jedno ze czasami amator tesh potrafi:)
Moj przyszły mąż nakręcił całe wesel mojej siostry, swoją kamerką a jak zaczął przerabiac ( fotki fajne przejścia muza wyciszenia itp) wyszło super.  Ma smykałkę do takich zajęć no ale jego pasja sa komputery a więc sobie tak dziala:) No poza tym siorka dała tydzień czasu i był zrobiony:) Opinie wielu ludzi są super:)( oczywiscie weselni goście)
Oczywiscie jak kto woli, moja siorka miała fotografa który skrobnął po kieszeni wiec chociaż na kamerzyscie chciala oszczędzic i sie udało:)

Offline tola99

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Września 2009, 11:36 »
no coz drogi obserwatorze tak jak napisala Tekilcia amator tez moze i jesli jest entuzjasta to i obróbke tez potrafi zrobic i nie wiem co w tym dziwnego;> nie wiem w jakiej rzeczywistosci zyjesz i na ile orientujesz sie w sprawach foto i video ale baardzo czesto ludzie nie biora fotografow ze studia tylko znajomych amatorów i zdjecia sa SUPER!! z tym ze kasa mniejsza, a pozatym jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie zajmuj miejsca na serwerze swoimi nic wartymi postami

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Października 2009, 14:09 »
tola99 jak ktoś ogląda zdjęcia po pijaku to też mu się wszystkie podobają. Kązdy ma swój punkt widzenia . Ty masz inny i ja mam inny. Tym się własnie różnimy i niech tak pozostanie. A tak na marginesie, nie podniecaj się tak bardzo.

Offline Tekilcia_23

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #5 dnia: 1 Października 2009, 14:25 »
Obserwatorze!! Twoja uwaga jest nie na miejscu. Pewnie wydałes majatek na kamerzyste i szkoda ci teraz bo masz badziew!!!
Kazdy ma swoje zdanie ale nikt nie ma prawa obrazac drugiego czlowieka.  a to co napisałes ze niby po pijaku to juz lekkie przegiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I odpuśc sobie te dziecinne hasełka

Offline tola99

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 1 Października 2009, 16:00 »
hahahahha to juz teraz znam poziom naszego nieocenionego OBSERWATORA :D :D :D  szkoda czasu na polemike bo nie ma z kim :D :D

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2011 :)
« Odpowiedź #7 dnia: 1 Października 2009, 16:15 »
witam!
Odsiewając z dyskusji wzajemne zgryźliwości, złośliwości i sarkazm. Przyznaję racje obserwatorowi. Interesuję się fotografią, mam podstawową lustrzankę cyfrową nikona, trzy obiektywy i coś niecoś udaje mi się z niej "wydusić". Jednak profesjonalny jasny obiektyw kosztuje sporo więcje niż mój cały sprzęt. I jest wart swojej ceny bo można robić cudeńka ;) I jeśli na weselu, miałby robić zdjęcia fotoamator to z naprawdę zasobnym portfelem, bo można mieć pomysł i wizję na fajne zdjęcia jednak bez odpowiedniego sprzętu poprostu się nie da. Wszystko powyższe dotyczy również filmowania, nie bez powodu profesjonalna kamera kosztuje masę pieniędzy. Także można starać się zrobić relację w sposób amatorski jednak nigdy nie osiągnie się rezultatu zawodowego reportażu ślubnego, takie jest moje zdanie. Więc nie dziwię się pierwszemu zdaniu obserwatora, choć przyznaję sarkazm był nie potrzebny.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #8 dnia: 1 Października 2009, 16:37 »
nawet wypożyczając taki obiektyw (są wypożyczalnie) trzeba zostawić w ramach kaucji kilka tysiaków....
no niestety...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tola99

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 1 Października 2009, 16:47 »
dziewczyny ale my mamy profesjonalnego fotografa!! :) a wspomnialam o fotografie amatorze bo i takie zdjecia widzialam i podobaly mi sie:) a geleralnie chodzi o kamerzyste tutaj ;)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #10 dnia: 1 Października 2009, 16:52 »
no to szukaj szukaj....

Poszperaj po jakiś lokalnych forach dyskusyjnych...pewnie znajdziesz;

"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #11 dnia: 1 Października 2009, 18:26 »
Owszem był sarkazm z mojej strony, ale nie był kierowany do nikogo, a zwłaszcza do Ciebie. Był to przykład, może niefortunny za który przepraszam, jeżeli Cię uraziłem. Wracając do meritum sprawy to właśnie tola99 Twoje stwierdzenia ( masz do nich prawo jak każdy z nas ma prawo do swojego )  prowokują, aby w tak szczególny sposób reagować. Pomimo, że się z Tobą nie zgadzam to nie ja sugerowałem Ci, że zaśmiecasz fora swoimi wpisami (chociaż masz ich tak mało ). Czy one są bezwartościowe? Być może dla Ciebie tak, ale nic nie poradzę, że nie nadążasz za nimi.